Läs den officiella beskrivningen

En fransk skola för internationell hotellutbildning

Vatel anländer till Paraguay 2011 och är den enda skolan över hela landet som ger en dubbel examen och ger sina studenter en examen som erkänts av den franska staten, kandidaten. Vatelsskolans globala framgång är tack vare det faktum att vi upprätthåller ett koncept med dubbel utbildning där 50% lärs i klasser och de återstående 50% i praktikplatser och praktikplatser i de bästa hotellen i vårt land och i världen. Håller alltid tro mot filosofin att "all teoretisk kunskap måste verifieras omedelbart genom praxis."

119048_foto-asu-1-6mc7xi.jpg

I Asunción, låt oss arbeta med bländande antagande och prakt av den amerikanska hotellkedjan Wyndham hotell

119049_foto-asu-2-3-x0oyde.jpg

Vår lärare består av erkända yrkesverksamma som inte bara förmedlar teoretisk kunskap utan också praktisk kunskap från så många års yrkeserfarenhet att de har blivit riktmärken inom området.

I Vatel arbetar vi inte bara i akademisk och professionell utbildning, utan också i den kognitiva utvecklingen av våra studenter, och ger dem viktigheten av traditionella etiska värderingar av respekt, disciplin, positiv och proaktiv attityd, att veta hur man ska vara och vara och presentation personal.

Internationalisering är en grundläggande punkt i bildandet av Vatel.

Marco Polo-programmet, Bästa innovation i ett akademiskt program, gör det möjligt för Vatel Paraguaystudenter att studera sitt andra år vid ett annat Vatel-institut i världen.

De ingår också i ett nätverk som inte slutar växa, för närvarande har Vatel-nätverket 9 000 studenter och 35 000 kandidater i kontakt tack vare VatelAlumni-portalen.

Med en mycket konkurrenskraftig och aktuell akademisk plan erbjuder Vatel Paraguay en dubbel paraguaysisk / fransk examen som garanterar ett snabbt professionellt införande:

  • Högre examen i International Hotel Administration - MEC Paraguay
  • Kandidatexamen i International Hotel Management - Frankrike

Programmen undervisas på:
  • Spanish (Colombia)

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Vatel Paraguay Asuncion

Kandidatexamen i internationellt hotellhanteringsprogram riktar sig till kandidater som framgångsrikt har gått Baccalaureate-studierna och syftar till att utbilda framtid ... [+]

Studera International Hotel Management

Kandidatexamen i internationellt hotellhanteringsprogram riktar sig till kandidater som framgångsrikt har gått Baccalaureate-studierna och syftar till att utbilda framtida yrkesverksamma inom operativ ledning för alla hotellavdelningar. Programmets längd är 3 år och det kombineras med 16 månaders praktik i tre till femstjärniga hotell i Paragnay och i världen. De förvärvar på detta sätt erfarenheter relaterade till verkligheten i deras framtida yrke och utvecklar färdigheter för lagarbete.

Antagningsprov

Antagningsprov är speciellt utformade för att bedöma motivationsnivån, yrket och profilen som krävs för hotellhanteringsprogrammet. Innehållet i tentamen inkluderar skriftliga engelska och logiska tester och en personlig intervju. Testen kräver ingen förberedelse och gynnar inte något särskilt utbildningssystem.... [-]

Paraguay asuncion
Mars 2020
Spansk
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska