Läs den officiella beskrivningen

School of Form erbjuder en 3,5-års heltids design kurs, varefter eleverna få en kandidatexamen från University of samhällsvetenskap och humaniora (SWPS).

School of Form har:

Polens bästa utbildningen enligt ministeriet för vetenskap och högre utbildning; en utmärkt och duktiga föreläsare; moderna och välutrustade verkstäder och ateljéer; en superb samarbetsrelation med många polska och internationella företag. Den unika studien program kombinerar projektarbete och en utbildning inom humaniora som har utvecklats av vårt team av experter ledde Lidewij Edelkoort, ordförande i Design Academy i Eindhoven (1999-2008), strategisk chef och mentor i skolan av Form.

School of Form är öppen för alla - tinkerers, analytiker, programmerare, människor med en kärlek till DIY - och hjälper dig att utveckla, komplettera, förbättra och utnyttja dina kunskaper och intressen.

Om du vill påverka förändringar i världen, för att förbättra människors livskvalitet, och förstå och tillgodose behoven hos dagens samhälle, då School of Form är för dig.

Programmen undervisas på:
  • Engelska
  • Polska

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

School of Form at the University of Social Sciences and Humanities - SWPS

Programmet nominerades det bästa programmet i Polen enligt ministeriet för vetenskap och högre utbildning, som var tvungen att kamma igenom en mammut miljon nominerade fö ... [+]

ungkarl av design Varför denna kurs?

Utbildningsprogrammet i design vid Poznan Campus vid universitetet i samhällsvetenskap och humaniora (School of Form) nominerades det bästa programmet i Polen enligt ministeriet för vetenskap och högre utbildning, som var tvungen att kamma igenom en mammut miljon nominerade för att hitta en vinnare.

Ministeriet betonade tvärvetenskapliga karaktär av programmet och det faktum att det handlar om moderna metoder för utbildning och lär praktiska färdigheter som ger studenterna en komplett jord för sin framtid i en verklig arbetsmiljö.

Ministeriet tilldelas 62 majors i 37 lärosäten, varav nio privata skolor. Vinnande institutioner och fakulteter fick subventioner på 1 miljon zloty att ytterligare förbättra undervisningen.... [-]

Polen Poznań
Oktober 2019
Engelska
Heltid
3 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Welcome to School of Form