CIS Endicott International

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

CIS - College for International Studies grundades 1981, ett amerikanskt universitet, ligger i hjärtat av Madrid i en av de vackraste delarna av staden. Vår byggnad är lättillgänglig och i ett extremt säkert område. Vi är stolta över att erbjuda europeiska studenter en amerikansk högre utbildning närmare hemmet lika mycket som vi gör för att erbjuda amerikaner precis vad de är vana vid, bara här i Spanien.

CIS-Endicott är ett ovanligt snävt lärande samhälle som ofta beskrivs som "som en stor familj". Administratörer och professorer gör allt de kan för att säkerställa att våra studenter är bekväma när vi guidar dem genom vad som i slutändan kommer att vara en av de största händelserna i deras liv i en utomordentligt internationell miljö - i många fall i ett främmande land. Varje medlem av vår personal och fakultet vid CIS-Endicott har bott och studerat utomlands, så vi förstår behoven hos våra icke-spanska studenter som gör Madrid till deras hemvist, liksom våra spanska studenter som slutligen kommer att slutföra sina Kandidatexamen på annat håll.

Amerikanska systemfördelar

Det amerikanska högre utbildningssystemet har implementerats runt om i världen på några av de bästa och mest framgångsrika institutionerna på planeten.

De viktigaste fördelarna med det amerikanska systemet är följande:

 • Lägre risk för akademiskt misslyckande. Eftersom ungdomar sällan med 100% säkerhet vet vad de vill göra tio år från nu, är det inte obligatoriskt att studera i ett studieområde, i vissa fall, så tidigt som deras senare år på gymnasiet. Faktum är att studenterna inte ens krävs för att definitivt välja på början college. Studenter uppmanas att välja ett fokus eller en stor, men säkerligen inte straffas bör de ändra sig under de två första åren av sina studier, vilket oftast omfattar allmänna utbildningskrav som är nästan universella för alla examensprogram. Vid år tre är studenter skyldiga att fatta beslut, men då är studenterna i år tre oftare i bättre position att göra en sådan beslutsamhet.
 • Det är väldigt lätt att byta grader på grund av att de allmänna kurser som krävs i alla huvudämnen som erbjuds vid CIS-Endicott är konsekventa om en student studerar affärer eller journalistik. På samma sätt, om en elev ska byta från företag till journalistik, uppfyller företagskurser de fria valfria ämnena som ingår i de allmänna kurserna. Det här är verkligen det mest flexibla systemet i världen och vi tror att unga studenter behöver tid och frihet att upptäcka vem de är istället för att vara akademiskt låst in i någonting som de någonsin kunde ångra och ångra.
 • Kreditsystemet är konsekvent bland amerikanska högskolor och universitet runt om i världen, så överföringen är också relativt enkel.
 • Eleverna organiserar och utformar sitt eget kursschema under ledning av våra erfarna dekaner.
 • Den bygger mer på den praktiska användningen av begrepp än teorin. Vi tror djupt att eleverna lär sig bättre genom att faktiskt göra vad de studerar än de gör genom att helt enkelt försöka memorera data. Uppgifterna är viktiga, men det måste vara ett mindre abstrakt sätt att tänka på för att säkerställa att informationen verkligen lär sig.
 • Det finns veckovisa uppdrag, så att studera görs dagligen i motsats till cramming i slutet av terminen för tentor. Att utveckla studieförmåga på ett sådant sätt tenderar att bli en livslång tillgång.
 • Kontinuerlig utvärdering gynnar konsistens och uppmuntrar studenter att göra sitt bästa även om de utför sämre än förväntat på en tentamen eller ett projekt eftersom de har många möjligheter att visa sin kunskap och förmåga.
 • Eleverna motiveras av många kortsiktiga mål, samt genom att de i stor utsträckning är ansvariga för sin egen studieplan och arbetsbelastning.112954_Optimized-_47B9808.jpg

Akademisk partner: Endicott College

Sedan 1995 har CIS - The College for International Studies samarbetat med vår akademiska partner Endicott College , ett partnerskap som gör det möjligt för studenter som är inskrivna i CIS för att få krediter från Endicott College. Varje år överför 40% av våra fullskoleexamenstudenter till Endicott College's campus i vackra Beverly, Massachusetts för att avsluta de sista två åren av deras kandidatexamen.

Efter avslutad de första två åren vid CIS-Endicott Madrid erbjuds studenterna möjlighet att ansöka om överföring till något amerikanskt universitet i världen för att slutföra sin examen, stanna hos oss för att välja program eller överföra direkt till Endicott College i Massachusetts , som många av våra studenter gör logiskt.

Intressanta fakta om Endicott:

 • Grundades 1939.
 • Beläget ungefär 30 minuter från Boston, Massachusetts.
 • Mer än 2400 studenter deltar varje år.
 • Stor amerikansk campus med egna stränder, cafeterior, gym, studierum, matsalar, studenthem, sportfält, butiker och allt som en elev någonsin kan behöva på campus. Det är jämförbart med att bo i en liten stad.
 • Amerikansk universitetsstämning.
 • Mycket säker campus för utländska och nationella studenter.

En av de 25 största regionala universiteterna i Norden (en ökning från # 34 år 2018)

En överväldigande majoritet (95%) av CIS-studenter som slutligen tog examen från Endicott College i Massachusetts berättade att erfarenheten var både akademiskt och personligt berikande och att de starkt rekommenderade Endicott College.

Ackreditering

År 1995 ingick College of International Studies och Endicott College ett anslutningsavtal där CIS-studenter som är inskriven i akademiska program i Endicott College får Endicott College Credit, som kan överföras till någon amerikansk högskola eller universitet.

Endicott College (Massachusetts, USA) är ackrediterad av New England Association of Schools and Colleges (NEASC).

CIS är auktoriserad av gemenskapen av Madrid som utländskt universitet i Spanien (BOCM 6 april 1998).

Platser

Madrid-regionen

Address
Calle de Velázquez,140
28006 Madrid-regionen, Spanien

Beverly

Address
Hale Street 376
01915 Beverly, massachusetts, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium