Läs den officiella beskrivningen

CIS - College for International Studies grundades 1981, ett amerikanskt universitet, ligger i hjärtat av Madrid i en av de vackraste delarna av staden. Vår byggnad är lättillgänglig och i ett extremt säkert område. Vi är stolta över att erbjuda europeiska studenter en amerikansk högre utbildning närmare hemmet lika mycket som vi gör för att erbjuda amerikaner precis vad de är vana vid, bara här i Spanien.

CIS-Endicott är ett ovanligt snävt lärande samhälle som ofta beskrivs som "som en stor familj". Administratörer och professorer gör allt de kan för att säkerställa att våra studenter är bekväma när vi guidar dem genom vad som i slutändan kommer att vara en av de största händelserna i deras liv i en utomordentligt internationell miljö - i många fall i ett främmande land. Varje medlem av vår personal och fakultet vid CIS-Endicott har bott och studerat utomlands, så vi förstår behoven hos våra icke-spanska studenter som gör Madrid till deras hemvist, liksom våra spanska studenter som slutligen kommer att slutföra sina Kandidatexamen på annat håll.

Amerikanska systemfördelar

Det amerikanska högre utbildningssystemet har implementerats runt om i världen på några av de bästa och mest framgångsrika institutionerna på planeten.

De viktigaste fördelarna med det amerikanska systemet är följande:

 • Lägre risk för akademiskt misslyckande. Eftersom ungdomar sällan med 100% säkerhet vet vad de vill göra tio år från nu, är det inte obligatoriskt att studera i ett studieområde, i vissa fall, så tidigt som deras senare år på gymnasiet. Faktum är att studenterna inte ens krävs för att definitivt välja på början college. Studenter uppmanas att välja ett fokus eller en stor, men säkerligen inte straffas bör de ändra sig under de två första åren av sina studier, vilket oftast omfattar allmänna utbildningskrav som är nästan universella för alla examensprogram. Vid år tre är studenter skyldiga att fatta beslut, men då är studenterna i år tre oftare i bättre position att göra en sådan beslutsamhet.
 • Det är väldigt lätt att byta grader på grund av att de allmänna kurser som krävs i alla huvudämnen som erbjuds vid CIS-Endicott är konsekventa om en student studerar affärer eller journalistik. På samma sätt, om en elev ska byta från företag till journalistik, uppfyller företagskurser de fria valfria ämnena som ingår i de allmänna kurserna. Det här är verkligen det mest flexibla systemet i världen och vi tror att unga studenter behöver tid och frihet att upptäcka vem de är istället för att vara akademiskt låst in i någonting som de någonsin kunde ångra och ångra.
 • Kreditsystemet är konsekvent bland amerikanska högskolor och universitet runt om i världen, så överföringen är också relativt enkel.
 • Eleverna organiserar och utformar sitt eget kursschema under ledning av våra erfarna dekaner.
 • Den bygger mer på den praktiska användningen av begrepp än teorin. Vi tror djupt att eleverna lär sig bättre genom att faktiskt göra vad de studerar än de gör genom att helt enkelt försöka memorera data. Uppgifterna är viktiga, men det måste vara ett mindre abstrakt sätt att tänka på för att säkerställa att informationen verkligen lär sig.
 • Det finns veckovisa uppdrag, så att studera görs dagligen i motsats till cramming i slutet av terminen för tentor. Att utveckla studieförmåga på ett sådant sätt tenderar att bli en livslång tillgång.
 • Kontinuerlig utvärdering gynnar konsistens och uppmuntrar studenter att göra sitt bästa även om de utför sämre än förväntat på en tentamen eller ett projekt eftersom de har många möjligheter att visa sin kunskap och förmåga.
 • Eleverna motiveras av många kortsiktiga mål, samt genom att de i stor utsträckning är ansvariga för sin egen studieplan och arbetsbelastning.112954_Optimized-_47B9808.jpg

Akademisk partner: Endicott College

Sedan 1995 har CIS - The College for International Studies samarbetat med vår akademiska partner Endicott College , ett partnerskap som gör det möjligt för studenter som är inskrivna i CIS för att få krediter från Endicott College. Varje år överför 40% av våra fullskoleexamenstudenter till Endicott College's campus i vackra Beverly, Massachusetts för att avsluta de sista två åren av deras kandidatexamen.

Efter avslutad de första två åren vid CIS-Endicott Madrid erbjuds studenterna möjlighet att ansöka om överföring till något amerikanskt universitet i världen för att slutföra sin examen, stanna hos oss för att välja program eller överföra direkt till Endicott College i Massachusetts , som många av våra studenter gör logiskt.

Intressanta fakta om Endicott:

 • Grundades 1939.
 • Beläget ungefär 30 minuter från Boston, Massachusetts.
 • Mer än 2400 studenter deltar varje år.
 • Stor amerikansk campus med egna stränder, cafeterior, gym, studierum, matsalar, studenthem, sportfält, butiker och allt som en elev någonsin kan behöva på campus. Det är jämförbart med att bo i en liten stad.
 • Amerikansk universitetsstämning.
 • Mycket säker campus för utländska och nationella studenter.

En av de 25 största regionala universiteterna i Norden (en ökning från # 34 år 2018)

En överväldigande majoritet (95%) av CIS-studenter som slutligen tog examen från Endicott College i Massachusetts berättade att erfarenheten var både akademiskt och personligt berikande och att de starkt rekommenderade Endicott College.

Ackreditering

År 1995 ingick College of International Studies och Endicott College ett anslutningsavtal där CIS-studenter som är inskriven i akademiska program i Endicott College får Endicott College Credit, som kan överföras till någon amerikansk högskola eller universitet.

Endicott College (Massachusetts, USA) är ackrediterad av New England Association of Schools and Colleges (NEASC).

CIS är auktoriserad av gemenskapen av Madrid som utländskt universitet i Spanien (BOCM 6 april 1998).

Programmen undervisas på:
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

BSc

CIS Endicott International

Företagsekonomi är ett program som kräver 126 högskolepoäng, av vilka 65 är färdiga under de två första åren. Programmet i sig ger studenterna allmänna krav, samt valbara ... [+]

Kandidatgraden i Business Management är utformad för att utveckla ett auktoritativt perspektiv och personlig ledarskap som framgångsrika företagsledare behöver. Från handledare till VD hjälper detta spår studenter till effektiva chefer i komplexa miljöer. Praktikplatser är en integrerad del av läroplanen. Genom erfarenhet av verkliga erfarenheter lär eleverna att förbereda sig för sina framtida yrken. Eventuella praktikroller innefattar personalhantering, konsumentprodukthantering, detaljhantering och icke-vinstdrivande förvaltning.

LärandemålDemonstrera de analytiska och problemlösande färdigheter som behövs för att möta komplexa utmaningar i företagsledningen.Applicera en rad affärshantering "bästa praxis" i en professionell miljö.Erkänna vikten av att agera etiskt i en professionell miljö.Demonstrera den kritiska utredning och analyskunskaper som behövs för att engagera sig konstruktivt i intellektuell diskurs inom ramen för företagsledningen.Kommunicera effektivt - både muntligt och skriftligt.KurskravAllmän utbildning Kärnkrav (6 poäng)SVG 111 Kritisk läsningSVG 112 Kritisk läsningIndivid och samhälle (3 poäng)PSY 100 Psykologi - 3 hpGlobala problem (3 poäng)ECN 201 Makroekonomi - 3 hpLitterära perspektiv (3 poäng)ENG 102 Introduktion till litteratur - 3 hpVärderingar och etiska skäl (3 poäng)PHL 104 Etik - 3 hpEstetisk medvetenhet och kreativ uttryck (3 hp)ART 102 Visuell konst och kulturvärden II - 3 hpKvantitativ resonemang (3 poäng)MTH 126 Tillämpad statistik - 3 hpVetenskap och teknik (3 hp)ENV 150 Miljöfrågor - 3 hpVärldskulturer (3 poäng)IST 315 Interkulturell kommunikation - 3 högskolepoängGratis valfria ämnen (12 hp)ENG 103 Tal - 3 högskolepoängENG 106 Engelska Kommunikation - 3 hpENG 204 Amerikansk litteratur - 3 hpIST 100 Introduktion till globala problem - 3 poängIST 215 Det Nya Europa - 3 högskolepoängFöretagskrav (55 hp)ECN 202 Mikroekonomi - 3... [-]
Spanien Community of Madrid
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
CIS Endicott International

Marknadsföringskommunikation är ett program som består av kurser inom marknadsföring och kommunikation, med 126 erforderliga krediter för kandidatexamen, varav 65 är färd ... [+]

Genom sina kursarbeten undersöker studenter som bedriver kommunikation de många sätt som medier påverkar individen och samhället, lokalt och internationellt. Studenterna har en solid akademisk bakgrund som främjar skriftliga och kritiska tänkande färdigheter, samt teoretisk och tillämpad kunskap. Praktikplatser är en integrerad del av läroplanen. Genom den faktiska arbetslivserfarenheten under programmet är eleverna bättre förberedda för sina framtida yrken. Eventuella praktik roller inkluderar de inom bio, tv och radio produktion, reklam och marknadsföring, samt skriftlig och online press produktion - plus mycket mer.

LärandemålUtveckla en grundläggande förståelse av teorier och begrepp inom kommunikationsområdet.Visa förståelse för de grundläggande etiska värdena som ligger till grund för bästa praxis vid produktion av media (marknadsföringskommunikation, internetstudier, digital journalistik, digitalt filmframställning)Visa kunskap om de forskningsmetoder som används inom många områden av kommunikationFormulera komplexiteten i medias plats i samhälle och kulturKommunicera effektivt i skriftlig form inom konventionens kommunikation som disciplin och;Demonstrera den kritiska förfrågan och analyskunskaper som behövs för att engagera sig konstruktivt i intellektuell diskurs inom Kommunikation som ett studieområde och yrke.... [-]
Spanien Community of Madrid
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Kandidatexamen

CIS Endicott International

Liberal Studies är ett 65-kreditsprogram som består av kurser inom affärsområden och humaniora. Programmet ger studenterna allmänna krav, samt valbara kurser som sammanfa ... [+]

Genom att ta kurser i liberala studier som täcker en mängd olika discipliner kan studenter utforska ett brett spektrum av liberal arts ämnen, upptäcka de kraftfulla och obestridliga kopplingarna mellan områden som politik, litteratur, vetenskap, sociologi, konst och historia. Exponering för flera områden av studenter med en bred kunskapsbas och förbättrad kritisk läsning, skrivning och tänkande. Praktikplatser är en integrerad del av läroplanen. Genom den faktiska arbetslivserfarenheten under programmet är eleverna bättre förberedda för sina framtida yrken. Eventuella praktikplatser inkluderar erfarenheter inom konstgallerier, museer, hotell, samt konst- och evenemangshanteringsföretag - och mycket mer.... [-]

Spanien Community of Madrid
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
CIS Endicott International

Detta program ger studenterna möjlighet att gå på college i Spanien på en av de mest kända högskolorna i USA (CIS-Endicott International) medan de spelar fotboll på profe ... [+]

Detta program ger studenterna möjlighet att gå på college i Spanien på en av de mest kända högskolorna i USA (CIS-Endicott International) medan de spelar fotboll på professionell nivå.

Elite Soccer University Programmet är en gemensam strävan som förenar högre utbildning och högpresterande fotbollsträning.

Elite Soccer University Programmet är utformat för studenter från hela världen som vill fortsätta sina studier på en ansedd amerikansk högskola, samtidigt som de deltar i högpresterande fotbollsträning som fokuserar på den övergripande akademiska och professionella atletiska förbättringen av studenten.

Programmet löper för två perioder från oktober till maj i varje läsår.... [-]

Spanien Community of Madrid
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Study Abroad - Madrid

Location address
Calle de Velázquez,140
Community of Madrid, 28006 ES
Social Media
Location address
Hale Street 376
Beverly, Massachusetts, 01915 US