Financial University under the Government of the Russian Federation

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Det federala statsfinansierade utbildningsinstitutet för högre utbildning " Financial University under the Government of the Russian Federation " är en av de äldsta ryska högskolorna där finansiella experter, experter på finansrätten, ekonomer, IT-experter, matematiker, sociologer och politiker är utbildade.

Universitetet har kommit långt. Det har utvecklats från ett institut och en finans- och bankspecialisutbildningsakademi till ett stort forsknings- och utbildningscenter. Idag ingår 14 fakulteter i Moskva och 6 fakulteter baserade på universitetsgrenar, 60 undervisningsavdelningar, 3 vidareutbildningsavdelningar, 10 samarbetsavdelningar bildade i samarbete med arbetsgivarna och 86 avdelningar baserade på universitetsgrenar, 10 institut, inklusive Institut för korrespondensstudier och öppen utbildning, Institut för utvecklingsprojekt, Institut för kortsiktiga program, 4 institut som erbjuder vidareutbildningsprogram, 3 forskningsinstitut, 3 högre skolor, 4 forsknings- och utbildningscentrum, 2 utbildningsforskningslaboratorier och 2 utbildningslaboratorier och 2 högskolor. Det finns 29 universitetsgrenar (inkl. 14 filialer som erbjuder högre utbildningsprogram, 4 filialer som erbjuder högre utbildningsprogram och efter gymnasial utbildning och 11 grenar som erbjuder post-gymnasieskolor).

Finansuniversitetet är en av Rysslands ledande högskolor. Den erbjuder 12 bachelorgradsprogram med 28 koncentrationer; 11 masterprogram med mer än 50 koncentrationer; 9 post-gymnasieutbildningsprogram, 10 МВА-program och 108 avancerade tränings- och professionella utvecklingsprogram.

Tävlingen om studentplatserna vid universitetet är ganska hård eftersom universitetet garanterar högkvalitativ avsättning och universitetsexamen har bra anställningsutsikter och karriärmöjligheter efter examen.

Finansuniversitetet har genomfört och förbättrar träningssystemet baserat på tillgången till olika inlärningssystem i och olika former av kontinuerlig utbildning. Systemet innehåller post-gymnasieskolor samt bachelor-, master- och specialutbildningar.

Kvaliteten på tillhandahållandet av universitetet är allmänt erkänd och beror på den högt kvalificerade läraranställd personal. Från och med 1 januari 2016 finns det 1.545 lärare som är baserade i Moskva, inklusive 1 200 innehavare av akademiska examina. Antalet omfattar 340 doktorer av vetenskap och 874 innehavare av doktorand. grader. Det finns 815 lärare som har akademiska titlar (inkl 237 professorer, 560 docenter och 18 seniorforskare).

Nya lärande teknologier

Universitetet har börjat införa sådana "Bologna Process-inducerade" inlärningsmetoder och metoder i inlärningsprocessen som modulbaserade kursplanmodeller (som ska ersätta linjära kursplanmodeller), mobilinlärningsgrupper och ett handledningssystem. Besökande professorer och experter erbjuder sina föreläsningar (inkl. Föreläsningarna på engelska ges av professorerna från utomeuropeiska universitet). Studentens rankningssystem har förbättrats. Nya undervisningstekniker används (fallstudier, affärsspel och rollspelbaserade strategier, problemlösningsuppgifter etc.). e-böcker och undervisningshjälpmedel, cd-skivor, multimediateknologibaserade program (träningsföretag (ett program i redovisning, försäkringsprogram)), e-bibliotek bildas vid olika avdelningar, ett virtuellt laboratorium vid institutionen för finansiell förvaltning är operativ; Datortestteknik används för testning.

Det ict-baserade systemet används i distansutbildningsläge när man utbildar elever i avancerade träningsprogram.

Antagningskampanjen för utländska studenter för 2018/2019 läsåret har börjat!

✔️ Ansök om kandidatexamen

✔️ Ansök om masterprogram

✔️ Ansök om doktorsexamen

Platser

moskva

Address
125993, Moscow, Leningradsky Prospekt, 49
125993 moskva, Moskva, Ryssland

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium