Minin University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

universitet

Nizhny Novgorod State Pedagogical University uppkallad efter Kozma Minin (Mininsky University) - institutet med rika traditioner: Lärarnas Institute grundades i denna stad i 1911, tre fjärdedelar av lärare i Nizhny Novgorod-regionen - våra studenter. Dessutom, bland våra studenter - psykologer och lingvister, ingenjörer och chefer, konstnärer och designers.

Idag Mininsky University aktivt utvecklad för att möta dagens krav och utbildningsstandarder, för att möta behoven hos individer i livslångt lärande, för att svara på de faktiska problemen med social och nationell utveckling. Vi inser ambitiösa projekt: byggandet av ett omfattande system för utbildning kvalitetssäkring, öppnandet av nya områden och utbildningsprogram, datorisering av universitetet. Internationellt samarbete: För närvarande har universitetet studenter från 27 länder.

Tillsammans med andra utbildningsinstitutioner och forskningscentrum, icke-statliga organisationer och organ, vi är aktivt involverade hantering av forskningsverksamheten (främst inom pedagogik, utbildningshantering, tillämpad psykologi, filosofi) strävar efter att vara ett centrum för utbildning av medborgerlig medvetenhet och generera sociala initiativ.

Vi gör allt för att förbättra den regionala och nationella utbildningssystemet, att bli en del av den internationella utbildningsprocessen, för att förbereda en ny typ av lärare som förstår sig själv och samhället, identitet, kan säkerställa utvecklingen av individen under hela livet.

Platser

Nizhny Novgorod

Minin University

Address
ul. Ulyanova, 1
Nizhny Novgorod, Nizhny Novgorod Oblast, Ryssland
Telefon
+7 831 436-01-94

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium