SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Ett varmt välkomnande till Swiss School of Hospitality Management Lenk

SHML, ett registrerat schweiziskt företag i Berns kanton, är Schweiz första Boutique Hotel School som konceptualiserades och utvecklades för att förbereda studenterna för en lovande gästfrihetskarriär, baserat på de operativa filosofierna av lyxiga internationella boutiquehotell och resorts. Dessa gästfrihet smycken kan hittas över hela världen, allt från lyxiga två svit Resorts till tvåhundra plus rum boende enheter, och representeras av sådana kända företag som världens ledande hotell, små lyxhotell, Relais

För att säkerställa noggranna akademiska läroplaner och innehåll har vår College of Hospitality Management ingått ett lyckat progressionsavtal med University of Gloucestershire för en högskoleexamen BA (Hons) i Strategisk Hospitality Management på deras campus i Cheltenham (Storbritannien).

Vår högskola SHML ligger i det exceptionellt säkra Berner Oberland och driver inom ett riktigt boutiquehotell som är öppet för gäster under vintersäsongen. Lokalerna erbjuder en idealisk miljö för att stimulera verksamheten som de uppträder inom affärshotell i boutiquehotell världen över, bland annat den finska konsten i mat och dryckesproduktion och -tjänster, division av rum, övervaknings- och förvaltningsförfaranden. SHML har som målsättning att hålla den tid beprövade grunden för Swiss Hotel Operations, samt upprätthållas av den schweiziska kulturen som har skaffat sig distinktionsmärken under de senaste två århundradena som unika i världen. Schweizisk kultur innebär integritet, neutralitet, enhet, opartiskhet, respekt för varandra och individuellt ansvar gentemot miljön.

Våra högskoleplaner varierar inte från andra programutskrifter, förutom att innehållet och den faktiska överföringen till studenter behandlas av professionella hotellägare som under åren har förvärvat färdigheterna att driva och hantera några av de bästa hotellen och orterna i världen.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vår speciella högskola av gästfrihetshantering.

Platser

Lenk im Simmental

SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk

Telefon
+41 33 736 33 35

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium