The International University in Geneva

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

The International University in Geneva ger en unik läromiljö som kombinerar både teoretisk och praktisk lärande erfarenhet i ett verkligt internationellt sammanhang. IUG-utbildningen i Schweiz ger de grundläggande färdigheter som krävs för en framgångsrik karriär. De innefattar kritiskt tänkande, problemlösning, forskning, kommunikation och hantering. Dessa färdigheter utvecklas genom praktiska gruppövningar och diskussioner, projekt och uppdrag, inklusive presentationer och förstahandsinteraktion med internationella organisationer inom den privata och offentliga sektorn.


Med ett ungefärligt 7 till 1 student-till-fakultetsförhållande kan IUG säkerställa nära samspel med fakulteten. Universitetet erbjuder högskoleexamen inom företagsekonomi, internationella relationer och media och kommunikation.

Programmet är öppet för studenter som framgångsrikt har slutfört gymnasieutbildning. Kurser hålls morgon och eftermiddagar, över en period av nio trimesterar (3 år). Startdatum är september, januari och april.

Internationella Universitetet i Genève - Uppdragsförklaring

Vision uttalande:

Att utveckla internationella yrkesverksamma som är skyldiga att betjäna ett hållbart samhälle

Uppdragsbeskrivning:

Internationella Universitetet i Genève är en ideell institution för högre utbildning , som ger högkvalitativ utbildning för studentens framgång i näringsliv och internationell karriär .

Universitetet är tillägnad:

  • ge utbildning i affärer, kommunikation, internationella relationer och handla med en global utsikter.
  • främja en balans mellan akademiska och praktiska program genom effektiva inlärningsprocesser, personliga studenter och en fakultet som är engagerad i undervisning och forskning.
  • erbjuda en dynamisk inlärningsmiljö, främja mångfald och reagera på det internationella samfundets förändrade behov.

Platser

genever

International University in Geneva

Address
International University in Geneva - ICC 20, Rte de Pré-Bois
1215 genever, genever, Schweiz
Telefon
+41 22 710 71 10

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium