Inter American University of Puerto Rico

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

,

, , , , , , , över 50 program i spanska och engelska

Den Bayamón Campus erbjuder kandidatexamina i industriell, elektroteknik och maskinteknik, alla tre ackrediterade av Ackreditering styrelsen för Engineering and Technology (ABET).

Fördelarna med att studera i Puerto Rico

  • utbildning av hög kvalitet Fast utbildningssystemet: INTER är licensierad av rådet för utbildning av Puerto Rico, och ackrediterad av mellersta staterna kommissionen om högre utbildning (MSCHE), vilket är samma förening som tjänar högskolor i Delaware, District of Columbia, Maryland, New Jersey, New York, Pennsylvania, Jungfruöarna och andra.
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • Spansk

Se BBAs » Se BScs » Se MSc:er » Se MBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

BBA

Ungkarl i företagande och ledarutveckling (BBA)

Online Campusstudier Heltid 4 år January 2019 Puerto Rico Aguadilla Pueblo Bajadero Barranquitas Bayamón Fajardo Guayama San Juan San Germán Ponce + 9 fler

Entreprenörs och chefsutveckling är utformat för att ge studenten kunskap om de principer som styr den kommersiella utvecklingen av företag och deras verksamhet. [+]

Entreprenörs och chefsutveckling är utformat för att ge studenten kunskap om de principer som styr den kommersiella utvecklingen av företag och deras verksamhet.

The Bachelor i Business Administration Program med inriktning på företagande och chefsutveckling syftar till att förbereda yrkesverksamma med de kunskaper och färdigheter som krävs för att utforska egenföretagande som en möjlig alternativ i sin yrkeskarriär eller att inta en position som en business manager.

Studenten presenteras med begrepp, principer och grundläggande metoder för de olika discipliner som inkluderar utveckling och förvaltning av företag och entreprenörskap, såsom: management, entreprenörskap, bokföring, marknadsföring, ekonomi, finans, kvantitativa metoder och mänskliga resurser.... [-]


BSc

Kandidatexamen i industriell (bs)

Campusstudier Heltid 4 år January 2019 Puerto Rico Bayamón

The Bachelor of Science examen i industriell omfattar studier av system som består av människor, material och utrustning. Tonvikten läggs vid utformning, förbättring och installation av dessa system i syfte att öka produktiviteten, vinst och effektivitet. [+]

The Bachelor of Science examen i industriell omfattar studier av system som består av människor, material och utrustning. Tonvikten läggs vid utformning, förbättring och installation av dessa system i syfte att öka produktiviteten, vinst och effektivitet.

Programmet syftar till att förbereda eleverna för att träna professionell teknik.

Detta program är ackrediterat av Engineering Ackreditering kommission Ackreditering styrelsen för Engineering and Technology (ABET) "(www.abet.org).

[-]

Ungkarl i biologi (bs)

Campusstudier Heltid 4 år January 2019 Puerto Rico Aguadilla Pueblo Bajadero Barranquitas Bayamón Fajardo Guayama San Juan San Germán Ponce + 8 fler

The Bachelor of Science i biologi syftar till att förbereda yrkesverksamma som kan förstå biologiska processer, med ett tvärvetenskapligt angreppssätt. [+]

The Bachelor of Science i biologi syftar till att förbereda yrkesverksamma som kan förstå biologiska processer, med ett tvärvetenskapligt angreppssätt.

Det ger erfarenheter som hjälper dem att identifiera, analysera och lösa problem av biologisk ordning med hjälp av vetenskapliga metoder.

Det främjar utvecklingen av kunskap, laborativa färdigheter och attityder för att öva med etiskt, kritiskt och kreativt ansvar. Det förbereder studenterna för arbetslivet eller att gå vidare forskarutbildning.

[-]

Ungkarl i bioteknik (bs)

Campusstudier Heltid 4 år January 2019 Puerto Rico Aguadilla Pueblo Bajadero Barranquitas Bayamón Guayama Ponce + 5 fler

The Bachelor of Science examen i bioteknik strävar efter att utveckla personal med kompetens för att söka efter lösningar till samhällets problem genom att tillämpa de kunskaper och färdigheter för bioteknik. Läroplanen omfattar utveckling av kompetens för lämplig administration av modern teknik som används till liv i produktionen av konsumtionsvaror. [+]

The Bachelor of Science examen i bioteknik strävar efter att utveckla personal med kompetens för att söka efter lösningar till samhällets problem genom att tillämpa de kunskaper och färdigheter för bioteknik.

Läroplanen omfattar utveckling av kompetens för lämplig administration av modern teknik som används till liv i produktionen av konsumtionsvaror.

Programmet främjar utvecklingen av ett ansvarsfullt beslutsfattande som rör miljön, bioetik, hälsa och industri. Akademiker i detta program kommer att kunna arbeta inom bioteknik eller i forskning. De kan också strävar efter att fortsätta examen eller yrkesstudier.

[-]

Ungkarl i datateknik (bs)

Campusstudier Heltid 4 år January 2019 Puerto Rico Bayamón

The Bachelor of Science i Computer Engineering Program omfattar konstruktion av datorer och system baserade på datorer. Den fokuserar på studier av hårdvara och mjukvara samt kommunikation och interaktion mellan dem. [+]

The Bachelor of Science i Computer Engineering Program omfattar konstruktion av datorer och system baserade på datorer. Den fokuserar på studier av hårdvara och mjukvara samt kommunikation och interaktion mellan dem.

Programmet omfattar studier och tillämpning av teori, principer och praxis för elektroteknik och matematik för att lösa problem med utformningen av datorer, enheter och program som interagerar med användare och med varandra.

[-]

Ungkarl i datavetenskap (bs)

Online Campusstudier Heltid 4 år January 2019 Puerto Rico Aguadilla Pueblo Bajadero Barranquitas Bayamón Fajardo Ponce San Juan San Germán + 8 fler

Programmet ger en teoretisk och praktisk förberedelse syftade till att utveckla yrkes fokuserade på behärskning av kunskap relaterad till de tekniska och diversifierade områden av disciplin. Dessutom underlättar det att utveckla logiska resonemang färdigheter, analys för problemlösning, programmeringsmetoder och användning av verktyg för den beräkningsområdet. [+]

Programmet ger en teoretisk och praktisk förberedelse syftade till att utveckla yrkes fokuserade på behärskning av kunskap relaterad till de tekniska och diversifierade områden av disciplin.

Dessutom underlättar det att utveckla logiska resonemang färdigheter, analys för problemlösning, programmeringsmetoder och användning av verktyg för den beräkningsområdet.

[-]

Ungkarl i design och utveckling av videospel (bs)

Campusstudier Heltid 4 år January 2019 Puerto Rico Barranquitas Bayamón Fajardo + 2 fler

The Bachelor of Science i video game design och utveckling ger studenterna en teoretisk grund och lämpliga metoder för komplexa och konkurrensutsatta värld av videospelsindustrin. [+]

The Bachelor of Science i video game design och utveckling ger studenterna en teoretisk grund och lämpliga metoder för komplexa och konkurrensutsatta värld av videospelsindustrin.

De färdigheter och tekniker lärt sig i detta program kommer att hjälpa eleverna att utforma och utveckla verktyg (videospel) för att hjälpa andra i olika områden i livet, såsom utbildning, lärande, hälsa, familjesammanhållningen, konstnärligt uttryck, och förvärvet av social medvetenhet.

Dessutom kommer eleverna lära sig att arbeta i en tvärvetenskaplig miljö där de kommer att inse vikten av god kommunikation och lagarbete. De kommer också att lära sig att uppskatta, känna igen och förstå arbete och ansträngningar av alla gruppmedlemmar.... [-]


Ungkarl i elektroteknik (bs)

Campusstudier Heltid 4 år January 2019 Puerto Rico Bayamón

The Bachelor of Science examen i elektroteknik omfattar studier och utformning av produktionssystem och överföring och mätning av elektriska signaler. Det betonar analys, design, implementation och test av dessa system. [+]

The Bachelor of Science examen i elektroteknik omfattar studier och utformning av produktionssystem och överföring och mätning av elektriska signaler. Det betonar analys, design, implementation och test av dessa system.

Läroplanen omfattar fyra submajors: Kommunikationssystem; Control Systems; Elektroniska system; och Power and Energy Systems.

Electrical Engineering Program är ackrediterat av Engineering Ackreditering kommission Ackreditering styrelsen för Engineering and Technology (ABET) "(www.abet.org).

[-]

Ungkarl i kommunikation inom mediaproduktion (bs)

Campusstudier Heltid 4 år January 2019 Puerto Rico Bayamón

The Bachelor of Science examen i kommunikation i medieproduktion ger en teoretisk och praktik beredning av innehållsproduktion för media. De områden av media som ingår är: skriva, fotografi, grafisk design, ljud, video och Internet. [+]

The Bachelor of Science examen i kommunikation i medieproduktion ger en teoretisk och praktik beredning av innehållsproduktion för media.

De områden av media som ingår är: skriva, fotografi, grafisk design, ljud, video och Internet.

Detta program uppmuntrar entreprenörskap och har tonvikt på medier integration i samförstånd med trenderna i kommunikationsbranschen.

[-]

Ungkarl i kriminalteknik (bs)

Campusstudier Heltid 4 år January 2019 Puerto Rico Aguadilla Pueblo Barranquitas Bayamón Ponce + 3 fler

Den Forensic Science Program presenterar ett tvärvetenskapligt program av studier som syftar till att utveckla hos eleverna de kunskaper och grundläggande färdigheter som behövs för tillämpningen av vetenskapliga metoder som används för att bidra till upptäckten av orsaker, metod och förhållanden i våldsam död och andra brott. [+]

Den Forensic Science Program presenterar ett tvärvetenskapligt program av studier som syftar till att utveckla hos eleverna de kunskaper och grundläggande färdigheter som behövs för tillämpningen av vetenskapliga metoder som används för att bidra till upptäckten av orsaker, metod och förhållanden i våldsam död och andra brott.

Programmet betonar behandling av bevis och kännetecknas av sin kombination av kunskap inom naturvetenskap, Forensic Sciences och kriminologi.

[-]

Ungkarl i luftvägsvetenskap (bs)

Campusstudier Heltid 4 år January 2019 Puerto Rico Bayamón

Studentexamen i Airway Sciences erbjuder en balans av kurser inom vetenskap, teknik och humaniora. Eleverna kan välja en av de två stora företagen som beskrivs nedan; Dessutom kan de välja en av två minderåriga, en mindre i Airway vetenskap eller mindre i kommersiell pilot. [+]

Studentexamen i Airway Sciences erbjuder en balans av kurser inom vetenskap, teknik och humaniora. Eleverna kan välja en av de två stora företagen som beskrivs nedan; Dessutom kan de välja en av två minderåriga, en mindre i Airway vetenskap eller mindre i kommersiell pilot.

Beskrivning av Majors Aircraft Systems Management (Professional Pilot)

Denna stora är utformad för att förbereda professionella piloter med solida bakgrund kunskaper i flygteori, meteorologi och säkerhet. Programmet omfattar de krav som fastställts av Federal Aviation Administration (FAA) för framställning av studenter att få certifikat för Private Pilot, enmotoriga och flermotoriga Commercial Pilot, utbildning för instrumentflygning, och certifieringar för första Flight Instructor, instrument Flight Instructor och flermotoriga Flight Instructor.... [-]


Ungkarl i marin vetenskap (bs)

Campusstudier Heltid 4 år January 2019 Puerto Rico Bayamón

The Bachelor of Science i marina vetenskaper presenterar en tvärvetenskaplig läroplan, som arbetar med att utveckla elevernas kunskaper, färdigheter och grundläggande attityder marina vetenskaper, och tillämpningen av dessa miljö vetenskaplig forskning, till förvaltning av de marina resurserna, ansvarsfull användning av dessa, och bevarandet av havs- och kustekosystem. [+]

The Bachelor of Science i marina vetenskaper presenterar en tvärvetenskaplig läroplan, som arbetar med att utveckla elevernas kunskaper, färdigheter och grundläggande attityder marina vetenskaper, och tillämpningen av dessa miljö vetenskaplig forskning, till förvaltning av de marina resurserna, ansvarsfull användning av dessa, och bevarandet av havs- och kustekosystem.

[-]

Ungkarl i maskinteknik (bs)

Campusstudier Heltid 4 år January 2019 Puerto Rico Bayamón

The Bachelor of Science Program i maskinteknik omfattar studier av omvandla energi till en form som kan kontrolleras och användas för produktion av varor och tjänster. Tonvikten läggs vid analys, design, undervisning och kontroll av utrustning, instrument och mekaniska system. [+]

The Bachelor of Science Program i maskinteknik omfattar studier av omvandla energi till en form som kan kontrolleras och användas för produktion av varor och tjänster. Tonvikten läggs vid analys, design, undervisning och kontroll av utrustning, instrument och mekaniska system.

Programmet syftar till att förbereda eleverna att öva maskinteknik på professionell nivå.

Detta program är ackrediterat av Engineering Ackreditering kommission Ackreditering styrelsen för Engineering and Technology (ABET) "(www.abet.org).

[-]

Kontakt
Besöksadress
Recinto de Aguadilla,
Carr. 459 Int. 463
Bo. Corrales Sector Calero

Aguadilla Pueblo, Aguadilla, PR 00605 PR
Sociala medier
Besöksadress
Arecibo Campus, Av. Catalina Santiago Chico, Arecibo, 00612, Puerto Rico
Bajadero, Arecibo, PR 00612 PR
Sociala medier
Besöksadress
89, 1 Cll Villa Universitaria, Aibonito, Barranquitas
Barranquitas, Barranquitas, PR 00705 PR
Sociala medier
Besöksadress
Recinto de Bayamón,
500 Carr. Dr. John Will Harris
Bayamón

Bayamón, Bayamón, PR 00957-6257 PR
Sociala medier
Besöksadress
Recinto de Fajardo,
Parque Batey Central carr 195, Fajardo

Fajardo, Fajardo, 00738 PR
Sociala medier
Besöksadress
Recinto de Guayama,
Bo. Machete, Carr. 744, Km 1.2 Guayama

Guayama, Guayama, 00784 PR
Sociala medier
Besöksadress
Recinto Metropolitano,
Carretera # 1 Calle Francisco Seín Río Piedras,

San Juan, San Juan, PR 00919 PR
Sociala medier
Besöksadress
Recinto de San Germán

Cll Comerio Luna, San Germán,

San Germán, San Germán, 00683 PR
Sociala medier
Besöksadress
Recinto de Ponce,
104 Turpeaux Ind Park, Mercedita, Ponce

Ponce, Ponce, 00715 PR
Sociala medier
Besöksadress
Escuela de Optometría,
500 John Will Harris

Bayamón, Bayamón, PR 00957 PR
Sociala medier
Besöksadress
Aviación,
Fernando Luis Ribas Dominicci Airport
Lot # 8 South Side

San Juan, San Juan, 00907 PR
Sociala medier
Besöksadress
Universidad Interamericana
de Puerto Rico,
Facultad de Derecho
Urb. Industrial,
Calle Federico Costa #170
Hato Rey, Puerto Rico

San Juan, San Juan, PR
Sociala medier