Läs den officiella beskrivningen

Högskolan i företag, forskarskola, ESM, School of Management och kommunikation i Genève erbjuder överlägsen certifierade yrkesutbildningsnivåer Bachelor, Master och PhD och fortbildnings grader. Etablerat i Schweiz sedan 1986, ger ESM en 100% fransktalande utbildning där pragmatismen trumf academicism.

Skolan erbjuder också:

BBA

ESM, Ecole de Management et de Communication

The Bachelor i International Management ger studenterna verktyg och kunskap för beslutsfattare, chefer och företagare i en mängd olika områden av privata och offentliga f ... [+]

Den Bachelor i International Management ger studenterna verktyg och kunskap för beslutsfattare, chefer och företagare i en mängd olika områden av privata och offentliga företag, industri och tjänster.

Syfte Körning på arbetsmarknaden omedelbart operativ ekonomistudenter Ta ansvar inom alla områden som rör förvaltningen och dess olika komponenter i någon organisation eller bolag Att vara ett alternativ till högre utbildning i företagsekonomi och förvaltning Ge en fransktalande kandidatexamen (BBA) möjligt för studenter att bedriva studier mot en MBA (amerikanska kedjor)

Varaktighet: 2 år på heltid + 2 praktikplatser

Pris: fråga

Start: Mars och oktober... [-]

Schweiz genever
Kontakt Skolan
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
ESM, Ecole de Management et de Communication

The Bachelor i Management marknadsföringsidrottsstudier är avsedd för elitidrottare som berörs om sin yrkesutbildning och omskolning utanför sporten. ... [+]

Den Kandidatexamen i Management marknadsföring idrottsstudier är för elitidrottare som berörs om sin yrkesutbildning och omskolning utanför sporten. Det tar upp behovet för dem som vill kombinera idrott och studier framgångsrikt.

Utbildning för elitidrottare, även öppen för konst, dans, musik eller teater.

Unik utbildning universitets idrottsutbildning som balanserar kraven på hög prestanda idrott och studietakt som leder till en kandidatexamen of Management-marknadsföring.

Syften Förverkliga sina idrottsambitioner och framgångar idrottare i utbildning för sporten på högsta nivå samtidigt förbereda sig för karriärer och omskola utanför sporter Körning på arbetsmarknaden omedelbart drifts- och affärsstudenter kan behärska de verktyg och kunskap för hantering och marknadsföring för en lyckad övergång när det är dags Ge en fransktalande kandidatexamen (BBA) möjligt för studenter att bedriva studier mot en MBA (amerikanska kedjor) med samma utrustning ... [-]
Schweiz genever
Kontakt Skolan
Heltid
Deltid
7 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska

Kandidatexamen

ESM, Ecole de Management et de Communication

The Bachelor i Business Communication ger studenterna de verktyg och kunskap om kommunikationsindustrin, marknadsföring och PR, både inom den offentliga och privata förva ... [+]

Den Bachelor i Business Communication ger studenterna de verktyg och know-how på kommunikationsindustrin, marknadsföring och PR, både i regering och privata, både inom industrin och inom tjänstesektorn.

Syften Körning på arbetsmarknaden omedelbart operativ ekonomistudenter Att kunna erbjuda kommunikationskoncept och uppnå Snabbt ta ansvar Att vara ett alternativ till högre utbildning i företagskommunikation, marknadsföring eller mänskliga resurser Ge en fransktalande kandidatexamen (BBA) möjligt för studenter att bedriva studier mot en MBA (amerikanska kedjor)

Varaktighet: 2 år på heltid + 2 praktikplatser

Start: Mars och oktober

[-]
Schweiz genever
Kontakt Skolan
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska