AHE - The University of Humanities and Economics

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

historia

Den University of humaniora och ekonomi i Lodz grundades 1993. Det är den största icke-offentlig institution för högre utbildning i Polen. År 2007 fick universitetet rätt att utfärda doktorsexamen i följande ämnen: lingvistik i Institutionen för humaniora, informationsteknologi vid Institutionen för teknikvetenskap och bildkonst i departementet Fine Arts. Under 2009 har universitetet uppnått framstående status Academy.

Utbildning och nya metoder

Universitetet har mer än 20 fakulteter och erbjuder ett brett utbud av ämnen, inklusive 4 kurser på engelska. Eleverna kan välja att studera någon av över 100 kurser. Läroplanerna av kurserna ständigt uppdateras i enlighet med marknadens krav. I enlighet med kraven i europeiska utbildningsstandarder för AHE i Lodz implementerar ett nytt paradigm för utbildning, som kännetecknas av: nya metoder, nytt innehåll, nya lärare.

En av de mest utmärkande dragen vid universitetet i humaniora och ekonomi är att varje elev nytta av ett individuellt förhållningssätt till lärande behov. Det hjälper till att lösa uppgifter och problem som de möter med i kreativt och innovativt sätt. För varje år av studier använder vi metoden för projekt och workshops, där studenterna utvecklar sin kompetens och form attityder som behövs för att lyckas i livet och karriären. Tack vare den nya modellen av studenter utvecklar också sin personlighet. Under studierna genomförs workshops, som förbättrar färdigheter i kommunikation, lösa konflikter, samarbete, eller förhandling. De bästa projekten delas ut i fyra kategorier: projekt inom entreprenörskap, pro-socialt projekt, projekt med fokus på personlig utveckling, och konstnärliga projekt.

Nya lärare

Denna nya utbildningsprogram vi kan förverkliga endast tack vare den entusiasm och engagemang för unga personal som arbetar i AHE Lodz. De utför klasser genom projekt och workshops metod. De arbetar med entreprenörer, förbereda projekt tagna från bruket av ekonomiska, sociala och kulturella livet. Bland de projekt som organiseras av studenter kan hittas ett flertal utställningar, konserter, utbildnings föreläsningar, kulturevenemang, dansuppvisningar eller välgörenhetsorganisationer. Framgångarna för dessa projekt resulterar i positiva rekommendationer från entreprenörer. Studenter i sitt projektarbete löser verkliga problem och på så sätt skapa sin egen portfölj bekräftar förvärvade kompetens.

University Center och miljö

Universitetet för humaniora och ekonomi i Lodz ligger i fabriks platser 19th century. I de väl bevaras, restaureras väggar med en unik industriell atmosfär är organiserade utbildnings-, kultur- och affärshändelser. Våra studenter och professorer har till sitt förfogande en välutrustade föreläsningssalar, bibliotek, dator och multimedia laboratorier, en radiostudio, tv-studior, vetenskapliga verkstäder och utställningsgallerier. Det finns också en matsal.

Den Polska virtuella universitet (Polski Uniwersytet Wirtualny) är en del av AHE. Den PUW utbildningsplattform ger möjligheter att få utbildning utan behov av pendling och störa vardagliga arbetsuppgifter eller familjeåtaganden.

Den AHE är en akademi av modern teknik Med ett professionellt utrustat förlag, TV-studio, poliklinik och tryckeriet samt den största bland icke-offentliga skolor i regionen, fri tillgång till bibliotek. Vi är den första och enda skola i Polen som erbjuder inriktning mot stordatorsystem - virtualisering, transaktionsmasskonverteringen etc.

Över 20 års erfarenhet

År 2013 var exceptionell, eftersom universitetet firade sitt tjugoårsjubileum. Dessa två decennierna har gjort det möjligt för universitet för humaniora och ekonomi i Lodz blivit en av de största privata universitet i Polen.

Platser

Łódź

AHE - The University of Humanities and Economics

Address
Akademia Humanistyczno-Ekonomiczna w Łodzi
(University of Humanities and Economics in Lodz)
ul. Sterlinga 26

90-212 Łódź, Stora Polen Voivodeship, Polen
Telefon
+48 800 080 888