Läs den officiella beskrivningen

Keizer University

Grundades 1977, är Keizer University Floridas näst största oberoende privata icke-vinstdrivande universitet som serverar mer än 20 000 studenter som tjänar doktorander, mästare, kandidatexamen och associerar grader på mer än 90 karriärområden.

Universitetet består av 18 platser i Florida, en internationell avdelning, forskarskolan, en golf- och idrottshögskola, en onlineavdelning, en off-campus i Shanghai, Kina, latinamerikanska campus och Language Institute i Nicaragua.

Latinamerikansk Campus

Keiser University - Latinamerikanska Campus är en institution för högre utbildning som beviljar USA-grader i Nicaragua och det mesta av regionen. Bostadsområdet, som ligger i San Marcos, Nicaragua, fungerar på den amerikanska akademiska kalendern och erbjuder de flesta instruktionerna på engelska, både i traditionella och online-leveransformat.

På vår intima campus kommer studenter från hela världen att trivas med professorer i världsklass, i små klasser, i en fredlig, scenisk och historisk miljö. Vi har en roster av kvalificerad fakultet med doktorsexamen. och magisterexamen från prestigefyllda universitet i USA och Europa.

Vi arbetar hand i hand med dig varje steg på vägen, från ansökan genom finansiering och till och med visumansökan.

Allt du behöver göra är att studera och uppnå. Planera din framtid idag och ta KU-utmaningen!

Ett brev från kanslern

Kära vänner, kollegor och uppskattade besökare,

För Keiser-familjen, Förvaltningsrådet, vår fakultet, personal och studenter: Välkommen till Keizer-universitetets firande av nästan 40 års högkvalitativ utbildning! När vår familj började vår första skola i Ft. Lauderdale 1977 - med en elev och flera klassrum - kunde jag aldrig ha föreställt mig vid den tiden att 40 år senare skulle vi ha campus i hela staten Florida, samarbetsavtal med universitetssystemen i Kina och Moldavien tillsammans med en campus i Nicaragua att betjäna internationella studenter, nästan 3.800 anställda och cirka 20 000 studenter med associerade, kandidatexamen, mästare och doktorsexamen i flera karriärfält inom efterfrågan.

Och ändå är det just det vi har åstadkommit.

Denna dramatiska tillväxt kan spåras direkt tillbaka till vårt ursprungliga engagemang för vår filosofi att studenter kommer först. Enkelt sagt, de är anledningen till att vi existerar. Vårt uppdrag och vårt decennier långa engagemang för det är att vara ansvarig för våra studenter genom att erbjuda ett innovativt, beprövat pedagogiskt tillvägagångssätt med små klassstorlekar, mycket personlig undervisning, praktisk praktik och flexibel schemaläggning för att rymma våra studenter. Och jag är ganska stolt över att denna modell resulterar i en hög grad av examen och sysselsättning inom studien av våra studenter. Dessutom har vi alltid lärt oss vikten av ledarskap och betjäna de samhällen där vi lever och arbetar. Detta engagemang sträcker sig bortom klassrummet, eftersom våra studenter, fakulteter och personal kontinuerligt söker möjligheter att frivilliga sin tid och resurser till välgörenhetsorganisationer. Vi vet att detta är viktigt för våra studenter, eftersom våra studenter regelbundet berättar för oss att denna aspekt av deras utbildning inte bara gynnade sin karriär utan också berikade deras liv och familjer.

Jag inbjuder dig personligen att besöka ett eller flera av våra Keizer University campus. Jag försäkrar dig om att du kommer att uppleva en omtänksam och vänlig miljö som vi tror bidrar till framgångsrikt lärande. Denna miljö, vår kultur av "studenter först" och vårt engagemang för kvalitet är receptet för vår framgång, och det är det som hjälper våra studenter att komma in i arbetskraften med en hög grad av personligt och professionellt förtroende.

Med vänliga hälsningar,

Arthur Keizer, Ph.D.

Kansler

Keizer University

Programmen undervisas på:
  • Engelska
  • Spansk

Skolan erbjuder också:

BA

Keiser University Latin American Campus

Keizer Universitys kandidatexamen i företagsekonomi förbereder studenterna för en karriär i den moderna näringslivet. Studenter erbjuds en väl avrundad företagsutbildning ... [+]

Kandidatexamen i företagsekonomi

Keizer Universitys kandidatexamen i företagsekonomi förbereder studenterna för en karriär i den moderna näringslivet. Studenter erbjuds en väl avrundad företagsutbildning med ledning, marknadsföring, ekonomi, redovisning, statistik och juridik.

Programmål Hjälp studenterna att bli mer skickliga i analys, beslutsfattande och ledning. Utveckla elevernas förmåga att förstå affärsidéer, termer och teorier. Utveckla elevernas förståelse för internationell verksamhet och effekterna av globaliseringen. Förbered eleverna för jobb inom ledning, marknadsföring, personal, internationell verksamhet och ekonomi. Koncentrationer ledning internationella affärer Marknadsföring finans mänskliga resurser Färdigheter du kommer att utveckla Att vara en effektiv problemlösare och utveckla analytiska färdigheter. Ha en global affärsorientering. Strategiskt tänkande och planeringsförmåga. Anpassa till förändring i en globaliserad värld. Sätter individer i lag. Kunskaper i snabba beslutsfattande miljöer. ... [-]
Nicaragua San Marcos
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Keiser University Latin American Campus

Kandidatexamen i psykologi erbjuder en mångsidig läroplan som ger en bred utbildning i många aspekter av mänskligt beteende, mentala processer, kommunikation, forskning o ... [+]

Kandidatexamen i psykologi

Kandidatexamen i psykologi erbjuder en mångsidig läroplan som ger en bred utbildning i många aspekter av mänskligt beteende, mentala processer, kommunikation, forskning och skrivning.

Kurser inkluderar forensics, sport och positiv psykologi, liksom de traditionella kurser som behövs för att förbereda studenter för doktorander. Studentlärandemålen omfattar tillämpning av den vetenskapliga metoden, neurovetenskapliga förhållandet till beteende och tillämpning av etiska och humana behandlingsprocedurer i forskningsprojekt.

Programmål Förklara principerna för neurovetenskap som de relaterar till beteende. Identifiera vad som innebär tillämpning av etiska och humana behandlingsrutiner som de relaterar till mänskligt beteende. Utveckla skrivande färdigheter inom psykologi. Utveckla en förståelse för APA-format och skriva inom psykologiområdet. Utveckla en förståelse för hur statistik och vetenskaplig metod används inom fältet. Färdigheter du kommer att utveckla Kunskap om mänskligt beteende och att hjälpa människor personligen och professionellt. Ha ett positivt inflytande och utveckla människor i sitt arbete och sina liv. Att vara en facilitator för förändring och självmotivation hos andra. Master abstrakt resonemang, flexibilitet, kreativitet, bedömning och logisk problemlösning. Att ha ett öppet sätt att hantera människors situationer med kritiskt tänkande. ... [-]
Nicaragua San Marcos
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Keiser University Latin American Campus

Statsvetenskapliga majoren utforskar regeringens politik, processer, politisk teori och internationella relationer. Detta är ett omfattande program som kommer att introdu ... [+]

Kandidatexamen i statsvetenskap

Statsvetenskapliga majoren utforskar regeringens politik, processer, politisk teori och internationella relationer. Detta är ett omfattande program som kommer att introducera studenter till den allmänna studien av politikvetenskapliga fakulteten och är lämpad för studenter som vill undersöka ämnena offentlig politik, utrikesfrågor, lag, regering och kampanjprocesser.

Programmål Utveckla en förståelse för skillnaderna mellan olika statliga och ekonomiska system. Utveckla en förståelse för det ramverk som behövs för att tillämpa politiska, ekonomiska, sociala, historiska, juridiska och filosofiska grundvalar för studiet av statsvetenskap. Skaffa en förståelse för de stressorer som befolkning, naturresurser och miljöfrågor har på politiska ramar. Skaffa en förståelse för de politiska teorier som behövs för att analysera politiska och politiska åtgärder. Utveckla färdigheter i skrift, forskning och analys. Färdigheter du kommer att utveckla Analys och förståelse av de olika aspekterna av regeringen, internationella relationer, lag, historia och politik. Exempel på kritiska tänkande färdigheter. Utmärkt skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga. Möjlighet att arbeta bra i grupper och uppskatta olika synvinklar. Förmåga att anpassa sig till olika kulturer och miljöer. Kapacitet för att lösa problem. Arbetar bra under tryck. ... [-]
Nicaragua San Marcos
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska

BSc

Keiser University Latin American Campus

Management Information Systems är studien av användningen av datorer i affärer. Studenter studerar både affärs- och informationsteknik och lär sig hur man löser affärspro ... [+]

Bachelor of Science i informationssystem management

Management Information Systems är studien av användningen av datorer i affärer. Studenter studerar både affärs- och informationsteknik och lär sig hur man löser affärsproblem med hjälp av programvara, operativsystem, nätverk, programmering och databashantering. Eleverna lär sig att använda teknik som en viktig affärsförare för att hantera företags informationstekniska resurser. Under programmets ansöknings- och ledningskomponenter arbetar studenter i grupper med samhällsorganisationer och lär sig att utveckla faktiska projektupplevelser.

Programmål Utveckla elevernas kompetens både i muntlig och skriftlig kommunikation. Hjälp studenterna att förstå och analysera affärsproblem samtidigt som de förbereder dem att använda lämpliga verktyg och rekommendera lämpliga affärslösningar. Hjälp studenter att bli skickliga i användningen av dataspråk, databaser och andra tillämpningar av informationsteknik. Förbereda eleverna att tillämpa och använda datorstödd forskning. Färdigheter du kommer att utveckla Att vara en viktig aktör för affärssucces i dagens ständigt föränderliga ekonomiska miljö. Expertis med hjälp av teknik för att skapa affärslösningar. Kunskaper i tillämpning, användning och hantering av informationssystem för att tillhandahålla effektiva informationstjänster och support. Kritisk analys av affärsprocesser och förmåga att bedöma informationskrav. Kunskap om att tillhandahålla stöd i den senaste telekommunikationstekniken. ... [-]
Nicaragua San Marcos
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Keiser University Latin American Campus

Keizer Universitys kandidatexamen i programvaruteknik förbereder studenterna med kunskaper och praktiska färdigheter inom yrket. Programvaruteknik avser konceptualisering ... [+]

Bachelor of Science i Software Engineering

Keizer Universitys kandidatexamen i programvaruteknik förbereder studenterna med kunskaper och praktiska färdigheter inom yrket. Programvaruteknik avser konceptualisering, design, implementering, implementering och underhåll av programvarulösningar (livscykel för mjukvaruutveckling). Programmet syftar till att ge de teoretiska grundarna för mjukvaruutveckling i kombination med en uppskattning och förståelse av praktiska aspekter och kompetenser som krävs av branschen. Programmet är utformat för att främja innovation genom flexibilitet inom mjukvaruutveckling som en problemlösande disciplin.

Programmål Ge studenterna en omfattande bakgrund i mjukvaruteknik och tekniker. Ge den teoretiska och formella grunden för att säkerställa precision i programvaru livscykeln. Instruera eleverna i validering och verifiering av programvaruartefakter. Färdigheter du kommer att utveckla Förmåga att identifiera, formulera och lösa programvaruproblem. Långvarig förståelse för processen vid hantering av stora mjukvaruprojekt. Att ha affärs-, tekniska och analytiska färdigheter som arbetsgivare vill ha. Kunskaper i nätverk, cybersäkerhet, mikroprocessorteknik, mainframe-miljön och applikationer för klientserver i den globala affärsmiljön. Förståelse av kärnbegrepp som programmering, analys, databas och applikationsutveckling. ... [-]
Nicaragua San Marcos
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Keiser University Latin American Campus

Keizer Universitys kandidatexamen i tvärvetenskapliga studier ger en omfattande läroplan som tillåter bred exponering för flera discipliner. Denna huvudämne ger ett prakt ... [+]

Kandidatexamen i tvärvetenskapliga studier

Keizer Universitys kandidatexamen i tvärvetenskapliga studier ger en omfattande läroplan som tillåter bred exponering för flera discipliner. Denna huvudämne ger ett praktiskt alternativ för studenter som söker kandidatexamen, vars behov inte kan tillgodoses av enskilda majors. Studenter kan utforma en studie som uppfyller sina personliga akademiska mål och främjar deras professionella tillväxt och utveckling genom att kombinera två eller flera discipliner till ett sammanhängande program. Graden kommer att kombinera allmänna utbildningskurser med en tvärvetenskaplig koncentration, valfria ämnen och en huvudstensbana.

Programmål Articulate fackföreningen av två discipliner i ett integrerat examenprogram. Utnyttja färdigheter av tvärvetenskapligt stipendium och forskning för att integrera flera perspektiv och discipliner. Kritiskt formulera de grundläggande teorierna och principerna för varje disciplin. Applicera kunskap och färdigheter som förvärvats genom programmet för att söka specialiserade karriärmål. Färdigheter du kommer att utveckla Uppnå dina akademiska, personliga och professionella ambitioner. Fokuserade studier inom olika ämnen; öppnar en dörr till en arena av oändliga arbetstillfällen. Entreprenörskompetens genom att blanda företagskurser och de ämnen som vädjar till den typ av verksamhet du är intresserad av att börja. Stark skrift-, läs- och talförmåga samt analytisk resonemang Ha en professionell karriär inom olika yrkesområden och förbereda sig för utmaningarna i dagens globala ekonomi. ... [-]
Nicaragua San Marcos
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska