Läs den officiella beskrivningen

Cracow University of Technology erbjuder många varianter av studier. Det nuvarande pedagogiska erbjudandet om CUT täcker 25 examenstudier av I och II grad bland 7 fakulteter. På 4 fakulteter finns studier på engelska.


ANSÖK NU!!!


Vi informerar omgående kandidater från utlandet, som ansöker om studierna till andra regler än vad gäller polska medborgare *, är rekryteringsprocessen (Bachelor, Masterprogram - AY 2018/2019) pågående och vi accepterar ansökningar året runt.

* Observera att vi inte utför rekrytering för kandidater som söker studier till de regler som gäller för polska och EU-medborgare.


International Center for Education

Internationella studenter som vill studera vid vår universitet har också möjlighet att studera på polska, efter att ha avslutat ett års förberedande kurs på Internationella utbildningscentrumet. Vi har studenter från hela världen, som studerar vid Cracow University of Technology på polska efter att ha examinerat från ICE.

Det internationella utbildningscentrumet är en mellanfakultet av Cracow University of Technology . Vi har välkomnat internationella studenter och forskare i över 25 år.

Centrumets mål är dubbla - för det första att genomföra stadsstudier och hållbarhetsstudier. - För det andra att tillhandahålla ett års förberedande kurser och korta intensiva övergångskurser för internationella studenter som planerar att börja studera i Polen.

Förberedande och övergångskurser är medel för vilka internationella studenter bättre kan möta de skolastiska kraven för inresa till universitet. Kurser på ICE är särskilt lämpliga för att ge den akademiska bakgrund som krävs för att lyckas i ett grundutbildning eller ett doktorandprogram vid ett universitet i Polen. Vi erbjuder förberedande kurser till examen inom många ämnesområden inom teknik och vetenskap, arkitektur, konst.

Klasser lärs av erfarna föreläsare och forskare. Våra internationella studenter har en mycket bra rekord av personlig och akademisk prestation.

Om du gillar att studera och träffa människor från olika kulturer, är vi säkra på att din tid i International Center of Education kommer att bli givande och roligt.

Vänligen kolla på webbplatsen för ICE för att få reda på något mer: http://www.mck.pk.edu.pl/en

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:


Cracow University of Technology

Programmet startar i oktober, det är ackrediterat av Royal Institute of British Architects (RIBA) och European Network for Accreditation of Engineering Education. ... [+]

Grundnivåprogram i arkitektur

Börjar i oktober

Accredited av Royal Institute of British Architects (RIBA) och European Network for Accreditation of Engineering Education

Programmet är ackrediterat av Royal Institute of British Architects.

Förutom en onlineapplikation måste följande dokument skickas till bwm@pk.edu.pl (skannar eller fotografier av verken) i * .pdf eller * .jpg-formatet:

Brevbrev (skrivet på engelska, adresserat till dekan för arkitekturfakulteten)Kandidatens uttalande som bekräftar att alla arbeten som omfattar portföljen har utarbetats av kandidaten i person.Portfölj som består av följande delar:2 frihandsteckningar av naturen i vilken teknik som helst, som presenterar en komposition bestående av elementära fasta ämnen (såsom kuben, cylindern, pyramiden, konen, prisma, kuboid etc.) eller derivat av sådana fasta ämnen1 frihandsteckning eller målning av naturen i vilken teknik som helst, som presenterar något still liv2 frihandsteckningar av naturen, presentera befintliga byggnader eller arkitektoniska strukturer1 frihandsteckning av naturen i någon teknik som presenterar en del av en stad (t.ex. aveny, gata, torg, passage, piazza)3 fotografier ägnas åt arkitektur3 fungerar i vilken teknik som helst (inklusive datorteknik, multimediateknik, etc.) på något ämne.... [-]
Polen Kraków
Oktober 2019
Engelska
Heltid
7 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Cracow University of Technology

Avancerad beräkningsmekanik (ACM) riktas till studenter som vill studera samtida problem i teoretisk och tillämpad mekanik med datorstöd. ... [+]

Fakultet / Institution: Fakulteten för maskinteknik, Institutet för tillämpad mekanik

Varaktighet: 7 terminer

ECTS-poäng: 210

Programbeskrivning:

Avancerad beräkningsmekanik (ACM) riktas till studenter som vill studera samtida problem i teoretisk och tillämpad mekanik med datorstöd. Programmet innehåller följande allmänna ämnen: Grundläggande i matematik och fysik, teoretisk mekanik och materialstyrka, materialvetenskap och maskinbearbetning av strukturer, informatik och numeriska metoder, mekanik av fasta ämnen, vätskemekanik, termodynamik, vibrationsteori och akustik, automatisk kontroll och mekatronik, intelligenta material. Utvalda ämnen kan studeras av Erasmus-programstudenter.... [-]

Polen Kraków
Oktober 2019
Engelska
Heltid
7 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Cracow University of Technology

Fakulteten för civilingenjör är en av de största fakulteterna i Cracow University of Technology och är också en av de främsta polska fakulteterna som utbildar potentiella ... [+]

Akkrediterad av det europeiska nätverket för ackreditering av teknisk utbildning

Fakulteten för civilingenjör är en av de största fakulteterna i Cracow University of Technology och är också en av de främsta polska fakulteterna som utbildar potentiella civilingenjörer. Vår fakultet erbjuder 14 specialiseringar, inklusive bygg- och teknikstrukturer, vägteknik, järnvägsteknik, materialmekanismer och strukturer, broar och underjordiska strukturer, teknik och byggnadsarbete.

När Polen gick med i Europeiska unionen 2004 fick studenter och forskare nya möjligheter till akademiska utbyten och studerade på engelska vid universitet utomlands. Idag har studenter i civilingenjörsfakulteten både kunskap om de tekniska ämnena och ett bra engagemang för engelska.... [-]

Polen Kraków
Oktober 2019
Engelska
Heltid
7 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Location address
Cracow University of Technology
ul. Warszawska 24, 31-155

Kraków, Lesser Poland Voivodeship, 31-155 PL
Social Media