C3S Business School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Castelldefels School of Social Sciences (C3S) är en privat handelshögskola grundad 2014 och registrerad under det spanska utbildningsministeriet. Centret är ackrediterat för att erbjuda akademiska kurser inklusive diplom som utvecklats i samarbete med toppuniversitet.

Om du letar efter den bästa handelshögskolan i Barcelona, Spanien, är C3S den . Vi erbjuder en mängd olika program inklusive diplom, kandidatexamen, masterexamen till 1/3: e kostnaden för Storbritannien

Vi strävar efter att erbjuda akademisk kompetens till våra studenter som söker från hela världen för att bedriva innovativa universitetsgrader på vårt campus i hjärtat av Barcelona. Vi tillhandahåller många fördelar och möjligheter för tillväxt och utveckling, i en dynamisk internationell miljö, där eleverna kan fira interkulturell mångfald och innovativa undervisningsstilar.

125788_C3S02.jpg

Tjäna medan du lär dig. Du blir jobbklar när du studerar vid vårt universitet. Vi hjälper också våra studenter med betald praktikplats. UK-examen. Gratis bedömning!

Med industriella besök och studieresor blir eleverna smarta att förstå de begrepp som de kommer att lära sig i klassen och från böckerna.

125789_C3S01.jpg

Varför C3S

1. Akademiker

De viktigaste undervisnings- och inlärningsmetoderna på C3S inkluderar klassrumsföreläsningar, seminarier och handledning, praktiskt lärande, fältresor, projekt och lärande genom forskning.
Våra fakultetsmedlemmar är inte bara innovativa tänkare och erfarna lärare, utan de är också förändringsskapare inom sitt expertområde. Vår verksamhet styrs av mycket kompetent och dedikerad akademisk och administrativ personal.

2. Studentstöd

C3S ger studenter och blivande studenter vägledning, resurser och stöd för att ta itu med en mängd olika boende, invandring och akademiska frågor.
Våra studenthjälpstjänster är ett proaktivt team som leder dig genom alla steg i din karriär.

3. Global erfarenhet

C3S är en internationell handelshögskola med ett globalt perspektiv. Våra studenter lär sig av våra akademiska erbjudanden samtidigt som de har en fantastisk tid med våra kulturella aktiviteter.
Denna perfekta blandning inspirerar till insiktsfull självmedvetenhet, förbättrar kritiskt tänkande och uppmuntrar socialt deltagande. Här på C3S förbereder vi våra elever för att vara stora aktörer på världsscenen.

4. Internationell ackreditering

Vi förstår vikten av att inte bara ha internationell ackreditering utan också bygga partnerskap med andra likasinnade organisationer från hela världen.
Dessa relationer gör det möjligt för oss att tillhandahålla ytterligare mångfald i våra erbjudanden och en förståelse av vad "den verkliga världen" betyder i alla hörn av världen.

Vårt uppdrag är att göra C3S Business School en inkluderande, mångsidig, innovativ och konkurrenskraftig handelsskola.

Kom med oss på C3S Business School !

Platser

Barcelona

Address
Carrer de Londres, 6, porta 9
08029 Barcelona, Katalonien, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium