Universiti Teknikal Malaysia Melaka UTeM

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Etablerade den 1 december 2000 som den 1: a Tekniska Public University i Malaysia.

campus

Beläget i Unescos världsarvsstaden Malacca, ligger inom 766 tunnland frodiga grönskande landskap skryt state-of-the art anläggningar i alla sina sju fakulteter.

ACADEMICS

som en fokus University, Har UTeM styrkor inom tekniska områden - nämligen teknik, IT och Management Technology. UTeM har befäst ett rykte som en källa av högkvalitativa civilingenjörer med förmåga att uppfylla kraven i högteknologiska industrier. UTeM har också forskningskompetens inom områden som har identifierats som nyckeln till att stärka universitetets unika proposition och även bidrar till nationen som Green Technology, Systems Engineering, Människa-Teknik interaktion, och ny teknik. UTeM Engineering program är också ackrediterade av Washington Accord. Förutom de kandidatprogram, UTeM erbjuder även master, PhD och teknik doktorsexamen Program.

UTeM medger inte bara lokala men även internationella studenter och detta inkluderar studenter från Indonesien, Saudiarabien, Tchad, Syrien, Pakistan, Kamerun, Bangladesh, Tanzania, Indien, Somalia, Singapore, Qatar, Palestina, Libyen, Irak, Iran, Ghana, Frankrike, Jemen, Nigeria och Jordanien.

UTBILDNINGSPROGRAMMET

  • Lunds elektroteknik - fakulteten för elektronik och datorteknik - Lunds maskinteknik - Lunds Manufacturing Engineering - fakulteten för informations- och kommunikationsteknik - Faculty of Technology Management and Technopreneurship.
  • Lunds Tekniska Technology

Universitet och näringsliv samarbetsinsatser

Specifikt tilldelas av regeringen att samarbeta och ha ett nära samarbete med industrin.

För att vara ett av världens ledande innovativa tekniska skolor, de utexaminerade som uppfyller dagens krav i branschen och kan hantera framtiden behöver också. För att säkerställa att UTeM kan producera ingenjörer och tekniker som är tekniskt kompetent, UTeM har investerat i följande:

Advanced Manufacturing Center (AMC)

Inrättas för att främja högteknologi och precision tillverkningsanläggningar för att Kontrakt FoU, Kontraktstillverkning och in-house industriella on-the-job training.

VD Roundtable

Samla industriledare både lokalt och regionalt för att ge råd till UTeM inklusive utbyte av erfarenheter och ge feedback för att förbättra UTeM akademiska program, infrastruktur och forskarutbildning anställbarhet samt skapa företagande ledare.

Industriell miljö Campus

Den aktuella utvecklingen i UTeM är inriktade på att inrätta utbildningscentra som kommer att tillgodose behoven hos industrin samt industriell miljö och exponering för eleverna.

Excellence in FOKUSERAD FORSKNING OCH INNOVATION

UTeM har identifierat kritiska fokuserade områden som är det viktigaste för universitetets unika styrkor. UTeM har valt Advanced Manufacturing Technology (AMT) som sin nisch, vilket kräver synergistisk engagemang av alla fakulteter i UTeM och bygger på fyra Tryckområden på följande sätt: - Green Technology - Systems Engineering - Människa - Teknik Interaction - ny teknik

UTeM s tryckområden är tvärvetenskaplig, vilket inkluderar och bygger på styrkan i befintliga fakulteter, forskningscentrum, institut och laboratorier inom universitetet.

Platser

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium