Hebron University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

 • Tillhandahållande av avgörande betydelse för kvalificerad universitetsmiljö av det palestinska folket som vill dra nytta av Hebron University akademiska program, tjänster och kulturella, sociala, konstnärliga, för att inte beröva någon av dem på grund av force majeure.

 • Palestinska personlig utveckling som kan objektivt målmedveten tänkande och svara Kalender egentliga mening mitt sinne, och med det mänskliga samhället - Palestinska personlig utveckling som kan objektivt målmedveten tänkande och svara Kalender egentliga mening mitt sinne, och med det mänskliga samhället.
 • Återupplivandet av arabiska och muslimska arv, och ett närmare samarbete med de fredsälskande människor länkar, genom direkta familjemedlemmar Hebron University.
 • Fortsätta att utveckla Hebron University att upprätthålla aktualitet och svara på samhällets behov och framtidens utmaningar.

  Se Hebron University

Hebron universitetets vision är att vara bland de ledande universiteten i landet. Hebron University kännetecknas av sitt engagemang för en omfattande utbildning av hög kvalitet, miljö och hälsa utöver tillhandahållandet av offentliga tjänster.

Målen för Hebron University

University arbetar med lärande och undervisning och utveckling av läroplaner och offentliggörs i samband med de allmänna mål och politik ministeriet för utbildning och högre utbildning, och arbetar sig fram till tjänsten i sitt resurser, utveckling och renässans i landet intellektuellt, vetenskapligt och ekonomiskt, socialt och kulturellt. Det är också arbetar för att uppnå ett bättre liv. För att uppnå dessa mål universitetet arbetar på följande: - kunskapsspridning genom att tillhandahålla högre utbildning och specialisering möjligheter inom olika områden av naturvetenskap-inklusive ren och tillämpad Humaniora, konst och förse landet med specialister, tekniker och experter i olika vetenskapsgrenar.

 • Utvecklingen av kunskaper för att bedriva forskning och marknadsföring, organisation och bistå de behöriga myndigheterna för att lösa problemen med samhället och utvecklingsfrågor i det.
 • Uppmärksamhet på personligheten hos studenten och positiva riktlinjer för public service.
 • Intresset för området tillämpad vägledning i olika aspekter av samhällstjänst för att lösa de nuvarande problemen och undvika förväntas av dem.
 • Arabiska och islamiska civilisationen arv och spridning av omsorg och uppmärksamhet på moraliska värderingar.
 • Närmare förbindelser och förbindelser med de arabiska, muslimska och internationella universitet och organisationer av olika regionala och internationella vetenskapliga och kulturella institutioner.
 • Teknisk innovation och anpassas för att tjäna samhället i samarbete med universitet och andra institutioner för högre utbildning och vetenskaplig forskning och utbildning inom olika områden.
 • Uppmärksamhet på frågor mänsklig utveckling och den intellektuella och kognitiva och religiösa värderingar pengar.

Platser

Hebron

Address
Hebron University
P.O Box 40,
West Bank, Palestine.

Hebron, Palestina

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: