Baltic Humanitarian Institute

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Baltic Humanitärt Institute (BGI) - En modern läroanstalt, genomför högsta kvalitet program, forskarutbildning och ytterligare yrkesutbildning.

institution status bekräftades av licensen för den federala tjänsten för tillsyn för utbildning och vetenskap. Förekomsten av statliga ackreditering tillåter institutionen att utfärda statliga diplom till studenter.

Baltic Humanitarian Institute (BGI) - är en privat läroanstalt som, motsvarande statliga utbildningsstandarderUtbildar specialister inom högre första, andra, forskarutbildning, samt ytterligare yrkesutbildning.

Avdelningar inom institutet:

Fakulteten för ekonomi; Juridiska fakulteten, Fakultet för psykologi; Den andra högre utbildning; Fakulteten ytterligare utbildning.

den huvudsakliga uppgift BGI är en konkurrenskraftig fråga, yrkeskunnig personal som besitter utmärkt nivå av praktisk och vetenskaplig kunskap. För att uppnå detta mål, förbättrade maximala institutet till förmån för sina elever.

BGI institutet utbildar specialister inom områden som ekonomi, kommunal och offentlig administration och förvaltning.

Institutet arbetar högkvalificerad personal och praktiker undervisning, Som tillåter oss att garantera högkvalitativ utbildning.

Just nu har Östersjöinstitutet för humaniora i St Petersburg utvecklade materiella och tekniska bas, som gör det möjligt att ta itu med alla elevers lärande frågor på den nuvarande nivån, en speciell dator klasser och andra specialutrustade klassrum och ett bibliotek, som innehåller de senaste läroböcker, och vetenskapliga tidskrifter.

Institutet tävlingar varje år, samt konferenser som gör det möjligt för eleverna att utveckla och förbättra sina kunskaper och färdigheter. Ett annat inslag i BGI är tillgången på pre-universitetsutbildning och vidareutbildning, vilket inkluderar: kurser för professionell utveckling, utbildning, förberedelser för testet, särskilt examen och examen kurser. På grund av dessa egenskaper hos högskolan, kommer en sökande eller student vara mycket lättare att klara statsexamen och testa dig själv och din styrka i den valda riktningen.

Institutet BGI utvecklar hela tiden, öppna upp nya prestige specialitet som tillåter dig att utveckla samarbetet med västerländska partners på en högre nivå. Detta gör det möjligt för akademiker att BGI praktik utomlands och ta emot internationella certifikat, som kommer att efterfrågas på arbetsmarknaden specialist.

Utbildning i Östersjön humanitärt Institute

På BGI följande former av utbildning:

dag; deltid; korrespondens; möjligheten att utbilda den individuella studieplanen.

På grund av denna mångfald av utbildningsformer i Östersjön Humanitarian Institute, kan alla välja det som passar honom bäst, liksom att kombinera studier och arbete, om det behövs.

Studenter som inte talar ryska språket, att skriva in sig i kurser / program kommer att beviljas en ettårig introduktionskurs för ryska språket.

Studenter som inte talar ryska kommer att förses med en ettårig introduktionskurs i det ryska språket innan inskrivning i utbildningar / program.

Platser

Sankt Petersburg

Baltic Humanitarian Institute

Address
пр. Стачек, д. 72, лит.А ст.м. “Кировский завод” (рядом с метро)
198188 Sankt Petersburg, Sankt Petersburg, Ryssland
Telefon
+8 800 770 03 80

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium