Universidade Nova de Lisboa - Faculty of Social Sciences and Humanities

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Fakulteten för samhällsvetenskap och humaniora (FCSH) är en organisk enhet vid universitetet NOVA Lissabon. Fakulteten är en juridisk person av offentlig rätt, utrustad med vetenskaplig, pedagogisk, administrativ och ekonomisk.

Skolans uppdrag är public service för att kvalificera pensionärer och i synnerhet av portugisiska medborgare inom samhällsvetenskap och humaniora.

Vid genomförandet av detta uppdrag fakulteten har följande mål: a) kvalitet i undervisning och forskning inom specialområden av sociala och humaniora, både nationellt och internationellt; b) ett tydligt engagemang för innovation och tvärvetenskap; c) skapande, spridning och stöd av humanistiska kultur; d) tillhandahållande av tjänster till samhället i dessa områden.

Fakulteten för samhällsvetenskap och humaniora, är den organiska strukturen av tjänster för att stödja de mål som utgör institutionens uppdrag: undervisning, forskning och service till samhället. Säkerställer dess drift en grupp av anställda med olika kunskaper utgjorde mestadels av studenter.

Platser

lissabon

Address
Avenida de Berna, 26-C / 1069-061
lissabon, lissabon, Portugal

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium