Polish-Japanese Academy of Information Technology

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Polsk-japanska Academy of Information Technology (Fd polsk-japanska Institute of Information Technology) är en av de bästa icke-statliga institutioner av högre utbildning i Polen, ofta beröm av arbetsgivare, studenter och media. Det grundades 1994 på grundval av ett bilateralt avtal mellan regeringarna i Polen och Japan. Det lägger särskild tonvikt på läroplanen, som kontinuerligt ses över och uppdateras för att uppfylla kraven i arbetsmarknaden, allmänt accepterade akademiska normer, både polska och europeiska, framsteg inom datateknik och dess tillämpningar. PJAIT har rätt att bevilja ungkarl, ingenjör, master och doktorsexamina inom vetenskap och konst. Som en av fyra privatägda universitet, ger det en doktorsexamen.

Dess pedagogiska erbjudande inkluderar studier i datavetenskap, Information Management, konst och design, inredning och kultur i Japan.

Fakulteten datavetenskap är en obestridlig ledare på utbildningsmarknaden i Polen. Vi lägger särskild vikt vid att ha en hög kvalitet läroplan relevant för marknadens behov, och om undervisning med hjälp av state-of-the-art-teknik.

Fakulteten Information Manat erbjuder moderna ingenjör studier som kombinerar kunskap om förvaltning med kunskap om informationsteknologi. Den Konst och design profil studie möjliggör förvärv av kunskaper som behövs för att skapa multimedia verk kännetecknas av användning av avancerad teknik, samt utvecklingen av ens konstnärliga färdigheter. Akademiker är skickliga användare av IT-verktyg och har kunskap om grafisk konst.

Inredningsarkitektur är ett tvärvetenskapligt ämnesområde som ger fördjupad kunskap, medvetenhet och kompetens i att skapa mänskliga miljön. Fakulteten Kultur i Japan erbjuder kulturstudier, med särskilt fokus på kultur och konst i Fjärran Östern och omfattande studie av det japanska språket.

PJAIT fokuserar på praktiska färdigheter. På grund av att våra studenter och akademiker inte har problem att hitta ett jobb. De är väl rustade att arbeta på många områden där den praktiska kunskapen om IT är en förutsättning. PJAIT sysselsätter stående specialister, forskare och akademiska lärare från Polen och andra länder också.

Studenter från alla fakulteter kan använda utmärkta faciliteter, såsom modern IT och grafisk design laboratorier. PJAIT anordnar också många möten med vetenskapsmän, konstnärer, IT-företag representanter och framtida arbetsgivare. PJAIT stöder eleverna vetenskaplig forskning och intressen. Det finns många grupper som intresse och idrottsföreningar. Enligt samarbetsavtal, PJAIT studenter och lärare kan delta i valutaprogram. PJAIT har intercollegiate utbyten inom LLP Erasmusprogram med 31 universitet (t.ex. Japan, Storbritannien, Tyskland, Spanien, Italien). Skolan erbjuder en omfattande system av stipendier. Studenter är skyldiga att delta i ett praktikprogram och bästa bland dem har en möjlighet att få en placering med internationellt erkända företag. Studier i PJAIT garantera intressanta och välbetalda jobb i framtiden. De är en investering i framtiden professionell framgång.

Skolan campus ligger i centrum av Warszawa och består av ett bibliotek med ett läsrum, sovsal, en bokhandel, en bar och en egen förlag.

Tveka inte och gå med oss!

Platser

warszawa

Address
ul. Koszykowa 86
02-008 warszawa, Masoviska voivodskapet, Polen

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium