Läs den officiella beskrivningen

Om ZOE

Global ekonomi visar oss dagligen det organisatoriska behovet av "främsta" och "ledande" talanger för att lyckas på alltmer komplexa och konkurrenskraftiga globala marknader. För att uppnå det bästa möjliga resultatet för organisationer är utveckling av rätt talang lika viktigt som att anställa och behålla anställda.

Vem är vi?

ZOE Talent Solutions är ett globalt utbildnings- och konsultföretag som har fungerat som ledande företag i många länder. Vi är specialiserade på kapacitetsuppbyggnad och talangsutvecklingslösningar för individer och organisationer, genom våra mycket anpassade kurser och träningssessioner inom ett brett spektrum av discipliner.

Vad gör vi?

ZOE hjälper organisationer att identifiera sina viktigaste mål och guider ledningsgrupper genom att arbeta nära varandra med varje medlem, genom att göra varaktiga förbättringar av deras prestanda. Denna process lovar således en bestämd ökning av intäkter och besparingar och en högre avkastning på investeringar (ROI). Under ett årtionde har vårt team byggt upp en globalt tillrådsbar företag med unikt utrustade färdigheter, inklusive och inte begränsat till coaching, facilitering, rådgivning och strategier.

Hur gör vi det?

De högt engagerade och erfarna specialisterna hos ZOE ger sina kunder högsta möjliga kvalitet inom utbildning och kapacitetsuppbyggnad till konkurrenskraftiga priser, kopplade med en unik flexibilitet som passar deras kunders behov.

Vårt primära fokus är "Komplett kundnöjdhet". Detta ligger till grund för vår arbetsfilosofi, kultur och allt vi gör. Vår framgång har gjort det möjligt för oss att genomföra en allt större volym projekt nyligen. Att vinna förtroende hos våra kunder varje gång är det som motiverar oss att sträva efter en oöverträffad excellens.

Vi triumferar genom att arbeta nära varandra med varje organisation för att låsa upp sitt folks kraft och se till att våra träningslösningar uppfyller deras behov av lärande och utveckling, samt maximera deras framgångar.

ZOE har omfattande kunskaper och erfarenheter inom arbetstagar- och organisationsutveckling. Detta, i kombination med åtagandet att leverera innovativa och ledande tillväxtlösningar, har sett att vi fortsätter att växa konsekvent, även i motsats till negativa marknadsförhållanden.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Address
Singapore, Singapore
Address
Middle East – Head Office 918, Blue Bay Towers, Al Abraj Street (Marassi Drive), Business Bay
Dubai, Dubai, Förenade arabemiraten
Telefon
+971 4 558 8245
Address
Almaty, Almaty-provinsen, Kazakstan
Address
Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
Address
Mumbai, Maharashtra, Indien
Address
Maldiverna online, Maldiverna
Address
Accra, Greater Accra Region, Ghana
Address
Kairo, Cairo Governorate, Egypten
Address
Kapstaden, Western Cape, Sydafrika
Address
Nairobi, Nairobi län, Kenya
Address
amsterdam, Nord-Holland, Nederländerna
Address
Aten, Centrala Aten, Grekland
Address
Bratislava, Bratislava-regionen, Slovakien
Address
budapest, Ungern
Address
genever, genever, Schweiz
Address
istanbul, istanbul, Turkiet
Address
london, england, Storbritannien
Address
lissabon, lissabon, Portugal
Address
manchester, england, Storbritannien
Address
paris, Île-de-France, Frankrike
Address
prag, prag, Tjeckien
Address
wien, wien, Österrike
Address
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Förenade arabemiraten
Address
Amman, Amman Governorate, Jordanien
Address
Doha, Doha, Qatar
Address
Riyadh, Riyadh-provinsen, Saudiarabien
Address
Houston, Texas, Amerikas förenta stater
Address
Toronto, Ontario, Kanada