Läs den officiella beskrivningen

ISAE UNIVERSITY Det öppnade som ÖVERLÄGSEN INSTITUTE of Business Administration 1985, den första efter media enhet privat utbildning, som godkänts av undervisningsministeriet i Panama, i vad som står som den tredje nivån i den högre utbildningen. Dess grundare var Dr. Plutarco Arrocha och Dr. Xiomara de Arrocha.

Under de åtta år i drift och det högre Institute of Business Administration de examen som tekniker, mer än 600 panamaner i olika akademiska villkoren för näringslivet.

No.272 1994 genom förordning av den 27 maj 1994 att skapa universitetet uppnås och kallade ISAE UNIVERSITY, ändra innebörden av förkortningen av Högskola ADMINISTRERINGS.

skola

mission

  • Utbilda yrkesverksamma, konkurrenskraftig integritet med höga moraliska värderingar, kritiskt, socio-kulturella och global vision genom att stärka sin kompetens och kunskapsinhämtning genom vetenskaplig forskning, social uppsökande och en process av oberoende undersökning, semipresencial, med stöd av tekniska verktyg.
  • Betona en process av teoretisk och praktisk inlärning, där deltagaren och handledaren spelar en ledande roll i undervisningen - lärande.

utsikt

Ge tillgång till högre utbildning och ge stora möjligheter möjligheter befolkning, deras arbetsförhållanden, personliga, sociala, marginaliserade eller annan karaktär kan inte läras ut genom studier lägen som kräver fysisk, dagligen eller hjälp frekvens klasser.

Vi fokuserar på att vara en frontlinje institution, internationellt erkänd och permanent innovativa, i syfte att bidra till sociala förändringar som krävs för att skapa ett klimat av välbefinnande, rättvisa och fredskultur. En institution som integrerat formade dess personal att utföra uppgifter med hög ansvarskänsla, både offentliga och privata sektorn, med framgångsrik roll i den sociala och arbetsmiljö, i syfte att leverera kvalificerade mänskliga resurser som landet behöver för sin utveckling genom utbildning av kunnig personal, flytande teknik och moderna och effektiva verktyg, lämplig för komplexiteten i den globaliserade världen, därför en allt svårare, krävande och konkurrenskraftig arbetsmarknad.

våra värderingar

  • SOCIAL engagemang: Vår organisation är starkt engagerad i samhället för möjligheten som har getts för att utbilda sina medlemmar i vet och vet - how.
  • Ärlig kommunikation OPEN: En av de viktiga standarder i presentationen av de tjänster vi erbjuder, eftersom det kräver all information till alla av våra användare är tillgänglig.
  • INTEGRITET: Det ger oss moralisk kraft samhället att presentera oss som ett pålitligt alternativ för att uppnå akademiska och karriärmål.
  • Resultatorientering: "Kvalitet är inte kontrolleras, det förekommer" är en av de viktigaste värdena i arbetet med att vårt universitet och vår organisation arbetar dagligen i syfte att uppnå det .
  • Teamwork: Våra projekt garanteras framgång eftersom de utvecklas med stöd av den hela organisationen, vilket har lett till att utveckla detta värde som en mystisk dagliga arbetet.
  • TILLFREDSSTÄLLELSE av våra användare: Alla våra dagliga ansträngningar syftar till att uppnå detta värde, som vi som ett verktyg för att uppnå vår organisatorisk tillväxt "En nöjd kund är den bästa reklamen"
  • ANSVAR: Som en professionell utbildningsorganisation har i detta sätter standarden som styr oss i utvecklingsprogrammen, emissions värdepapper mm Och så kom innan samhället som en pålitlig institution.
  • PROFESSIONALISM etiska SENSE: Projektet mål med hög etisk och professionell mening, värden för integral rätt av mänskliga resurser.
Programmen undervisas på:
Spansk

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

ISAE Universidad

Vet Know Användning effektivt verktyg och teknik för att fatta välgrundade beslut, problem och situationer som kräver särskilda lösningar för en organisation. ... [+]

uppgifter Modalitet: Blended - ett ämne per månad Klass schema: måndag till fredag från 18:00 till 22:00 eller lördag / söndag från 8:00 till 4:00 Titel: Examen i företagsekonomi Graduate profil

vet vet

Används effektivt verktyg och teknik fatta välgrundade beslut, på problem och situationer som kräver särskilda lösningar för en organisation. Vet och förstår alla de grundläggande frågorna för beslutsfattandet, samt historia och grunderna i ledning. Planera tillämpningen av dessa idéer till det dagliga arbetet. Analyser processen för beredning och utvärdering av projekt. Utvecklar och tillämpar matematiska, statistiska, för att lösa problemet vid behandling av riskmodeller. Identifierar möjligheterna till skydd av risk ... [-]
Panama Panama City
Mars 2020
Deltid
40 månader
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
ISAE Universidad

Visionen av denna ras är orienterade "för att främja utbildning innovation, användning av höga medborgerligt sociala värden i lärare och elev och utbildningsadministratör ... [+]

Race Översikt

Visionen av denna ras är det syftar "för att främja utbildnings innovationer med hjälp av höga medborgerligt sociala värden i lärare och elev och utbildningsadministratörer relation" I uppdrag Bachelor in Elementary Education från ISAE University säger att " humanistisk utbildning och vetenskapliga och tekniska lärare som bidrar till en modernisering av panamansk utbildning, säkerställa konkurrenskraften, kritisk och kvalitet i professionell prestanda".

uppgifter Modalitet: Blended - ett ämne per månad Klass schema: måndag till fredag från 18:00 till 22:00 eller lördag: 8:00 till 4:00 Titel: Examen i grundskolan Graduate profil

Vetskap (Kunskap och förståelse) ... [-]

Panama Panama City
Mars 2020
Deltid
44 månader
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
ISAE Universidad

Bachelor of Science i utbildningen är en tvärvetenskaplig utbildning, som integrerar de vetenskapliga kunskapsområden, humanistisk och teknikområde. ... [+]

Race Översikt

Bachelor of Science i utbildningen är en tvärvetenskaplig utbildning, som integrerar de vetenskapliga kunskapsområden, humanistisk och teknikområde.

I det här loppet fokuserar tvärvetenskaplig uppmärksamhet på kunskapsteoretiska och instrument som kommer att underlätta studier i forskar itu olika utbildningssituationer, samt problemlösning. Dessutom är kunskap om den pedagogiska verkligheten som så att överföringen av kunskap uppstår genom yrkespraktik och praktiska tillämpningar inom olika ämnen.

uppgifter Modalitet: Blended - ett ämne per månad Klass schema: måndag till fredag från 18:00 till 22:00 eller lördag / söndag från 8:00 till 4:00 Titel: Bachelor of Science in Education Graduate profil ... [-]
Panama Panama City
Mars 2020
Deltid
44 månader
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska