Läs den officiella beskrivningen

Inledning Den University of ekologi och skötsel i Warszawa (UE & M, Wyższa Szkoła Ekologii i Zarządzania w Warszawie) är en icke-statlig högskola, fastställs baserat på beslut av ministern för nationell utbildning i juli 1995 och registrerades under nummer 62 i registret över icke-statliga högre utbildningsanstalter och sammanslutningar av icke-statliga högre utbildningsanstalter.

Universitetet anses vara en av de bästa icke-statliga högskolor i regionen Mazowsze. Dynamisk utveckling av UE & M har höga utbildningsstandarder och tvärvetenskapliga karaktär av kunskap som erhållits genom våra studenter vunnit uppskattning av arbetsgivare och specialister från olika sektorer.

Höga krav på utbildning resultat, bland annat i prestigefyllda utmärkelser och titlar beviljats ​​universitetet, positiv utvärdering av den statliga ackrediteringskommittén för alla områden av studien utvärderades hittills, samt utmärkelser erhållits genom sina studenter.

Fakulteten hantering av UE & M Sedan början av verksamheten vid fakulteten, har huvudfokus i förhållande till studieområden som erbjuds av fakulteten varit hög kvalitet och tvärvetenskapliga karaktär av utbildning, se aktuella inriktningar och anpassning av utbildningens innehåll till förändrade förväntningar på arbetsmarknaden marknadsföra. Tack vare detta är utexaminerade från fakulteten uppfattas av arbetsgivare som kvalificerade specialister som har de resurser som krävs för kunskaper, färdigheter och social kompetens, så att effektivt och ansvarsfullt genomförande av diversifierade arbetsuppgifter.

Material bakgrund av fakulteten Till sitt förfogande, har fakulteten of Management hela undervisning infrastrukturen vid University of Ecology and Management i Warszawa, inklusive korrekt utrustade föreläsningssalar och laboratorier, bibliotek och läsrum, utrustning, maskiner, material och programvara som krävs för att genomföra undervisningen inklusive datorarbetsplatser med tillgång till Internet. Dessutom i vart och ett av universitetets byggnader, studenter och lärare har Wi-Fi.

UE & M har sina egna, moderna undervisningslokaler, anpassade till behoven hos användare med funktionshinder. Undervisningslokaler och laboratorier har toppmodern utrustning och de tillåter korrekt genomförande av utbildningen. Vad mera är, gör universitetet sina anläggningar tillgängliga för studenter och lärare utanför de schemalagda undervisningstimmar. Antalet och standarden på undervisningslokaler anpassas till antalet studenter.

Det finns också ett mycket välutrustat bibliotek och läsesalen UE & M, vars samlingar omfattar över 44.000 volymer. Den aktuell samling tidningar på läsrummet finns app. 240 titlar inhemska tidningar och 13 titlar utländska tidningar.

Studenter kan också använda elektroniska bibliotekets samlingar, såsom Elsevier, Springer, Wiley-Blackwell, EBSCO, Nature, Science, Web of Knowledge, SCOPUS, AGRO, BazEkon, BazHum, BazTech, CEJSH.

Vad gör oss annorlunda?

Kvalificerade och erfarna lärare och vetenskaplig personal, vilket ger studenterna state-of-the-art och praktiska kunskaper Studieprogram i linje med kraven i arbets marknaden som ger akademiker med kunskap som behövs i deras valda yrke. Experterna och styrelsen för arbetsgivare som fungerar vid varje fakultet kommer att kunna samråda om hur man förbereder de studerande för deras framtida jobb. Specialiserade laboratorier, luftkonditionerade rum och studior med Wi-Fi-anslutning. Modernt bibliotek med en bekväm läsrum och med mer än 52 000 böcker och tidskrifter. Eget förlag, som ansvarar för monografier och kursböcker. Warszawa skola hälsa funktion vid UE & M arrangerar öppna föreläsningar om hälsa och sociala sjukdomar. Erasmus PLUS 2014-2020 erbjudande utbytesprogram med många universitet, samt praktik i många institutioner, kontor och organisationer i olika europeiska länder.

Speciellt för de internationella studenterna, det finns ett internationellt samarbete Office. UE & M erbjuder förberedande kurser polska språket både för våra studenter och för studenter som just börjar sin utbildning på polska universitet. För våra studenter och lyssnare vi ser också en sovsal.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

BSc

University of Ecology and Management

På denna ämnesområdet särskild uppmärksamhet ägnas åt de ekonomiska och mänskliga resurser och även till den interna kommunikationen och påverkan på organisatorisk miljö, ... [+]

Hantera miljön framgångsrikt!

På denna ämnesområdet särskild uppmärksamhet ägnas åt de ekonomiska och mänskliga resurser och även till den interna kommunikationen och påverkan på organisatorisk miljö, konkurrens och marknad. Om du vill ha framgångsrika relationer med

anställda direktörer kollegor klienter,

du bör välja detta ämnesområde!

De utexaminerade från fakulteten of Management på grundval av polska diplom kan få en kandidatexamen i affärsledningar från Herzing University (USA).

I April 2015 undertecknade University of Ecology and Management ett avtal med det amerikanska Herzing University vilket gör att akademiker i kandidat studier av UE & M, förutom den polska diplom, får också amerikansk diplom, utfärdat av Herzing University. ... [-]

Polen Warsaw
Oktober 2019
Engelska,Polska
Heltid
Deltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

WSEiZ 2014

UNIVERSITY OF ECOLOGY AND MANEGEMENT IN WARSAW (WSEIZ.PL) – JOIN US!