UBIS University of Business and International Studies

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

UBIS är en ung institution som syftar till att leverera kvalitetsprogram inom affärs- och internationella relationer. UBIS-DNA består av tre huvudfaktorer: Verklig erfarenhet, individuell uppmärksamhet och internationellt perspektiv.

UBIS-professorer är mycket erfarna yrkesverksamma. De tar upp verkliga problem i klassrummet och dissekerar dem med erfarenhetens kritiska öga. De ger deltagarna en strategisk ram för att positionera de frågor som kommer att ställas inför i ditt yrkesliv.

UBIS följer marknadens utvecklingsbehov noggrant och anpassar ständigt kursinnehållet och metoderna för att säkerställa att våra kandidater är utrustade med nödvändig kunskap och överförbara färdigheter för att lyckas i den snabbt utvecklande arbetsplatsen.

På UBIS blir du inte bara ett ansikte i mängden. Vi uppmärksammar varje elevs behov och strävar efter att leverera en skräddarsydd och personlig inlärningsupplevelse för var och en. Våra små klassstorlekar hjälper dig att dra nytta av mer fördjupade diskussioner och få individuell feedback från dina professorer. Detta är utformat för att hjälpa våra studenter att utveckla färdigheter och självförtroende för att lyckas i karriären de vill följa.

Slutligen är vi ett riktigt internationellt samhälle: UBIS fakultet, personal och studenter kommer från över 40 olika nationaliteter och från alla hörn av världen. UBIS har också ett starkt nätverk av internationella partners och ett riktigt internationellt alumni-nätverk. För närvarande är UBIS familj spridd över 4 kontinenter.

Varför studera vid UBIS

 1. Anpassade högkvalitativa akademiska program och en fakultet som stöder mycket individuella affärsinriktade studentprojekt. Liten klassstorlek är nyckeln.
 2. Fokusera på studentens karriärperspektiv: program i linje med framtidens arbete; fakultet med yrkeserfarenhet, kombinerade tekniska och sociala färdigheter.
 3. Mycket mångsidig studentorganisation på campus och fördjupning i Genèves internationella samhälle. Semester utomlands (partnerinstitutioner) och / eller praktik (USA).

UBIS University of Business and International Studies","author_url":"","source":"©UBIS University of Business and International Studies"}" />

Detaljerad information

Historia

University of Business and International Studies (UBIS) grundades 2006 för att skapa en institution med hög akademisk standard och en stödjande miljö för studenter som är intresserade av företagskarriärer. UBIS är ackrediterat av IACBE, EduQua och ISO 9001. UBIS har ett nätverk av internationella akademiska partners och ett internationellt alumni-nätverk. Fakulteten, personalen och studenterna kommer från mer än 40 länder.

Utbildning

På UBIS bygger vi upp studentkapacitet för att navigera i områden som de kanske inte känner till, att anpassa sig till förändrade förhållanden, att arbeta i multikulturella lägen och för att genomföra projekt som kommer att ha positiva effekter i världen. Vi granskar och modifierar ständigt våra program och undervisningsmetoder för att anpassa sig till aktuella affärs- och samhällsbehov.

Forskning

Studentforskning uppmuntras och utvecklas genom capstone-projektet på kandidatnivå och en avhandling på master- och doktorandnivå. Master- och doktorsavhandlingarna förväntas visa originalforskning och ett bidrag till ny kunskap. Fakultetens professionella expertis är avgörande för att orientera dessa avhandlingar till affärsfrågor i verkligheten. Forskningens originalitet övervakas genom nära mentorskap till avhandlingarna i förutbestämda stadier av studentens inlämningsuppgifter. Fakulteten förväntas visa forskningsaktiviteter genom bidrag till peer-reviewade tidskrifter och deltagande i publicerade konferenser.

Karriärmöjligheter

Studentkarriärmöjligheterna förbättras av högkvalitativa akademiska program som ständigt anpassas till framtidens arbete, av fakulteter med omfattande yrkeserfarenhet, med betoning på sociala färdigheter (kommunikation, samarbete, kulturell känslighet) och av utrymmet studenter ges till utveckla sina egna affärsprojekt. Den framträdande som ges till forskning (kapstensprojekt och avhandlingar) inriktade på verkliga affärsfrågor är en viktig faktor för att förbereda våra studenter för framgång. Studenter har flera möjligheter som ges av Genève-miljön (t.ex. deltagande i viktiga konferenser, praktikplatser vid företag, internationella institutioner och icke-statliga organisationer) och av våra internationella akademiska partnerskap.

UBIS University of Business and International Studies","author_url":"","source":"©UBIS University of Business and International Studies"}" />

tjänster

Studentkontor

 • Karriärcenter ger varje enskild student råd om hur man ska gå till praktik. Alla studenter får arbeta i 15 timmar per vecka efter de första 6 månaderna av studierna i Schweiz.
 • Student Learning Platform hjälper till att kontrollera betyg och studiematerial.
 • Onlineprogram för distansutbildning.
 • Studenttjänster för att hjälpa till med visum, uppehållskortformaliteter, vård och boende.
 • Orienteringsdagar för nya studenter: bekantskap med professorer, stadsguider, integration med befintliga studenter.
 • Studentförening - organiserar roliga evenemang för studenter i och utanför Genève.

boende

UBIS studenttjänsteam hjälper studenter att boka ett delat eller enkelrum i Studentbostäder i Genève (separat placerat för kvinnliga och manliga studenter). På studentbegäran kan vi tillhandahålla ett antal byråer för flyttningstjänster eller för att söka efter ett rum i en privat lägenhet. Bostadspriserna i Genève är från 700 till 1000 CHF per person varje månad. Genève har utmärkt kollektivtrafik och säker cykling. Vi försöker hitta boende inom gångavstånd till campus.

Bibliotek

UBIS har ett litet fysiskt bibliotek på campus och alla studenter kan få ett årskort till FN: s bibliotek och använda det gratis. UBIS erbjuder också tillgång till EBSCO Business Source Premier-databas, en av de bästa och mest kompletta forskningsdatabaserna.

Sjukvård

Sjukvårdsanläggningar ligger utanför campus. Alla UBIS-studenter ansöker om schweizisk sjukförsäkring dedikerad till studenter med specialpriser från 65 till 100 CHF per månad beroende på franchisetyp.

UBIS University of Business and International Studies","author_url":"","source":"©UBIS University of Business and International Studies"}" />

Campus

UBIS: s campus i Genève ligger på ett ställe, i stadens centrum och mycket nära FN i Genève, huvudkontor för banker, företag och internationella organisationer som WTO och Global Fund. Campus ligger 3 minuters promenad från Leman-sjön och en 2-minuters promenad från Genèves botaniska trädgårdar.

Klassrummen är fullt utrustade, har naturligt och konstgjort ljus och är stora och bekväma. Det finns en stark internetuppkoppling, en studentsalong, ett litet bibliotek och tillgång till ett kök. Små kaféer, kiosker, stormarknader och restauranger ligger alla mycket nära campus.

Idrottsanläggningar

Idrottsanläggningar i Genève är tillgängliga till speciella rabatterade priser för studenter:

 • Simbassäng månadsabonnemang - 10 CHF
 • Stadion för fotboll - gratis
 • Gym månadsprenumeration - 49 till 65 CHF
 • Cyklar, sjöbåtar, vattencyklar - finns att hyra

Studentföreningar

Det finns ett brett urval av franska och engelskspråkiga kulturaktiviteter (sändnings-, tryckta och onlinemedier och liveframträdanden).

Information om evenemang finns i Genèves turism eller lokala turistbyråer och lokala tidningar. 'Tribune de Genève', 'Le Temps' och 'Le Matin' publicerar veckotillägg med information om lokala evenemang och underhållning. Genève har över 40 museer, konstcenter och stiftelser och det högsta antalet biografer i Europa i Europa (t.ex. The Orange Cinema (Cinélac), City biografer).

UBIS University of Business and International Studies","author_url":"","source":"©UBIS University of Business and International Studies"}" />

Ackreditering

 • # 7 på CEO Magazine Global MBA Ranking 2020
 • Tier One på CEO Magazine Global MBA Ranking 2020
 • EduQua
 • International Accreditation Council for Business Education (IACBE)
 • Federation des Enterprises Romande (FER)
 • European Foundation for Management Development (EFMD)
 • ISO 9001
 • Council for Higher Education Accreditaion

Studentuttalanden

"Det jag gillar med UBIS är de små, mycket praktiska och mycket interaktiva klasserna som undervisas av professorer av högsta kvalitet. Det magnifika campuset ligger i hjärtat av Genève, en stad som har de mest lugna och enorma sociala bekvämligheter. Dessutom jag har redan kunnat arbeta med fem affärsprojekt under mina studier som jag kunde fortsätta efter att ha avslutat min magisterexamen. "
Timothy Masebe
UBIS Graduate
"UBIS för mig betyder kvalitetsutbildning: professorerna vid UBIS respekteras inte bara i klassrummet utan av företagssamhällen och internationella organisationer i hela världen. Det gör en stor skillnad under dina studier och efter examen när du måste tillämpa den kunskap som du fått på UBIS till den verkliga miljön. "
Liridon Byqmeti, från Kosovo
MBA Graduate

Platser

genever

Address
Avenue Blanc,46
1202 genever, genever, Schweiz

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Ackrediteringar

EFMD Equis Accredited