Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till BHMS, Business and Hotel Management School!

BHMS är en av världens ledande gästskolor, belägen i hjärtat av Lucerne, en livlig och vacker stad i Schweiz.

BHMS schweiziska utbildningskonceptet

De fyra "pelarna" på BHMS är utbildning, praktik, personlig utveckling och internationell karriärplacering. Varje pelare spelar en nyckelroll i vårt uppdrag att tillhandahålla den växande globala gästfrihets- och servicehanteringsindustrin med kvalitativa medarbetare, som är angelägna om att visa sin ledningspotential.

Kvalitetsvetenskaplig utbildning, som första pelaren, ger studenterna den akademiska och teoretiska kunskapen. Praktik, som andra pelaren, låter eleverna tillämpa kunskapen i praktiken på jobbet. Personlig och professionell utveckling, den tredje och viktigaste pelaren, ger studenterna mjuka och sociala färdigheter och disciplin som motiverar studenter, vägleder dem, stärker dem och driver dem till slut för att lyckas.

Det framgångsrika resultatet av alla tre pelarna leder till den fjärde pelaren, en framgångsrik karriärplacering. BHMS har sitt eget placeringsbolag «Masterwork» som hjälper alla akademiker att få sin första internationella karriärposition.

Vad gör oss speciella

Fast Track British BA-examen:

BHMS Business

Praktisk brittisk MBA Dual Degree:

BHMS Business

Överförbara färdigheter:

Överförbara färdigheter är färdigheter och förmågor som är relevanta och användbara över olika delar av livet: socialt, professionellt och i skolan. Teamwork, ledarskap, personlig motivation, organisation, tidshantering, lyssnande, skriftlig och verbal kommunikation samt informationsteknik finns i DNA i BHMS utbildningssystem.

Unikt 5 veckors terminsystem:

På BHMS Business

I hjärtat av Lucerne City:

BHMS Business

Garanterad praktik

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

BA

B.H.M.S. Business & Hotel Management School

BA i Global Business Management programmet ger studenter akademiska kvalifikationer och en uppsättning färdigheter som är attraktiva för potentiella arbetsgivare inom ett ... [+]

BHMS, BusinessBA i Global Business Management programmet ger studenter akademiska kvalifikationer och en uppsättning färdigheter som är attraktiva för potentiella arbetsgivare inom ett brett spektrum av globala affärssektorer inom områden som internationell försäljning och marknadsföring. finansiera och kontrollera bank; personalavdelning. Kandidater kan bli framgångsrika chefer inom områdena operationshantering, supply chain management och administratörsställningar i regeringen och icke-statliga organisationer. Programmet använder en rad undervisningsmetoder för att underlätta lärandet. Kärnkunskap omfattas av föreläsningar och handledning, stödd av guidad läsning och ytterligare material på virtuella campus Blackboard. Särskild försiktighet är att använda de mest effektiva undervisnings- och bedömningsmetoderna för varje modul.... [-]

Schweiz Lusern
Öppen antagning
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
B.H.M.S. Business & Hotel Management School

Programmet BA Hotell och Hospitality Management ger studenter akademiska kvalifikationer och en uppsättning färdigheter som är attraktiva för potentiella arbetsgivare, nö ... [+]

BHMS, BusinessProgrammet BA Hotell och Hospitality Management ger studenter akademiska kvalifikationer och en uppsättning färdigheter som är attraktiva för potentiella arbetsgivare, nödvändiga förmågor att komma in i den professionella världen och en "verktygslåda" som kan tillämpas på en rad karriärer inom gästbranschen och tjänstesektorn. Kursen använder en rad undervisningsmetoder för att underlätta lärande som par- och gruppprojekt, individuell forskning och rapporter samt studieresor till industrianläggningar.

Kärnkunskap omfattas av föreläsningar och handledning, stödd av guidad läsning och ytterligare material på universitets virtuella campus.

Varaktighet: 36 månader... [-]

Schweiz Lusern
Öppen antagning
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Kandidatexamen

B.H.M.S. Business & Hotel Management School

BHMS Business ... [+]

Översikt

Programmet ger eleverna utökad praktisk och professionell kompetensutbildning på detta område så att de kan ta upp givna akademiska positioner. Det gynnar också människor som vill ha den nödvändiga specialkunskapen när man överväger att öppna sin egen matlagning eller mataffär.

BHMS förvaltar programmet med RGU, som tilldelar kandidatexamen till studenter som framgångsrikt avslutar det tredje året och skickar alla moduler. BHMS är medlem i Bénédict Switzerland-gruppen av skolor, grundad 1928, vars uppgift är att tillhandahålla vuxenutbildning för personer med en önskan att lyckas. Bénédict School är en av Schweiz största privata utbildningsorganisationer och undervisar årligen mer än 15.000 heltid och deltidstudenter. Du och dina kamrater lär dig av en dedikerad fakultet, som förutom sina akademiska uppgifter innehåller kunskaper och erfarenheter inom kulinariska och affärsområden. Detta säkerställer att det du lär dig i klassen är samtida och kan appliceras i verkliga situationer i en daglig catering eller livsmedelsservice miljö. Robert Gordon University, grundat 1881 i Aberdeen som college, blev dagens dynamiska och moderna universitet 1992 och har ett internationellt rykte för att ge högkvalitativ utbildning till mer än 13 000 studenter från grundutbildningen till doktorsexamen. nivå.... [-]

Schweiz Lusern
Öppen antagning
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

BHMS Campus Tour

Working Experience in St. Moritz - Switzerland

How is it to work at the welcome desk in Switzerland? Challenges and opportunities

Your Path to Success

BHMS Switzerland, Business & Hotel Management School - Official HD Video

Business and Hotel Management School - BHMS
Address
Gütschstrasse 2-6 CH-6003 Luzern Switzerland
CH-6003 Lusern, Lusern, Schweiz
Webbplats
Telefon
+41 41 248 70 70