La Salle Campus Barcelona – Universidad Ramon Llull

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

132947_ScreenShot2020-03-17at9.16.52PM.png

La Salle Campus Barcelona - URL är ett internationellt universitetscentrum med mer än hundra års historia, dedikerad till en integrerad bildning av människor. Vi grundar medlemmar av Ramon Llull University, det första privata ideella universitetet i Katalonien.

Strukturerad kring fem kunskapsområden, IKT-teknik och teknik, informatik, arkitektur och byggnad, ledning och konst, design och teknik, arbetar vi med uppdraget att utbilda yrkesverksamma med värde, som kan bidra positivt till utvecklingen av ett mer rättvist och hållbara.

Vårt campus är ett integrerat utrymme, definierat av dess utbildnings- och forskningskärna, som också innehåller La Salle Technova Barcelona, ​​en affärsinkubationspark, som underlättar förhållandet mellan den akademiska och affärsvärlden och en serie av anläggningar som främjar universitetslivet, såsom bostadshallen, idrottsanläggningar, laboratorier och utrymmen för utveckling av olika aktiviteter som studenterna själva främjar.

I denna miljö samlar vi hela utbildningsgemenskapen. Vi är ett internationellt universitetscampus, garanti och referens, erkänd för att utbilda personer som lägger till. Vi är stolta över vårt internationella nätverk av alumner, som alltid är erkända för professionell expertis, liksom för deras starka sociala yrke.

Jag önskar att din navigering via denna webbplats gör att du kan upptäcka allt du letar efter. Dörrarna på vårt campus är alltid öppna.

Välkommen till La Salle Campus Barcelona - URL.

Josep M. Santos

Generaldirektör

Lär oss känna

La Salle är en institution med mer än 300 års historia och en bred internationell närvaro. Vi har varit pionjärer när det gäller att erbjuda studier som alltid är anpassade till marknadens och samhällets behov. Vi är engagerade i kvalitetsutbildning och värderingar för framtidens ungdomar, eftersom människor är över allt.

132945_masters_i_postgraus_600_per_600.jpg

Uppdrag och värderingar

Vi är ett internationellt, interkulturellt och interreligiöst, garanti och referens universitetscampus, erkänt för att utbilda människor som fyller. Vi ger våra studenter en djup undersökningskapacitet och de nödvändiga grunderna för att hantera de olika och senaste teknologierna.

Professionella för företag och för samhället

Det viktigaste är folket. Vi kombinerar etik, värderingar och teknisk utbildning för att möta framtidens utmaningar.

La Salle Campus Barcelonas uppdrag är att erbjuda högkvalitativ utbildning på hög nivå i globala ramar. Vårt syfte är att utrusta eleverna med de kunskaper, färdigheter och erfarenheter som krävs för att vara mycket effektiva i utvecklingen av sina yrkeskarriärer.

På La Salle Campus Barcelona utbildar vi yrkesverksamma med ett högt etiskt engagemang och med de värden som krävs för att vara innovativa, veta hur man anpassar sig till förändringar och leder förändringarna i ett samhälle i kontinuerlig utveckling. Alla våra undervisnings-, forsknings- och kunskapsöverföringsaktiviteter är kopplade till att utveckla ett solidt och omfattande livsprojekt.

Huvudmålen för vårt universitetscenter är:

  • Överför kunskap till studenter som går med i våra utbildningsprogram.
  • Överföra mänskligt kapital till samhället genom att integrera våra akademiker i organisationer.
  • Överför de senaste tekniska framstegen för att skapa värde där de är användbara och nödvändiga.
  • Överföra företag skapade i teknologisk och företags innovationspark för att bidra till utvecklingen av affärsstrukturen.

La Salle i siffror

Mer än 4 000 studenter registrerade sig. 25% av studenter av internationellt ursprung. 75 100 m2 infrastruktur för undervisningsbruk, tjänster och utomhusområden.

  • 77 länder
  • +1 000 skolor
  • 60 universitetscentra
  • +85 000 lärare
  • +1 000 000 studenter

Platser

Barcelona

La Salle Campus Barcelona

Address
Llucanes,41
08022 Barcelona, Katalonien, Spanien
Telefon
+34 93 29 02 416

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium