Asian International College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Asiatiska International College Asian International College (tidigare känd som Learning Capital College) syftar till att ta kontakt med den gemenskap av världsmedborgare som delar ett deltagande förhållningssätt till lärande och är intresserade av att vara längst fram och centrum för dagens kunskapsekonomin för att vara redo för framtiden. Eleverna gå AIC: s program inte bara vara "lärt", utan att tänka, delta och skapa ... AIC fakultet göra mer än bara undervisa, de lyssnar, provocera och utmana. AIC spännande strategi att leverera sina ackrediterade program kombinerar det bästa av två världar med fysiska lokaler i nordöstra Singapore, och tillgång till state-of-the-art online-leveransplattformar som utvecklats av de djupt erfarna utbildning teknik lag på Knowledge Universe. Om Kunskaps universum Kunskap Universum är en ledande global utbildningsorganisation med ett nätverk av mer än 3000 platser över hela världen, sysselsätter över 30.000 utbildning proffs. Företaget berör livet för över 300.000 studenter dagligen genom passionerade lärare, innovativ pedagogik, rigorösa läroplaner och användning av avancerad pedagogisk teknik, som erbjuder utmärkt service i alla utbildningssektorer genom välkända och respekterade institutioner i den tidiga barndomen, primär och sekundär, och högre utbildning. Asian International College är en medlem av kunskaps Universe familjen. Vision, Mission och kärnvärden Vår vision För att bli globalt erkända för att tillhandahålla kvalitets innovativa program inom högre utbildning och professionell utveckling. Vårt uppdrag Asian International College levererar banbrytande program, underlättas av ett team av genomförda lärare att utnyttja de senaste pedagogik och utbildnings teknik, alltid iaktta högsta kvalitet och etiska normer. Kärnvärderingar Kundfokus Vi sätter behov och intressen hos våra elever först i utvecklingen och leveransen av våra program och servicenivån.

Spirit of Innovation Vi främjar en kultur av innovation och en passion för kvalitet i allt vi gör. Yrkesetiska Vi är fast beslutna att uppnå högsta yrkesmässiga och etiska normer i allt vi gör.

Respekt Vi uppmuntrar individualitet, integration och kulturell mångfald.
Social Responsibility Vi hedrar våra miljömässiga och sociala skyldigheter genom att inympa en stark känsla av ansvar och gemenskap inom vår organisation.

Platser

Singapore

Address
11, Eunos Road 8, #04-01
408601 Singapore, Singapore

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: