University Of Arts From Târgu-Mureș

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

University of Arts Târgu-Mures förbereder för närvarande skådespelare, marionettmästare, regissörer, koreografer, impresarios, dramatiker, teaterkritiker, designers, musiklärare på rumänska och ungerska. Universitetet är också en institution som har en teater och en dockteater, som organiserar professionella konstnärliga föreställningar under varje säsong. Uppdraget från University of Arts Târgu-Mures fokuserar på följande:

· Organisera forskarutbildning, master- och doktorandutbildning, säkerställa förbättring av skapare och specialister inom teaterkonst, musik, dekorativ konst till bästa kvalitetskrav i ett kunskapsbaserat samhälle och kultur;

· Främja kreativa aktiviteter för lärare och studenter inom teaterkonst, musikalisk och dramatisk konst samt vetenskaplig forskning i enlighet med kraven i nationella och internationella värderingar.

· Säkerställa multikulturell, flerspråkig och interreligiös inblandning för att utföra undervisning, lärande, skapande och forskning på rumänska och ungerska språk, baserat på jämlikhet.

Platser

Târgu Mureș

Address
Strada Köteles Sámuel,6
540057 Târgu Mureș, Mureș County, Rumänien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium