Läs den officiella beskrivningen

Varför välja en kurs med AMES - The Institute of IT ?

AMES grundades 1991 och är en av Nya Zeelands ledande IT-utbildningsleverantörer. Vi stöder och inspirerar dynamiska, teamorienterade och tekniskt begåvade kandidater som bidrar till Nya Zeelands globala rykte som ledare och innovatörer inom IT- och tillväxtteknologisektorerna.

En port till framtidens karriärer

AMES ger studenterna en gateway till IT-industrin och framtidsjobb. Institutet arbetar tillsammans med flera nationella och internationella företag för att leverera den allra bästa internationella utbildningen samtidigt som man säkerställer att våra studenter är utrustade med alla kärnkunskaper som den lokala industrin kräver.

Internationellt erkända branschkvalifikationer

AMES gör det också möjligt för eleverna att slutföra en rad internationellt erkända kvalifikationer som Microsoft-utbildning, CISCO och CompTIA så att våra kandidater framgångsrikt är anställda i sin valda IT-karriär både här i Nya Zeeland och över hela världen.

Industriell IT-utbildning

Våra handledare har alla haft verklig branscherfarenhet med IT och ny teknik. De använder sin kompetens för att informera sina undervisningspraxis och är aktuella med alla senaste utvecklingen inom teknikområdet.

En NZQA kategori 1 utbildningsleverantör

AMES är ackrediterad av Nya Zeelands kvalifikationsmyndighet (NZQA) enligt bestämmelserna i utbildningslagen 1989 för att tillhandahålla utbildning och har fått en utbildningsleverantörsutvärdering av kategori 1 - högsta möjliga möjliga. Denna kategorisering innebär att AMES är en berömd högpresterande högskoleutbildningsleverantör.

AMES - IT-institutet är en del av New Education Group, Nya Zeelands ledande oberoende leverantör av yrkesutbildning. Animation College, som registrerad PTE, utdelar alla kvalifikationer som erbjuds av AMES - IT-institutet.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

AMES - The Institute of IT

Ta dina kreativa idéer till liv medan du utforskar nya och befintliga teknologiplattformar. Från konceptdesign, kodning till utförande kommer du att arbeta med kommersiel ... [+]

Översikt

Ta dina kreativa idéer till liv medan du utforskar nya och befintliga teknologiplattformar. Från konceptdesign, kodning till utförande kommer du att arbeta med kommersiellt relevanta projekt i en studio-liknande miljö.

modulerWebbplatsutvecklingAndroidMobilspelutvecklingVirtual Reality Development (HTC ViveÖkad verklighetutvecklingFöretagandeProjektledningVarför välja AMES?

Vi är en "Kategori 1-leverantör" (det bästa du kan få). Vi ger eleverna en port till IT-industrin och framtidsjobb. Vi stöder och inspirerar dynamiska, teamorienterade och tekniskt begåvade kandidater som kommer att bidra till att växa Nya Zeelands globala rykte som kompetenta innovatörer, samtidigt som de driver sina egna karriär framåt.... [-]

Nya Zeeland Auckland
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska