ESART Campus Barcelona

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om ESART

ESART Campus Barcelona är ett International Higher Studies Center som undervisar BA (Hons) grader i tolkning, musikteater, dans, musik: skapande och produktion, konstnärlig ledning och produktion, alla ackrediterade av Bath Spa University (Storbritannien). Både på spanska och internationella nivå har alla grader officiellt erkännande garanterat genom Bolognafördraget inom ramen för det europeiska området för högre utbildning.

ESART Campus Barcelona är integrerad inom Grup Montcau. Denna grupp, grundad 1965, består av flera utbildningscenter.

Grup Montcau har samarbetat med prestigefyllda institutioner i Storbritannien i mer än ett decennium. ESART startar sin verksamhet 2013, vårt huvudkontor i Sant Cugat del Vallès heter ESART Center of Studies, och år 2015 börjar ESART Campus Barcelona sin verksamhet i Barcelona.

Vi erbjuder universitetsnivåstudier ackrediterade av Pearson International och Bath Spa University of United Kingdom:

  • BA (Hons) i Acting (Tolkning och Musikalisk Teater)
  • BA (Hons) i dans (dans)
  • BA (Hons) I Kommersiell Musik (Musik: Skapande Och Produktion)
  • BA (Hons) I Ledning (Konstnärlig Förvaltning Och Produktion)

ESARTs pedagogiska filosofi fokuserar på:

  • Den centrala platsen för studenten och hans personliga lärande.
  • En balans mellan teori och praktik som betonar vikten av övning i lärande.
  • Studiehandledningens ackompanjemang i hans inlärningsprocess.
  • Utvecklingen av personlig autonomi och självansvar i lärprocesser.
  • Stöd av ett team bestående av lärare och internationella experter från de akademiska och yrkesområdena i varje grad.

Våra grader

Tack vare ackreditering och godkännande avtal som skrivs med Pearson (Storbritannien) och Bath Spa University (UK) ESART-program leder till tilldelning av en serie brittiska universitetsexamen.

Som vanligt i Storbritannien är grundutbildningen (BA Hons) tre år lång och består av 180 högskolepoäng. ESART-programmen omfattar de första två åren (120 ECTS / 240 brittiska poäng) genom en Pearson-grad som kallas BTEC Higher National Diploma (HND).

Genom en homologationsprocess valider Bath Spa University BTEC HND-graden som motsvarande de två första åren och ESART-studenter deltar i det sista året i programmet i Barcelona efter samma ämnen och innehåll som är märkta med Bath Spa University-programmen. .

Sammanfattningsvis: Kandidatexamen - HND och BA (Hons) - undervisad av ESART och utdelad av Pearson och Bath Spa University är officiella och internationellt erkända enligt de normer som fastställs både inom ramen för "European Quality Framework" (EQF) och Bolognafördraget och det europeiska området för högre utbildning.

Pearson:

Pearson-märket stöds av 150 års erfarenhet och erbjuder för närvarande mer än 200 grader i 20 olika studieområden. Det är den ledande utbildningsleverantören i världen som erbjuder internationellt erkända grader samt ackreditering och kvalitetsbedömningstjänster till skolor och institutioner för högre utbildning i 75 länder runt om i världen. Internationellt studerar mer än 1 miljon studenter ackrediterade av Pearson.

Bath Spa University:

Bath Spa University, grundat 1852, är en av de mest prestigefyllda institutionerna för högre utbildning i Storbritannien. I rankningen (2015) var bland de fem bästa universiteten för innovation och bland de 10 bästa för kvaliteten på sin undervisning. Bath Spa erbjuder sina 7000 studenter grundutbildning i mer än 230 discipliner.

Platser

Barcelona

Address
Carrer Còrsega, 409
08037 Barcelona, Katalonien, Spanien