Gulf College Oman

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om Gulf College

Uppkomsten av Gulf College (GC) går tillbaka till 1990 när den grundades som en professionell och yrkesutbildningsleverantör i Oman Sultanate. Institutionens tillväxt från ett utbildningsinstitut till ett högskola har varit över olika faser. I september 2014 flyttade Gulf College till sin nya specialbyggda campus i Mabela, utvecklade den nya strategiska planen och ingick ett avtal med Cardiff Metropolitan University (CMET) som ytterligare akademisk partner. GC: s nya campus invigdes officiellt av Hans Excellency Sayed Saud bin Hilal Al Busaidi, statsministern och guvernören i Muscat den 28 januari 2015. Markområdet på den nya campusen är 24 000 kvm, som tillhandahölls av Oman regering. Den bebyggda ytan är 67 200 kvm över fyra våningar med tillräckliga parkeringsplatser.

Faciliteterna inkluderar klassrum och föreläsningssalar, uppdrag

Syn

Bidra till att utveckla framtida riktning för högre utbildning i Oman, producera akademiker med förmåga att tänka, uppnå och excel i forskning och entreprenörskap.

Uppdrag

Erbjuder internationellt erkända och innovativa akademiska kvalifikationer som passar elevernas, arbetsmarknadens behov och uppfyller de internationella standarderna.

värden

  • Student fokuserad
  • Kreativitet och entreprenörskapstänkande
  • Integritet
  • Ansvarighet
  • Socialt ansvar
  • Kvalitetsförbättring

Gulf College International Students Ambassador Club

Gulf College International Students 'Ambassador Club är ett nytt collegeinitiativ som föreslås av Center for Career Guidance and Alumni Affairs och Gulf College International Students.

Ambassadörer är studenter som för närvarande studerar vid Gulf College och som har valt att representera högskolan i världen. GC: s internationella ambassadörer hjälper andra studenter med praktiska tips om livet i Oman och studier på Gulf College. De deltar i aktiviteter som organiseras av högskolan och delar sina känslor, hopp, drömmar och erfarenheter genom klubbens Facebook-sida. De delar idéer, deltar i olika händelser och uppskattar varandras kulturer. Hittills har 17 internationella studenter gått med i klubben, vilket gör det till en mångskiftad grupp människor som kommer från olika hörn av världen.

Gruppens huvudsyfte är att erbjuda en tillförlitlig plattform för att stödja potentiella framtida golfskolans studenter genom att svara på sina praktiska frågor och rensa upp sina tvivel.

Platser

Seeb

Address
gulf college
Seeb, Muscat Governorate, Oman