Miguel Torga Institute of Higher Education (ISMT)

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vilka är vi?

En av de äldsta universitetsinstitutionerna för privat högre utbildning i Portugal , med mer än sju decenniers existens. Vi lägger elva kurser i 1: a cykeln (examen) i socialt arbete, psykologi, journalistikinformation, företagskommunikation, datavetenskap med företag, datavetenskap, multimedia, kommunikationsdesign, ledning, personalhantering och redovisning och revision.

121099_EdificiosISMTbanner_1185x350_a.jpg

När det gäller kurser i 2: a cykeln (Masters) har tillstånd att fungera följande: Klinisk psykologi (med tre specialiserade grenar), Human Resource Management and Organizational Behaviour, Social Psychology of Health, Social Work, Social Gerontology, Network Administration and Informatics System (i samarbete med ISPGAYA). Förutom dessa kurser erbjuder ISMT även forskarutbildningar (icke-akademisk examen), utöver kort utbildning som genomförs under Prime Training Center (resultat i partnerskapet mellan institutet och PROFIFORMA, Consulting and Training Office, Ltd.), som inkluderar, bland annat kurser i lärarutbildning.

ISMT, under samarbetsprotokoll, samarbetar i doktorandstudier, till exempel kursen för doktorsexamen. i psykologi (i överenskommelse med University of Extremadura - Spanien). Vi är också ett utbildningsinstitut som är ackrediterat av DGERT (generaldirektoratet för sysselsättning och arbetsmarknadsrelationer) och Council of Scientific and Pedagogical Training Unit.

Hur många är vi?

Cirka 30 anställda och 100 föreläsare / kollaboratörer och nära 1400 studenter , som utgör en fakultet och studentorganisation som är kreativ, innovativ och kritisk.

121097_interiores.jpg

Hur är vi?

Krävande i konstruktionen av nuet och otålig för framtiden.

Varför är vi?

Eftersom vi vill bidra till skapandet av en kritisk massa och vi vill underbygga ett projekt med innovativ undervisning. Och eftersom det nya årtusendet är baserat på den kvalitet som är vår stora satsning. Vi är säkra på att ISMT är där framtiden redan börjat. Regissören Carlos Amaral Dias

Platser

Coimbra

Instituto Superior Miguel Torga (ISMT)

Address
Largo da Cruz de Celas, 1

3000-132 Coimbra, Coimbra District, Portugal
Telefon
+351 239 488 030

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium