School of Form at the University of Social Sciences and Humanities - SWPS

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

School of Form erbjuder en 3,5-års heltids design kurs, varefter eleverna få en kandidatexamen från University of samhällsvetenskap och humaniora (SWPS).

School of Form har:

Polens bästa utbildningen enligt ministeriet för vetenskap och högre utbildning; en utmärkt och duktiga föreläsare; moderna och välutrustade verkstäder och ateljéer; en superb samarbetsrelation med många polska och internationella företag. Den unika studien program kombinerar projektarbete och en utbildning inom humaniora som har utvecklats av vårt team av experter ledde Lidewij Edelkoort, ordförande i Design Academy i Eindhoven (1999-2008), strategisk chef och mentor i skolan av Form.

School of Form är öppen för alla - tinkerers, analytiker, programmerare, människor med en kärlek till DIY - och hjälper dig att utveckla, komplettera, förbättra och utnyttja dina kunskaper och intressen.

Om du vill påverka förändringar i världen, för att förbättra människors livskvalitet, och förstå och tillgodose behoven hos dagens samhälle, då School of Form är för dig.

Platser

Poznań

Address
School of Form,
Głogowska Street 18

60-734 Poznań, Lublin Voivodeship, Polen

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium