Läs den officiella beskrivningen

WSPA - den äldsta i Lublin!

Högskolan för företag och administration i Lublin (WSPA) grundades 1998 som ett privat högskolestudium som lanserade sitt första studieprogram "Företagsledning" med 415 studenter antagna till det första året. Högskolan hade redan 1 400 studenter under det följande läsåret 1999/2000.

Högskolan för näringsliv och administration arbetar på grundval av tillstånd från ministeriet för nationell utbildning och enligt lagen om högre utbildning av den 27 juli 2005 (tidskrift nr 164, punkt 1365, med ändringar) och lagaregler utfärdade i enlighet med lagen, liksom på grundval av stadgan. Skolan är övervakad av grundaren och ministeren som är behörig för högre utbildning, i enlighet med högskolelagen.

Högskolans uppgift är att lära eleverna vara kreativa, utveckla sin karriär och hjälpa dem att hitta sin egen plats i den globaliserande världen. WSPA utvecklar internationella och interkulturella kompetenser hos studenter genom att skapa en internationell miljö vid universitetet och genom internationell rörlighet för studenter och fakulteter. Högskolan samarbetar nära ett stort antal europeiska och icke-europeiska universitet och högskolor, föreningar, företag och arbetsmarknadsinstitutioner.

WSPA har erfarenhet av projekt som finansieras av EU: s strukturfonder och program för livslångt lärande - Erasmus, Leonardo da Vinci, Grundtvig, studiebesök, STF. Sedan 2007 har WSPA vunnit tjugo bidrag som stöds av EU: s strukturfonder uppgående till nästan 8 miljoner euro, 200 000 euro från Stipendium och utbildningsfond, LLP-Erasmus och Erasmus-finansiering på 1 miljoner euro. WSPA beviljades Leaders 'University Award och en titel av Mobilitetsledare i projekt som finansieras av de norska fonderna. WSPA vann första platsen i kategorin Största utbildning för personal i EEA Grants-Norway Grants i Polen.

Praktisk utbildning är WSPAs starka prioritet (praktikplatser, praktikplatser, företag och offentliga förvaltningspartner, utövare som medlemmar i fakulteten). Undervisningsmetoder inkluderar studier i små grupper, handledning, hands-on-tillvägagångssätt, individuella och gruppprojekt, samhällsprojekt. WSPA erbjuder ett brett utbud av möjligheter till studenter: internationell kort och långsiktig rörlighet, karriärkontor, praktikplatser, arbetsprojekt och placeringar i lokala och regionala affärspartners, studentregering, halvåriga mässor, en företagsinkubator för studenter. Skolan upprätthåller också nära band med lokala och regionala näringsliv.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

WSPA University College of Enterprise and Administration

Som kandidat för journalistik och social kommunikation kommer du att vara beredd på arbete som journalist, reporter eller redaktör för att använda nätverkskommunikationsv ... [+]

Om programmet

Som kandidat för journalistik och social kommunikation kommer du att vara beredd på arbete som journalist, reporter eller redaktör för att använda nätverkskommunikationsverktyg samla, redigera och välja nyheter; skapa radiorapporter och tv-dokumentärer; montage; såväl som för ledande politiska och reklamkampanjer! Vi erbjuder heltid och deltid studier.

Vi kommer att förbereda dig för arbete i:offentlig och kommersiell tv,nyhetsbyråer i massmedia,lokal eller rikstäckande press,redaktionella team av webbportaler,PR-organ,konstnärliga byråer,reklambyråer,mediehus,institutioner och organisationer som håller kontakten med media,som frilansjournalist.Det är v... [-]
Polen Lublin
Oktober 2019
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
WSPA University College of Enterprise and Administration

Som ledare i Management kommer du att vara förberedd för hantering av processer och företag inom företags- och förvaltningsorganisationer. Du kommer att förvärva probleml ... [+]

Om programmet

Som ledare i Management kommer du att vara förberedd för hantering av processer och företag inom företags- och förvaltningsorganisationer. Du kommer att förvärva problemlösningsförmåga, t.ex. vid utformning av nya processer och system för hantering och omstrukturering av befintliga. Du kommer att vara utrustad för organisation och förvaltning av projekt, kvalitet, innovationer och logistikprocedurer. Dessutom kommer du att kunna använda datorsystem som stöder beslutsprocessen.

Som examen kommer du att ha kunskaper i organisation och förvaltning av ekonomi. Studiet, med kurser i entreprenörskap, personalhantering, förhandlingar och marknadsföring, hjälper dig att driva ditt eget företag. Vi erbjuder heltid och deltid studier.... [-]

Polen Lublin
Oktober 2019
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska