C3S Business School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Castelldefels School of Social Sciences (C3S) är en privat affärsskola grundad 2014 och registrerad under det spanska utbildningsministeriet. Centret är ackrediterat för att tillhandahålla akademiska kurser inklusive examensbevis och språkprogram som utvecklats i samarbete med toppuniversitet.

Om du letar efter den bästa handelsskolan i Barcelona Spanien är C3S den . Vi erbjuder olika MBA-program i Spanien. Du kan anmäla dig till ett av våra MBA-program enligt ditt krav.

C3S är en International Business School Barcelona, och vi erbjuder en mängd olika program förutom MBA som examensbevis, företagsprogram och språkkurser. Att få en MBA Barcelona från vår skola kan förbättra ditt CV och kan också hjälpa dig att förbättra dina möjligheter. Du kommer att vara glad att du gjorde en MBA från vår högskola när du kommer att utveckla nya färdigheter förutom att du får den examen du älskar.

Vi strävar efter att erbjuda akademisk kompetens till våra studenter som söker från hela världen för att bedriva innovativa universitetsgrader på vårt campus i hjärtat av Barcelona. Vi tillhandahåller många fördelar och möjligheter för tillväxt och utveckling, i en dynamisk internationell miljö, där eleverna kan fira interkulturell mångfald och innovativa undervisningsstilar.125788_C3S02.jpg

C3S är Soft, Employability Skills Training Center och är rätt plats att göra examensbevis eller lära sig ett språk eftersom vi har fakulteter i världsklass. Studenter har tillgång till C3S E-resurser som hjälper dem att förbättra sina kunskaper och färdigheter.

Tjäna medan du lär dig. Du blir jobbklar när du studerar på vårt universitet. Vi hjälper också våra studenter med betalda praktikplatser. 50 placeringspartners arbetar med oss för att göra detta möjligt. UK-examen. Gratis bedömning!

Med industriella besök och studieresor kommer eleverna att bli smart att förstå de koncept som de kommer att lära sig i klassen och från böckerna.125789_C3S01.jpg

Varför C3S

1. Akademiker

De viktigaste undervisnings- och inlärningsmetoderna på C3S inkluderar klassrumsföreläsningar, seminarier och handledning, praktiskt lärande, fältresor, projekt och lärande genom forskning.
Våra fakultetsmedlemmar är inte bara innovativa tänkare och erfarna lärare, utan de är också förändringsskapare inom sitt expertområde. Vår verksamhet styrs av mycket kompetent och dedikerad akademisk och administrativ personal.

2. Studentstöd

C3S ger studenter och blivande studenter vägledning, resurser och stöd för att ta itu med en mängd olika boende, invandring och akademiska frågor.
Våra studenthjälpstjänster är ett proaktivt team som leder dig genom alla steg i din karriär.

3. Global erfarenhet

C3S är en högst rankad handelsskola med ett globalt perspektiv. Våra studenter lär sig av våra akademiska erbjudanden samtidigt som de har haft en fantastisk tid med våra kulturella emersionsaktiviteter.
Denna perfekta blandning inspirerar insiktsfull självmedvetenhet, stärker kritiskt tänkande och uppmuntrar socialt deltagande. Här på C3S förbereder vi våra studenter för att vara stora aktörer på världsscenen.

4. Internationell ackreditering

Vi förstår vikten av att inte bara ha internationell ackreditering utan också bygga partnerskap med andra likasinnade organisationer från hela världen.
Dessa relationer gör det möjligt för oss att tillhandahålla ytterligare mångfald i våra erbjudanden och en förståelse av vad "den verkliga världen" betyder i alla hörn av världen.

Vårt uppdrag är att göra C3S Business School en inkluderande, mångsidig, innovativ och konkurrenskraftig handelsskola.

Kom med oss på C3S Business School !

Platser

Barcelona

Address
Carrer de Balmes, 7
First Floor

08007 Barcelona, Katalonien, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium