Läs den officiella beskrivningen

Vincent Pol University (VPU) ligger i Lublin i östra Polen, 170km söder om Warszawa. Lublin är en historisk stad som ligger på stranden av floden Bystrzyca. Det är populärt bland turister och studenter, och är ett bra ställe för att studera.

VPU är ett privat universitet, med full ackreditering från ministeriet för vetenskap och högre utbildning. Vi grundades med syfte att möjliggöra våra studenter att uppnå sina professionella mål och utveckla sina passioner.

Vi erbjuder både heltid och deltid kandidat- och magister grader. Våra lärare är högt kvalificerade lärare, flytande i engelska och experter inom sina områden. Universitetet har moderna byggnader med specialundervisningslokaler anpassade för att möta behoven hos olika klasser såsom fysioterapi, kinesiotherapy, kosmetika, biomekanik, massage, kemi, turism, hotellbranschen, gastronomi, geografi och IT. Det finns också rekreation rum, inklusive idrottshallar, fitness sviter, en swimmingpool och studior för aerobicspass och andra idrottsaktiviteter. Studenten cafeteria är en populär mötesplats för studenter. Universitetet har ett datornätverk med Wifi access för alla studenter. För maximal komfort och säkerhet vissa rum är utrustade med luftkonditionering och CCTV.

VPU ökar i popularitet med internationella studenter, och vi har en dedikerad International Student Center, Som kan hjälpa till med ansökningar, visum, och boende. Under 2010 grundade universitetet Academic Sjukgymnastik Centre, En modern klinik, för att användas inte bara av våra sjukgymnastik studenter utan även för medborgare i Lublin. Centret har den senaste utrustningen för diagnostik och rehabilitering, och kontrakterade med den polska nationella hälso- och sjukvårdssystemet. Det är också en plats där elever gör sin kliniska praktik och där vetenskaplig forskning kan bedrivas.

Vincent Pol University ligger nära centrum, med enkel tillgång för studenter med kollektivtrafik eller med bil. Lublin har många prisvärda restauranger, barer och fritidsanläggningar, och våra studenter njuta av kvällar i den historiska och trygg stad centrum. Det är en idealisk plats för studenter från hela världen, och vi välkomnar dig till VPU.

Studerande på VPU kan välja mellan följande fyra ämnesområden på engelska: • Sjukgymnastik (2 år MSc program, tre år BSc program)
• turism och rekreation (2 år MA program, tre år BA-programmet)
• Beauty Therapy (3-år BSc program)
• Idrottsvetenskap (3-år BSc program)
• International Business Management (3-år BSc program)

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

BA

Vincent Pol University in Lublin, Poland

Kandidatexamen utexaminerade Tourism and Hospitality Management har kunskap om naturen, social, ekonomi och organisation rättsliga fält och praktiska färdigheter som gör ... [+]

Kandidatexamen utexaminerade Tourism and Hospitality Management har omfattande kunskap om miljö, samhälle, ekonomi och juridisk organisation. Kursen kommer att tilltala dig om du letar efter en karriär inom turism, sägs vara världens största industri.

Den 3-års heltid program kombinerat fördjupad studie av turistnäringen på hemmaplan och utomlands med utvecklingen av väsentliga affärs kunskaper och färdigheter. Det speciella med denna kurs är en betoning på allt viktigare former av turism såsom landsbygdsturism, hållbar turism och ekoturism. Den 12-veckors praktik utgör en integrerad del av den pedagogiska processen. Eleverna kan kontrollera sina teoretiska kunskaper och omsätta det i praktiken i prestigefyllda hotell i Polen till exempel Europa Hotel, resebyråer, pensionat och i ett naturreservat och parker. De deltar i ett fält praktiken en vecka i University Education och semestercenter i Piotrawin på Vistula och i de nationella turist mässor (i Poznan, Warszawa) eller kan åka till Berlin för internationella mässor (ITB Berlin). ... [-]

Polen Lublin
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
6 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska

Vincent Pol University, Lublin, Poland

Vincent Pol University in Lublin
Address
ul. Choiny 2
20-816 Lublin, Lublin Voivodeship, Polen
Webbplats
Telefon
+48 81 740 72 40