Castelo Branco University of Applied Sciences

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Den Castelo Branco Polytechnic Institute (IPCB) är en offentlig institution för högre utbildning, vars kultur kännetecknas av rikedomen i mångfalden och unika i varje egen en av de sex skolor som är Jordbruk, Applied Arts, utbildning, förvaltning, hälsa och teknik.

De kurser som ges vid IPCB kombinerar starka praktiska och teknisk utbildning med teoretiska ramverk på högsta vetenskapliga nivå, förbereda kompetenta yrkesmän. Den IPCB skolor har hög kvalitet anläggningar och utrustning och utmärkta sport- och kulturanläggningar. Lärarna visar sig vara av hög vetenskaplig, teknisk och pedagogisk kompetens.

Utvecklingen av IPCB, bygger på pelare tydligt identifierade i dess behov av hög kvalitet och det att den internationellt erkända. Förutom att anta normerna i European Association for Quality Assurance för högre utbildning (ENQA) och rekommendationerna från European University Association (EUA), har Castelo Branco Polytechnic Institute sin kvalitetsledningssystem certifierat enligt ISO 9001: 2008. Trots de resultat som uppnåtts, är det viktigt att dessa nivåer av efterfrågan stärks och synlig i institutets uppdrag, eftersom det är det enda sättet att se till att IPCB utmaningar och testar en av oss personligen och hela akademiska gemenskap kollektivt: föreläsare, studenter, icke-undervisande personal och externa medel.

Tillgången till ett brett utbud av studiemöjligheter, starka kopplingar till näringslivet, pedagogiska, sociala och kulturella världar, till vårt nära samarbete med arbetsmarknaden, överföring av kunskap och teknik och den strategi för internationalisering, garanterar våra studenter en omfattande utbildning genom förvärv och utveckling av vetenskapliga och tekniska, språkliga, relationella och kulturella färdigheter, vilket förbereder dem att reagera kompetitivt till kraven från en gränslös arbetsmarknad, men också ge dem krav för att skapa och utveckla sig själva, genom att uppmuntra kreativitet och entreprenörskap . Tillhandahållande av program för livslångt lärande gör det också möjligt för dem som redan är innehavare högre utbildning eller som redan på arbetsmarknaden, den nödvändiga anpassning till nya utmaningar och nya krav.

Vi vet omfattningen av de utmaningar och vi är fullt medvetna om den roll och ansvar IPCB i landets framtid och utveckling av regionen. Men vi antar detta villkor och åtagandet att leda det här projektet som serverar kunskap och folket.

Välkommen till Castelo Branco Polytechnic Institute!

Platser

Castelo Branco

Address

Castelo Branco, Castelo Branco District, Portugal

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium