Glion Institute of Higher Education

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Glion Institute of Higher Education - "Rekryterare rang Glion bland top 3 ledningen skolor gästfrihet i världen för en internationell karriär."
Taylor Nelson Sofres (TNS) - 2007

&nbsp

Glion Institute of Higher Education: Hospitality Management School


Glion Institute of Higher Education är en internationell hospitality management universitet i Schweiz. Öppnade hösten 1962 i den tidigare Bellevue Hotel, var Glion Hotel School (som det då hette) den första privata, universitets-schweiziska Hotel Management School.

Mer än ett enkelt hotell skola, erbjuder Glion utbildningsprogram som kombinerar branschkunskap med ledarskap och personlig utveckling. De fyra graders spår innehåller:

  • International Hospitality Management kandidatexamina
  • Event, sport och underhållning Management examina kandidatexamen
  • Post Graduate Diploma in International Hospitality Management
  • MBA inom Hospitality, turism och tjänster Industri

Varje år ger Glion eftergymnasial utbildning för cirka 1.500 studenter från 90 länder runt om i världen. Framgången för våra studenter kan hänföras till Glion s beprövade fusionen mellan akademiker med Schweiziska hotell skola modell, nära band med besöksnäringen och ett internationellt universitet miljö. I över 40 år har tusentals studenter gått igenom "Glion Experience "och bar på den berömda" Glion Spirit "för att representera vår institution som ledare inom besöksnäringen.

&nbsp

&nbsp

Ackreditering och erkännande


Institutionella kvalitetssäkring


New England Association of Skolor och högskolor


Glion Institute of Higher Education är ackrediterad på universitetsnivå i New England Association of skolor och högskolor, Inc. genom sin kommission för institutioner för högre utbildning.


Ackreditering av New England Association of Skolor och högskolor (NEASC) anger att Glion uppfyller eller överstiger de normer för institutionella kvalitetssäkring, som regelbundet utvärderas genom en peer review process. En ackrediterad högskola eller universitet har de nödvändiga resurserna för att uppnå de uppsatta syfte genom lämpliga utbildningsprogram, är betydligt göra det, och ger en rimlig bevisning för att det kommer att fortsätta att göra det inom en överskådlig framtid. Institutionell integritet behandlas också genom ackreditering.

&nbsp

Ackreditering av NEASC inte är partisk, det gäller för institutionen som helhet. Som sådan är detta erkännande inte en garanti för varje kurs eller program som erbjuds, eller behörighet enskilda akademiker. Ger dock ackreditering rimlig säkerhet om kvaliteten på tjänster och möjligheter tillgängliga för studenter som deltar institutionen.

&nbsp

&nbsp

Livet på Glion och Bulle campus

&nbsp

* Den Glion campus: Livet på schweiziska rivieran

Den Glion campus är utgångspunkten för alla grundutbildningsprogram och den plats där elever lär genom praktisk övning. På detta hotell-skola atmosfär är personlig disciplin betonas att utveckla professionella färdigheter och attityder.

Glion campus utsikt över den magnifika Genèvesjön och ansikten både schweiziska och franska alperna. Det erbjuder en unik utsikt över "schweiziska rivieran" som inte är lätt glöms bort. Området har en ovanligt mild mikroklimat som tillåter palmer och andra exotiska växter att växa i regionen. Många anser att det är en av de vackraste platserna på planeten.
Vy över Glion Campus.


Glion ligger direkt ovanför Montreux, den världsberömda semesterorten. Välkänt för sin jazz och klassisk musikfestivaler är Montreux värd för en internationell befolkning och många kulturella aktiviteter. Området är rikt på både sommarsporter (fotboll, tennis, cykling, segling, volleyboll) och vintersporter (skidåkning, snowboard, ishockey). När det gäller kvällarna finns det en mängd val med klubbar, barer, restauranger, biografer, teatrar och konserter.

Glion är också bara 25 minuter med bil eller med tåg från Lausanne, huvudstad i kantonen Vaud, och bara en timme från den internationella staden Genève.

&nbsp

&nbsp

* Den Bulle Campus: unga och dynamiska

&nbsp

Examensstuderande flytta ofta till det Bulle campus i sin andra eller tredje året, där de går med våra doktorander. Bulle är en modern, akademiska campus, särskilt utformade för högre utbildning. I detta universitet miljö, studenter svarar för förvaltningen av sin tid, organisera sitt arbete och utveckla sin analytiska och kritiska tänkande genom forskning, grupp-och enskilda projekt.

Bulle är beläget i hjärtat av Gruyère, en magnifik region känd för sina turism, ost och andra specialiteter mat. Bulle erbjuder ett livligt kulturliv och underhållning (klubbar och barer), tillsammans med massor av idrott, inklusive längdskidåkning, mountainbike, canyoning, forsränning, klättring, paragliding och ridning. Bulle campus ligger bara några minuters promenad från centrum av denna charmiga stad där eleverna kommer att hitta ett brett utbud av dag och natt aktiviteter, såsom restauranger, barer, nattklubbar och många affärer och butiker.

Student Kommittén organiserar olika evenemang och temafester på campus och i närliggande klubb "Globull", den största nattklubben i regionen med levande musik och DJs.

Utflykter och utflykter organiseras regelbundet och omfatta både kultur och sport. Bulle är bara en 30 minuters bilresa från Montreux, och lite mer än en timme från Genève. Skidbackarna ligger bara på tröskeln till campus med Moléson utväg och den mer prestigefyllda turistorten Gstaad mindre än 45 minuter bort.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Kandidatexamen »

Program

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

BBA - Ese Förvaltning

Campusstudier Heltid 7 terminer February 2018 Schweiz Montreux

Programmet lär också kärn företagsledning och speciella kunskaper för att förbereda studenterna för en rad olika ledande befattningar i den blomstrande Evenemang, Sport och underhållning industri. [+]

Detta event management examen ger dig egen erfarenhet med det internationella evenemanget industrin i Schweiz och / eller London. Du kommer att utveckla projektledningsförmåga och affärsmannaskap som du tar hand om evenemang och händelser, hjälpa till regionala evenemang, och komplett två 6-månaders industrin praktikplatser. Programmet lär också kärn företagsledning och speciella kunskaper för att förbereda studenterna för en rad olika ledande befattningar i den blomstrande Evenemang, Sport och underhållning industri. Grader & Inriktningar: Bachelor of Business Administration i Event, sport och underhållning Förvaltning Bachelor of Arts: - Internationell Event Management - International Sport Management - Evenemang, Sport och underhållning Marknadsföring och Communication Management Inriktningar: Förutom de gemensamma kurser, 3-4 specialkurser syftar till att utveckla en unik uppsättning färdigheter för att ge examen en extra värde som en affärsspecialist. Om du vill se specialkurser, hämta Akademiska program. Bachelor of Business Administration i Evenemang, Sport och underhållning Detta spår förbereder eleverna för ett brett spektrum av karriärmöjligheter inom dessa dynamiska branscher. Framför allt ger det studenter med överlåtbara företag kunskaper och färdigheter som är mycket eftertraktade i företag och entreprenöriella miljöer. Bachelor of Arts i International Event Management För att uppfylla anställningskraven i den snabbt växande evenemangsnäringen, kommer utexaminerade få en full förståelse för planering och hantering av händelser i sport, fritid och underhållningssektorn. Använda färdigheter såsom kritisk analys, kommunikation, ledarskap och projektledning, kommer program utexaminerade vara beredd att ta på sig en mängd roller i evenemangsplatser. Bachelor of Arts i International Sport Management Detta alternativ kommer att tillåta elever att förvärva... [-]

BBA - Hospitality Management

Campusstudier Heltid 7 terminer February 2018 Schweiz Montreux

Glion gästfrihet management examina ger en global erfarenhet och affärskompetens för att förvandla din ambition till möjligheter verkliga karriär. [+]

En hospitality management examen för Karriär The Bachelor of Business Administration (BBA) i Hospitality Management förbereder eleverna för att vara chefer och entreprenörer i den globala tjänstebranscher. Det är en civilekonomexamen och ett hotell managementutbildning och som kombinerar praktisk gästfrihet utbildning och praktik med kurser förvaltning. Under det sista året, kan eleverna välja en specialisering spår att vässa sin verksamhet expertis inom Luxury Brand Management, Event Management, Real Estate Finance och Revenue Management, försäljning och marknadsföring, eller New Venture Creation. Tradenom (BBA) i Hospitality Management Key Fakta Längd: 3,5 år Praktik: 2 x 6 månader Plats: Schweiz (Glion och Bulle) & London, UK intag: januari, april, juli och oktober vägar för kandidatexamen i gästfrihet förvaltning, kan du välja att: Studera i Schweiz, för alla inriktningar Studera i London, för BBA i Hospitality management (inget specialisering) Gör Multicampus Program: Termin 1 i Schweiz, därefter praktik, Termin 3 & 4 i London och tillbaka till Schweiz för det sista året och specialkurser. Inriktningar Lyx Brand Management Real Estate Finance och Revenue Management Försäljning och marknadsföring New Venture Creation [-]

Videoklipp

About us!

Kontakt

Glion Institute of Higher Education

Adress, rad 1 Rue de l'Ondine 20
1630 Bulle, CH
Hemsida http://www.glion.edu/
Telefonnummer +41 26 919 78 78

Glion Institute of Higher Education

Adress, rad 1 Glion Rd 111
1823 Glion-sur-Montreux, Switzerland
Hemsida http://www.glion.edu/
Telefonnummer +41 21 966 35 35