UBIS University of Business and International Studies

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

University of Business and International Studies (UBIS) uppmuntrar lagarbete och hjälper studenter att bli ledare och starta egna företag

UBIS är en ung institution som syftar till att leverera kvalitetsprogram inom områdena International Relations and Business . UBIS DNA består av tre huvudfaktorer: Real-World Experience, Individual Attention och International Perspective .

UBIS: s professorer är mycket erfarna yrkesmän . De tar med sig verkliga problem i klassrummet och dissekerar dem med erfarenhetens kritiska öga. De ger deltagarna en strategisk ram för att placera de frågor som kommer att ställas inför i ditt yrkesliv.

UBIS följer marknadens utvecklingsbehov noggrant och anpassar ständigt kursinnehållet och metoderna för att säkerställa att våra kandidater är utrustade med nödvändig kunskap och överförbara färdigheter för att lyckas i den snabbt utvecklande arbetsplatsen.

På UBIS kommer du inte bara att vara ett ansikte i mängden. Vi uppmärksammar varje elevs behov och syftar till att leverera en anpassad och personlig inlärningsupplevelse för var och en. Våra små klassstorlekar hjälper dig att dra fördel av mer djupgående diskussioner och få individuell feedback från dina professorer. Detta är utformat för att hjälpa våra elever att utveckla färdigheter och förtroende för att lyckas i den karriär de vill följa.

Slutligen är vi ett verkligt internationellt samhälle : UBIS: s fakultet, personal och studenter kommer från över 40 olika nationaliteter och från alla hörn av världen. UBIS har också ett starkt nätverk av internationella partners och ett verkligt internationellt Alumni-nätverk. För närvarande är UBIS 'familj spridd över fyra kontinenter.

Varför studera vid UBIS

 1. Anpassade högkvalitativa akademiska program och en fakultet som stöder mycket individuella affärsinriktade studentprojekt. Liten klassstorlek är nyckeln.
 2. Fokusera på studentens karriärperspektiv: program i linje med framtidens arbete; fakultet med yrkeserfarenhet, kombinerade tekniska och sociala färdigheter.
 3. Mycket mångsidig studentorganisation på campus och fördjupning i Genèves internationella samhälle. Semester utomlands (partnerinstitutioner) och / eller praktik (USA).

IMG-2656UBIS University of Business and International Studies","author_url":"","source":"©UBIS University of Business and International Studies"}" />

Detaljerad information

Historia

University of Business and International Studies (UBIS) grundades 2006 för att skapa en institution med hög akademisk standard och en stödjande miljö för studenter som är intresserade av företagskarriärer. UBIS är ackrediterat av IACBE, EduQua och ISO29990. UBIS har ett nätverk av internationella akademiska partners och ett internationellt alumni-nätverk. Fakulteten, personal och studenter kommer från mer än 40 länder.

Utbildning

På UBIS bygger vi upp studentkapacitet för att navigera i områden som de kanske inte känner till, att anpassa sig till förändrade förhållanden, att arbeta i multikulturella lägen och för att genomföra projekt som kommer att ha positiva effekter i världen. Vi granskar och modifierar ständigt våra program och undervisningsmetoder för att anpassa sig till aktuella affärs- och samhällsbehov.

Våra grundutbildningar lägger stor vikt vid individuell tillväxt och på att utveckla kunskap, färdigheter och vanor som är nödvändiga för att lyckas i framtidens arbete.

Doktorander är inriktade på analys och forskning som är tillämplig på samtida affärsfrågor.

År 2018 utökade UBIS sina akademiska erbjudanden till att omfatta en läkare i företagsadministration.

Forskning

Studentforskning uppmuntras och utvecklas genom capstone-projektet på kandidatnivå och en avhandling på master- och doktorandnivå. Master- och doktorsavhandlingarna förväntas visa originalforskning och ett bidrag till ny kunskap. Fakultetens professionella expertis är avgörande för att orientera dessa avhandlingar till affärsfrågor i verkligheten. Forskningens originalitet övervakas genom nära mentorskap till avhandlingarna i förutbestämda stadier av studentens inlämningsuppgifter. Fakulteten förväntas visa forskningsaktiviteter genom bidrag till peer-reviewade tidskrifter och deltagande i publicerade konferenser.

Karriärmöjligheter

Studentkarriärmöjligheterna förbättras av högkvalitativa akademiska program som ständigt anpassas till framtidens arbete, av fakulteter med omfattande yrkeserfarenhet, med betoning på sociala färdigheter (kommunikation, samarbete, kulturell känslighet) och av utrymmet studenter ges till utveckla sina egna affärsprojekt. Den framträdande som ges till forskning (kapstensprojekt och avhandlingar) inriktade på verkliga affärsfrågor är en viktig faktor för att förbereda våra studenter för framgång. Studenter har flera möjligheter som ges av Genève-miljön (t.ex. deltagande i viktiga konferenser, praktikplatser vid företag, internationella institutioner och icke-statliga organisationer) och av våra internationella akademiska partnerskap.

DSC3084UBIS University of Business and International Studies","author_url":"","source":"©UBIS University of Business and International Studies"}" />

tjänster

Studentkontor

Karriärcentret rådgör varje enskild student vart de ska gå på praktik. Alla studenter i Schweiz får arbeta 20 timmar per vecka - en 50% post från och med 2: a termin.

 • Student Learning Platform - hjälper till att kontrollera betyg och läromedel
 • Online-program för distansutbildning
 • Studenttjänster för att hjälpa till med visum, uppehållskortsformaliteter, hälsovård och boende
 • Orienteringsdagar för nya studenter: bekanta med professorer, stadsguidesturer, integration med befintliga studenter
 • Student Association - arrangerar roliga evenemang för studenter i och utanför Genève

boende

UBIS studenttjänsteam hjälper studenter att boka ett delat eller enkelrum i Studentbostäder i Genève (separat placerat för kvinnliga och manliga studenter). På studentbegäran kan vi tillhandahålla ett antal byråer för flyttningstjänster eller för att söka efter ett rum i en privat lägenhet. Bostadspriserna i Genève är från 700 till 1000 CHF per person varje månad. Genève har utmärkt kollektivtrafik och säker cykling. Vi försöker hitta boende inom gångavstånd till campus.

Bibliotek

UBIS erbjuder tillgång till EBSCO Business Source Premier-databasen, en av de bästa och mest kompletta databaser för forskningsföretag. UBIS har också ett litet fysiskt bibliotek på campus och alla studenter kan få ett årskort till FN: s bibliotek och använda det gratis.

Sjukvård

Sjukvårdsanläggningar ligger utanför campus. Alla UBIS-studenter ansöker om schweizisk sjukförsäkring dedikerad till studenter med specialpriser från 65 till 100 CHF per månad beroende på franchisetyp.

IMAG0934UBIS University of Business and International Studies","author_url":"","source":"©UBIS University of Business and International Studies"}" />

Campus

UBIS: s campus i Genève ligger på ett ställe, i stadens centrum och mycket nära FN i Genève, huvudkontor för banker, företag och internationella organisationer som WTO och Global Fund. Campus ligger 3 minuters promenad från Leman-sjön och en 2-minuters promenad från Genèves botaniska trädgårdar.

Klassrummen är fullt utrustade, har naturligt och konstgjort ljus och är stora och bekväma. Det finns en stark internetuppkoppling, en studentsalong, ett litet bibliotek och tillgång till ett kök. Små kaféer, kiosker, stormarknader och restauranger ligger alla mycket nära campus.

Idrottsanläggningar

Idrottsanläggningar i Genève är tillgängliga till speciella rabatterade priser för studenter:

 • Abonnemang för simbassäng varje månad - 10 CHF
 • Stadion för fotboll - gratis
 • Gymmånadsavgift - 49 till 65 CHF
 • Cyklar, sjöbåtar, vattencyklar - att hyra

Studentföreningar

Inget behov av kulturklubbar på campus eftersom Genève erbjuder så mycket - t.ex. ett brett urval av franska och engelskspråkiga kulturaktiviteter (sändning, tryck, online-media och liveuppträdanden).

Information om evenemang är tillgänglig från Genève Turism eller lokala turistkontor och lokala tidningar. Tribune de Genève, 'Le Temps' och 'Le Matin' publicerar varje vecka tillägg med detaljer om lokala evenemang och underhållning. Genève har över 40 museer, konstcentra och stiftelser och det högsta antalet biografer i Europa (t.ex. The Orange Cinema (Cinélac), City biografer). Genève har en aktiv musik- och teaterscen (35 scener). Genève Agenda, RegArt och Tribune de Genève listar kommande teaterevenemang.

DSC_0367UBIS University of Business and International Studies","author_url":"","source":"©UBIS University of Business and International Studies"}" />

Ackreditering

University of Business and International Studies (UBIS) är certifierad av EduQua: schweizisk kvalitetscertifiering för högre utbildning.

UBIS har fått specialiserad ackreditering för sina affärsprogram genom International Accreditation Council for Business Education (IACBE) belägen på 11374 Strang Line Road i Lenexa, Kansas, USA. Klicka här för en lista över program som är ackrediterade av IACBE.

UBIS är också ISO 29990- certifierat. Denna certifiering ger grunden för ett relevant ledningssystem specifikt inriktat på utbildning och kontinuerlig förbättring av ledningssystemet, processer och tjänster. UBIS är stolta över att vara den första ISO 29990-certifierade schweiziska utbildningsinstitutionen (ackrediterad den 14 juni 2013) som har fått en fullständig certifiering.

Vidare är UBIS:

 • Medlem av Federation des Enterprises Romande (FER)
 • Associerad medlem i European Foundation for Management Development (EFMD), som är ett av världens viktigaste nätverk för affärsskolor. Att vara en del av nätverket ger många möjligheter för fakultets- och studentutbyte, kunskapsdelning och samarbete.

Studentuttalanden

"Det jag gillar med UBIS är de små, mycket praktiska och mycket interaktiva klasserna som undervisas av professorer av högsta kvalitet. Det magnifika campuset ligger i hjärtat av Genève, en stad som har de mest lugna och enorma sociala bekvämligheter. Dessutom jag har redan kunnat arbeta med fem affärsprojekt under mina studier som jag kunde fortsätta efter att ha avslutat min magisterexamen. "
Timothy Masebe
UBIS Graduate
"UBIS för mig betyder kvalitetsutbildning: professorerna vid UBIS respekteras inte bara i klassrummet utan av företagssamhällen och internationella organisationer i hela världen. Det gör en stor skillnad under dina studier och efter examen när du måste tillämpa den kunskap som du fått på UBIS till den verkliga miljön. "
Liridon Byqmeti, från Kosovo
MBA Graduate

Platser

genever

Address
Avenue Blanc,46
1202 genever, genever, Schweiz

Ackrediteringar

EFMD Equis Accredited