Läs den officiella beskrivningen

113201_rsz_image.jpg

North-Caucasus Federal University är det mest högprofilerade högskolan i Ryssland, Stavropol-regionen. Nordkaukasien ligger mellan Svarta havet i väst och Kaspiska havet i öst, och Stavropolregionen som en betydande del av Nordkaukasien är en av Rysslands mest pittoreska regioner. Stavropol stad är ett kulturellt, affärs- och multinationellt centrum i regionen som framgångsrikt kombinerar charmen i en atmosfärisk stad med sina många torg, parker, stora skogsområden, trevligt klimat och den snabba livsrytmen i det moderna stadsområdet.

North-Caucasus Federal University (NCFU) är ett unikt vetenskapligt och akademiskt centrum som främjar konkurrenskraftiga specialister med höga personliga och kulturella värderingar, kreativa tankar och beslutsamhet för ständig utveckling.

NCFU: s uppdrag är att ge unika möjligheter inom akademiska, vetenskapliga och kulturella områden som förbereder framtida ledare som kan bidra positivt till utvecklingen av landet och världen.

North-Caucasus Federal University har 2 grenar - i Pyatigorsk och Nevinnomyssk - och 9 institut: Humanistiska institutet, Institutet för matematik och naturvetenskap, Institutet för biovetenskap, Juridiska institutet, Institutet för ekonomi och företagsledning, Institutet för utbildning och samhällsvetenskap , Institutet för olja och gas, Institutet för informationsteknologi och telekommunikation, och Institutet för teknik.

Forskningsverksamheten i NCFU utförs i 29 vetenskapliga utbildningscenter, 33 vetenskapliga laboratorier och 2 studentdesignbyråer, 26 vetenskapliga skolor och 47 vetenskapliga områden. Universiteten sysselsätter 1626 lärare, däribland 229 doktorer och 1090 kandidater för vetenskap. Det finns nära 25 tusen personer som representerar 86 nationaliteter och etniska grupper från 81 regioner i Ryssland, inklusive 1656 internationella studenter från 56 länder.

Det vetenskapliga biblioteket i North-Caucasus Federal University är rankat bland de bästa och största universitetsbiblioteken i Ryssland med mer än 2,5 miljoner enheter. Biblioteket ger tillgång till många pedagogiska resurser och har abonnemang på både ryska och utländska tidskrifter. Biblioteket kompletteras med aktuell pedagogisk och vetenskaplig litteratur varje år. Universitetskatalogen uppdateras regelbundet. Varje NCFU-student har full tillgång till alla bibliotekets resurser.

NCFU skapar de bästa förutsättningarna för studenter för en produktionsprocess för att få kunskap med att säkerställa bekvämt boende i framkant. Det finns 8 sovsalar i Stavropol och en extra i Pyatigorsk som ger boende för över 2500 studenter. En av de nyaste sovsalarna byggdes speciellt för internationella studenter.

Universitetsmedicinska centrum utrustad med den senaste utrustningen för att övervaka hälsan hos NCFU-anställda och studenter. Ett team av specialister som består av optiker, neurolog, allmänläkare, tandläkare, otolaryngolog och akutläkare står till hands för att tillhandahålla vård och support.

Att tillhandahålla högkvalitativa cateringtjänster är en av prioriteringarna vid NCFU med modern köksutrustning och laget av högt professionella kockar. Universitetets kantiner, snackbarer och kaféer håller hungern i bukten medan studenterna är på väg av kunskap. Varje byggnad är utrustad med en matsal och en buffé.

De kreativa studiorna som NCFU-student är engagerade i är 2 vokalstudior, 6 danslag, 2 studentteater, 4 volontärgrupper, 12 KVN-komiker . Valet av sportaktiviteter är också omfattande: 14 idrottsföreningar, 10 idrottshallar, gym, fitnesscenter och pool.

Programmen undervisas på:
Ryska
Engelska

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

North-Caucasus Federal University

Syftet med utbildningen: Utveckling av elevernas personliga egenskaper, samt bildandet av allmän kulturell, allmän professionell, professionell och relevant orientering ( ... [+]

Syftet med utbildningen:

Utvecklingen av elevernas personliga egenskaper, samt bildandet av allmänkulturell, allmän professionell, professionell och relevant orientering (profil) av kandidatprogrammet för professionell och specialiserad kompetens.

Vid utformningen av Europaparlamentet togs hänsyn till specifika förhållandena i det federala universitetet, funktionerna i de vetenskapliga skolorna i FSFEI i VO "SKFU" och behovet av arbetsmarknaden för informationssäkerhetsspecialister.

Anmälningskrav (dokument, kvalifikationer) :ha ett statsdokument om sekundär (full) allmänutbildning eller gymnasieutbildning.Lyckligtvis passera entréprovet.Listor över obligatoriska och selektiva semesterkurser... [-]
Ryssland Stavropol
September 2019
Ryska,Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
North-Caucasus Federal University

Konkurrensfördelarna med detta utbildningsprogram över andra VO HEs består av närvaro i närhet till SKFU hos ett stort antal produktions- och designföretag i den oljeprod ... [+]

Programbeskrivning:

Utbildningsavdelningen är utveckling och utnyttjande av olje- och gasfält. Konkurrensfördelarna med detta utbildningsprogram över andra VO HEs består av närvaro i närhet till SKFU hos ett stort antal produktions- och designföretag i den oljeproducerande profilen, vilket gör det möjligt att involvera de anställda i dessa företag vid genomförandet av utbildningsverksamheten Verksamheten fokuseras mer effektivt på potentiella arbetsgivares faktiska behov granar.

Syftet med programmet:

Professionell utbildning av kandidater i enlighet med utvecklingen av teknik och teknik inom bränsleenergi, inklusive utveckling av insättningar, transport och lagring av kolväten, bildandet av en tekniskt kompetent och socialt ansvarig person.... [-]

Ryssland Stavropol
September 2019
Ryska,Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
North-Caucasus Federal University

Programbeskrivning: Förberedelse av högkvalificerade ungkarler inom konstruktion, konstruktion och drift av byggnader och strukturer, organisation av byggproduktion. Yrke ... [+]

Programbeskrivning:

Förberedelse av högkvalificerade ungkarler inom området konstruktion, konstruktion och drift av byggnader och strukturer, organisation av byggproduktion. Yrkesutbildning av akademiker i enlighet med utvecklingsnivå för teknik och konstruktionsteknik, bildandet av en tekniskt kompetent och socialt ansvarig person.

Programmål:Studenternas sociala och personliga egenskaper: engagemang, organisation, flitighet, ansvar, medborgarskap, kommunikation, tolerans, ökning av deras övergripande kultur.Utbildning i grunderna för humanitär, social, ekonomisk, matematisk och naturvetenskaplig kunskap.få högre yrkesspecifika utbildningar som gör det möjligt för forskare att framgångsrikt genomföra forskning och studier som syftar till att skapa konkurrenskraftiga tekniska och byggprodukter, utveckla effektiva arkitektoniska och byggande lösningar, säkerställa högkvalificerad organisation av byggindustrin och genomföra kvalitetskontroll av byggprodukter;innehav av universella och ämnesspecialiserade kompetenser som bidrar till sin sociala rörlighet och hållbarhet på arbetsmarknaden.Sökande måste:Ha ett statligt dokument om sekundär (full) allmänutbildning eller gymnasieutbildning.Lyckligtvis passera entréprovet.... [-]
Ryssland Stavropol
September 2019
Ryska,Engelska
Heltid
4 hitta din juris doktor
Campusstudier
Läs mer på svenska
North-Caucasus Federal University

Programbeskrivning: Förberedelse av högkvalificerade kandidatexamen inom maskinteknik - konstruktionsingenjörer, maskiningenjörer, yrkesutbildad utbildning i enlighet med ... [+]

Programbeskrivning:

utbildning av högkvalificerade kandidatexamen inom maskinteknik - konstruktionsingenjörer, maskiningenjörer, yrkesutbildning av kandidater i enlighet med utvecklingsnivån inom maskinteknik, bildandet av en tekniskt kompetent och socialt ansvarig person.

Programmål:Studenternas sociala och personliga egenskaper: engagemang, organisation, flitighet, ansvar, medborgarskap, kommunikation, tolerans, ökning av deras övergripande kultur.Utbildning i grunderna för humanitär, social, ekonomisk, matematisk och naturvetenskaplig kunskap.få högre yrkesspecifika utbildningar som gör det möjligt för forskare att: framgångsrikt genomföra forskning och utveckling som syftar till att skapa konkurrenskraftiga tekniska produkter; att utföra utvecklingen av effektiva tekniska processer för tillverkning och reparation av maskinbyggande produktionsprodukter och deras utrustning; att tillhandahålla högeffektiv drift av tekniska processer inom maskinbyggnadsindustrin, automationssystem, hantering, kontroll, diagnostik och produkttestning; har universella och ämnesspecifika kompetenser som bidrar till social rörlighet och hållbarhet på arbetsmarknaden.Sökande måste:Ha ett statligt dokument om sekundär (full) allmänutbildning eller gymnasieutbildning.Lyckligtvis passera entréprovet.... [-]
Ryssland Stavropol
September 2019
Ryska,Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
North-Caucasus Federal University

Programmål: Tillhandahållande av professionell profilering av högre utbildning inom detta program gör det möjligt för sina studenter att utföra forsknings- och utveckling ... [+]

Beskrivning:Utbildning högkvalificerade bachelorer inom maskinteknik: designingenjörer, maskiningenjörer;Professionell utbildning av kandidater som matchar den faktiska nivån av teknisk och teknisk utveckling inom området maskinteknik;Utforma socialt ansvariga, högkvalificerade och kompetenta specialister.Programmål:

Tillhandahållande av professionell profilering av högre utbildning inom detta program gör det möjligt för sina studenter att utföra forsknings- och utvecklingsverksamhet vid skapandet av konkurrenskraftiga tekniska produkter. Att utveckla effektiv teknisk tillverkning och reparation av maskineri och utrustning för maskineri. för att upprätthålla en hög effektiv funktion av tekniska processer för maskinproduktion, system för automatisering, hantering, kontroll, diagnostik och produkttestning; Att ha universella och ämnesspecialiserade kompetenser som underlättar social rörlighet och stabil efterfrågan på arbetsmarknaden.... [-]

Ryssland Stavropol
September 2019
Ryska,Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
North-Caucasus Federal University

Programmål: Tillhandahållande av professionell profilering av högre utbildning inom detta program gör det möjligt för sina studenter att utföra forsknings- och utveckling ... [+]

Beskrivning:Förberedelse av högkvalificerade ungkarler inom området konstruktion, konstruktion och drift av byggnader och strukturer, organisation av byggproduktion.Professionell utbildning av kandidater i enlighet med nuvarande nivå av byggteknik och teknik, formande tekniskt kvalificerade specialister.Programmål:

Tillhandahållande av professionell profilering av högre utbildning inom detta program gör det möjligt för sina studenter att utföra forsknings- och utvecklingsverksamhet vid skapandet av konkurrenskraftiga tekniska produkter. Att utveckla effektiv teknisk tillverkning och reparation av maskineri och utrustning för maskineri. för att upprätthålla en hög effektiv funktion av tekniska processer för maskinproduktion, system för automatisering, hantering, kontroll, diagnostik och produkttestning; Att ha universella och ämnesspecialiserade kompetenser som underlättar social rörlighet och stabil efterfrågan på arbetsmarknaden.... [-]

Ryssland Stavropol
September 2019
Ryska,Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
North-Caucasus Federal University

Programmål: Utveckling av elevernas mjuka färdigheter, gemensamma kulturella, gemensamma professionella, professionella och programspecifika specialkunskaper. Utbildnings ... [+]

Programmål:

Utveckling av elevernas mjuka färdigheter, gemensamma kulturella, gemensamma professionella, professionella och programspecifika specialkunskaper. Utbildningsplanen innehåller centrala funktioner hos federala universitetet och dess vetenskapliga skolor samt de senaste trenderna och kraven på arbetsmarknaden för informationssäkerhetsspecialister.

Förkunskapskrav (dokument, kvalifikation):Nationellt erkänt certifikat eller examen i allmänhet (fullständig) utbildning eller gymnasieutbildning.Framgångsrikt godkänd godkänd tentamen.Kurskod: Obligatoriska och valfria kurser

1: a termin

Obligatorisk:

HistoriaMatematikInformatikFysisk kultur och sportFrämmande språkGrunderna för ledningsaktivitetGrunderna för informationssäkerhet... [-]
Ryssland Stavropol
September 2019
Engelska,Ryska
Heltid
4 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
North-Caucasus Federal University

Konkurrensfördelen med detta utbildningsprogram jämfört med liknande är många industri- och projektoljeproduktionsföretag i närheten av universitetet (NCFU) som gör det m ... [+]

Beskrivning:

Konkurrensfördelen med detta utbildningsprogram jämfört med liknande är många industri- och projektoljeproduktionsföretag i närheten av universitetet (NCFU) som gör det möjligt att locka specialister från dessa institutioner för att genomföra utbildningsaktiviteter och effektivt anpassa läroplanen till den faktiska behoven hos potentiella arbetsgivare.

Programmål:Yrkesutbildning av akademiker som matchar den faktiska tekniska och tekniska utvecklingen inom området bränslenergi inklusive fältutveckling, transport och lagring av kolväten.Att bilda socialt ansvariga, högkvalificerade och kompetenta specialister som är efterfrågade på arbetsmarknaden kan bidra positivt till industrin i Rysslands största olje- och gasområden, nära och utomlands.Obligatoriska discipliner:Introduktion till olja-och-Gas Engineering (1 sttermin);Geologi (1: atermin);Olja-och-Gas geologi (3: etermin);Hydraulik och oljefluidmekanik (4: eterminen);Metoder för tillämpad matematik i olje- och gasteknik (4: eterminen);Formationsfysik (4: eterminen);Hydrauliska maskiner och kompressorer inom olja och gassteknik (4: eterminen);Profileringsdiscipliner:Olje och gasfältutveckling och drift (5: e, 6: eterminer);Petroleumåtervinning (5: e, 6: eterminer);Grunderna för välutveckling (6: eterminen);Arbetsorganisation och skydd vid produktionsanläggningar för olja (7: eterminen);Tekniken för reparation och översyn (7: eterminen);Marine Fields Development and Production (7: eterminen);Metoder för förbättrad välproduktivitet (7: eterminen);Oljesamling och bearbetning på plats (7: a, 8: eterminer).Valfria discipliner:Hydraulik av flervägsflöde i oljeproduktion (5: eterminen);Geofysisk övervakning av flytande brunnar (5: eterminen);Reservoar Gas-Hydrodynamisk Forskning (6: eterminen);Oljefältutrustning (6: eterminen);Utrustning för väl reparation och underhåll (7: eterminen);Organisation och grunder för produktionsledning hos petroleumföretag (8: eterminen);Automatisering av fältprocesser (8: etermin);Drift av välproducerande vätskeanläggning (8: eterminen).... [-]
Ryssland Stavropol
September 2019
Engelska,Ryska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Давай к нам!