Geneva Business School Madrid Campus

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Geneva Business School!

Geneva Business School här är en ledande institution som tillhandahåller nyskapande schweizisk kvalitetsutbildning. Våra program lärs 100% på engelska och våra campus finns i stora europeiska städer som Genève och Barcelona.

Vår innovativa metodik innebär att eleverna lärs i små och fokuserade klassrum av noggrant utvalda fakultetsmedlemmar, som alla är yrkesverksamma på toppnivå, dedikerade till att styra dem på resan till att bli framtida företagsledare.

Geneva Business School erbjuder en mängd olika kandidat-, master- och doktorandprogram.

Studenter kan välja att specialisera sig i ett av våra många stora, såsom internationella relationer, sporthantering, digital marknadsföring och internationell ekonomi, bland andra.
Högskolorna i Geneva Business School ligger strategiskt i två av de mest multikulturella och dynamiska städerna i Europa.
Högskolorna i Geneva Business School ligger strategiskt i två av de mest multikulturella och dynamiska städerna i Europa.

Campus Madrid ligger centralt i Chamberí-distriktet, några minuter från Kungliga palatset, och lättillgängligt med buss och tunnelbana. Våra anläggningar inkluderar ett toppmodern auditorium och många studieknutna centrum, speciellt utformade för att erbjuda en modern inlärningsupplevelse med en fantastisk studentmiljö.

Platser

madrid

Address
Calle Duque de Liria, 6
28015 madrid, Madrid-regionen, Spanien