Vatel Switzerland - International Business School Hotel & Tourism Management

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Skapat mer än 25 år sedan,Vatel, Internationella Handelshögskolan Hotel & Tourism Management utbildar framtida operativa och höga chefer inom gästfrihet och turistnäringen. Erkänns av topp företrädare för hotellbranschen har skolan ett internationellt erkännande tack vare undervisningen begreppet rätt balans mellan akademisk teori och yrkespraktik.Vatel studenter erhålla nationella universitetsexamina som är erkända världen över. Sysselsättningsgraden för Vatel akademiker eller utexaminerade post är så hög som 90%. Mer än 8000 Vatelians arbete i de mest prestigefyllda hotellen i världen har därför byggt upp en mycket positiv bild av Vatel Hotel skolan och dess hotell förvaltningsprogram.Hotel skolan för hantering Vatel är väl känt runt om i världen för att förbereda eleverna för mellan-och högre chefsposter på en snabbt expanderande sektor av turistindustrin.Vatel har utvecklat ett starkt nätverk genom vilket de internationella utbildnings-departementet hjälper varje elev för praktik och sysselsättning i välrenommerade hotellkedjor över hela världen • Hotel skolor som förbereder eleverna i Hotel Management, över 4 kontinenter • 4000 studenter, varav 1 700 i Frankrike • 8.000 ex-studenter som är i drift och chefstjänster över hela planeten.Vatel Hotel Handelshögskolan rankas 1:e bland Top Hotel skolor i Europa (källa IFOP). Både under forskarstuderande och doktorsexamen hotell utbildningen på skolan är erkänd av de franska utbildningsministeriet och av Hospitality Industry proffs.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Kandidatprogram » Se MBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Ungkarl I International Hotel Management

Campusstudier Heltid 3 år February 2018 Schweiz Martigny

Idag är den gästfrihet och turistnäringen kosmopolitiska och globaliserade, och därför scouter för utbildad och kvalificerad personal [+]

Bachelor i International Hotel Management

Idag är den gästfrihet och turistnäringen kosmopolitiska och globaliserade, och därför scouter för utbildad och kvalificerad personal.

Kandidatexamen i Hotel Management programmets mål är att utbilda studenter för operativa och administrativa befattningar. Programmet kombinerar spjutspets förvaltning vetenskap med traditionell know-how inom den internationella hotell- och restaurangadministration. Studenterna förväntas att aktivt delta i varje fas av denna mycket internationaliserad och mång akademiskt program, och naturligtvis arbete förstärks genom omedelbar tillämpning av kunskap i praktiska inställningar.

Bestående av en fast läroplan av obligatoriska kurser, studenter alternativa naturligtvis arbeta med praktiska situationer där de har möjlighet att tillämpa och testa vad de har lärt sig i verkliga hotell och restauranger. I sitt förra året, studenter öka sina akademiska klasser och praktiska perioder är främst administrativa avdelningar som marknadsföring, PR, kommunikation, kostnadskontroll, evenemang ...... [-]


Videoklipp

Vatel Switzerland (Hotel & School)