Franklin University Switzerland

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Var ska du studera idag?

Franklin University Switzerland är utbildning som Utforskar och går utöver gränserna. Det är en skola där nationaliteter och kulturella perspektiv möts och skapar unika upplevelser. Det är en inlärningsmetod som innehåller resa och Tvärvetenskaplig studie In i kärnan i läroplanen. Vi hänvisar till vår metod och uppgift som Internationellt imperativ i utbildning.

Franklin University Switzerland är ett privat oberoende universitet beläget i Schweiz. Den grundades som Franklin College 1969. Det erbjuder ett unikt och innovativt tillvägagångssätt för liberal konstutbildning, som präglas av en internationell exponering och erfarenhetsinlärning i en kulturellt varierad miljö. Franklin University Switzerland har en unik position att vara ackrediterad i både USA och inom det schweiziska universitetssystemetPå Franklin krävs nyfikenhet. Du tar en akademisk resursutbildning varje termin och ser platser du har studerat med egna ögon. Du kommer att delta i klass med internationell fakultet och Studenter från över 50 länder. Du får möjlighet att resa självständigt och att utföra internships internationellt. Du kommer att göra forskning och utveckla ett kritiskt perspektiv. Du kommer att examen med en grad som är Ackrediterad i både USA och Schweiz. Du kommer att ha lärt dig konsten att anpassa dig till alla situationer som finns i flygningen. Du kommer att bli en världsresenär. Du vill ha Allt du behöver för att lyckas. Kom med oss ​​till Grekland, Malawi, Frankrike, Japan, Skottland, Island, Korea, Botswana, Italien eller Indien. och över allt Kom och studera i Schweiz, En sann korsning av språk och kulturer i hjärtat av Europa. Dra nytta av möjligheten att få en utbildning som ingen annan.

Det perfekta läget

Schweiziska Alperna. Glacial sjöar. Medelhavsklimat. En italiensk smak. En internationell befolkning. Detta är den stad som vi kallar hem: Lugano, Schweiz. Franklin grundare Valde Lugano som det perfekta läget för den typ av skola som de hade tänkt för alla dessa skäl och mer. Lugans kosmopolitiska karaktär är centralt för upplevelsen av Livet på Franklin, Och campuserna ligger bara en tjugo minuters promenad från Lugano centrum, där järnväg och flygbolag förbinder eleverna med hela Europa.

Besök Franklin Och se varför så många studenter känner sig hemma på vår campus och i Lugano-samhället. Vi välkomnar er, dina vänner och familj att uppleva vad det innebär att leva och lära sig i vår internationella miljö.

En gränslös Exploratory Education

Gränslös: ej begränsad på något sätt Har inga gränser

Vi vet att det alltid finns gränser för var du kan gå och vad du kan göra medan du får din examen, men vi försöker utmana dessa gränser så långt de går. På andra universitet kan gränser omfatta oflexibla läroplaner, styva sociala traditioner, akademiska kalendrar som avskräcker resor och en högskole mikrokultur som samspelar lite med det omgivande samhället. Franklin tar ett annat tillvägagångssätt. Med utbildningsprogram som erbjuder många möjligheter till tvärvetenskapliga erfarenheter, Akademisk resa och Direkt interaktion med ett flerspråkigt schweiziskt samhälle, Korsning av fysiska och sociala gränser kommer att bli andra naturen för dig. Franklin läroplan är så fokuserad eller som tvärvetenskaplig som du vill att den ska vara. Vi erbjuder Kvalitet akademiska program Lärs av kunniga forskare - om vi inte gjorde det skulle vi inte vara Ackrediterade i två länder - men vi går utöver den mer direkta vägen för att erbjuda många majors med flera inslag, till exempel International Management med inriktning på marknadsföring, eller Visual Communication Arts med tonvikt i modestudier. Vi erbjuder möjlighet att Kombinera majors, Till exempel ekonomi med italienska studier eller psykologi med kommunikations- och medievetenskaper, och många av våra studenter är dubbeltorella eller tar flera minderåriga.

Dessutom är Franklin liten. Många av möjligheterna att uppleva ledarroll roller, såsom studentregering, akademisk mentorskap, studentklubbar eller hemvist bistånd är mycket uppnåliga mål för studenter som vill driva dem. Som någon i Franklin kommer att berätta, Franklin är vad du gör av det.

Exploratory: gjort eller skapad för att hitta något eller att lära sig mer om något

Franklin grundades av människor som trodde att interagera med andra kulturer direkt genom resor var en nödvändig lärande erfarenhet och att det var det enda sättet att skapa förståelse mellan människor i olika nationer. Akademisk resa Har alltid varit en grundläggande del av Franklin-läroplanen. Hur många universitet kan planera sina kurser på en världskarta?

Utbildning: Kunskap, skicklighet och förståelse som du får från att delta i en skola, högskola eller universitet

Värdet av en Franklin-utbildning är mer än bara att samla in information som ska tillämpas på ditt karriärområde. Franklin-upplevelsen kommer att öppna ditt sinne för världen, och du kommer att få en verklig mänsklig förståelse som ger dig de verktyg du behöver för att bli ledande. Ledarskap handlar om att förstå människor, deras önskemål och olikheter, och Franklins tvärvetenskapliga, tvärkulturella läroplan, plats och internationell student / fakultetspopulation skapar en perfekt miljö för att utveckla den förståelsen.

Våra alumner är teamledare och entreprenörer som lägger till värde för multinationella företag, nya företag, statliga och ideella organisationer i flera länder runt om i världen. De stoppar inte vid gränserna och de innoverar för att skapa nya vägar. Det är Franklin Experience som ger dem verktyg för att lyckas.

Detta är gränslös utforskande utbildning.

Platser

Sorengo

Address
Via Ponte Tresa 29
Lugano

6924 Sorengo, Ticino, Schweiz
Telefon
+41 919863613

Lugano

Address
Lugano, Ticino, Schweiz

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium