Keiser University Latin American Campus

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Keizer University

Grundades 1977, är Keizer University Floridas näst största oberoende privata icke-vinstdrivande universitet som serverar mer än 20 000 studenter som tjänar doktorander, mästare, kandidatexamen och associerar grader på mer än 90 karriärområden.

Universitetet består av 18 platser i Florida, en internationell avdelning, forskarskolan, en golf- och idrottshögskola, en onlineavdelning, en off-campus i Shanghai, Kina, latinamerikanska campus och Language Institute i Nicaragua.

Latinamerikansk Campus

Keiser University - Latinamerikanska Campus är en institution för högre utbildning som beviljar USA-grader i Nicaragua och det mesta av regionen. Bostadsområdet, som ligger i San Marcos, Nicaragua, fungerar på den amerikanska akademiska kalendern och erbjuder de flesta instruktionerna på engelska, både i traditionella och online-leveransformat.

På vår intima campus kommer studenter från hela världen att trivas med professorer i världsklass, i små klasser, i en fredlig, scenisk och historisk miljö. Vi har en roster av kvalificerad fakultet med doktorsexamen. och magisterexamen från prestigefyllda universitet i USA och Europa.

Vi arbetar hand i hand med dig varje steg på vägen, från ansökan genom finansiering och till och med visumansökan.

Allt du behöver göra är att studera och uppnå. Planera din framtid idag och ta KU-utmaningen!

Ett brev från kanslern

Kära vänner, kollegor och uppskattade besökare,

För Keiser-familjen, Förvaltningsrådet, vår fakultet, personal och studenter: Välkommen till Keizer-universitetets firande av nästan 40 års högkvalitativ utbildning! När vår familj började vår första skola i Ft. Lauderdale 1977 - med en elev och flera klassrum - kunde jag aldrig ha föreställt mig vid den tiden att 40 år senare skulle vi ha campus i hela staten Florida, samarbetsavtal med universitetssystemen i Kina och Moldavien tillsammans med en campus i Nicaragua att betjäna internationella studenter, nästan 3.800 anställda och cirka 20 000 studenter med associerade, kandidatexamen, mästare och doktorsexamen i flera karriärfält inom efterfrågan.

Och ändå är det just det vi har åstadkommit.

Denna dramatiska tillväxt kan spåras direkt tillbaka till vårt ursprungliga engagemang för vår filosofi att studenter kommer först. Enkelt sagt, de är anledningen till att vi existerar. Vårt uppdrag och vårt decennier långa engagemang för det är att vara ansvarig för våra studenter genom att erbjuda ett innovativt, beprövat pedagogiskt tillvägagångssätt med små klassstorlekar, mycket personlig undervisning, praktisk praktik och flexibel schemaläggning för att rymma våra studenter. Och jag är ganska stolt över att denna modell resulterar i en hög grad av examen och sysselsättning inom studien av våra studenter. Dessutom har vi alltid lärt oss vikten av ledarskap och betjäna de samhällen där vi lever och arbetar. Detta engagemang sträcker sig bortom klassrummet, eftersom våra studenter, fakulteter och personal kontinuerligt söker möjligheter att frivilliga sin tid och resurser till välgörenhetsorganisationer. Vi vet att detta är viktigt för våra studenter, eftersom våra studenter regelbundet berättar för oss att denna aspekt av deras utbildning inte bara gynnade sin karriär utan också berikade deras liv och familjer.

Jag inbjuder dig personligen att besöka ett eller flera av våra Keizer University campus. Jag försäkrar dig om att du kommer att uppleva en omtänksam och vänlig miljö som vi tror bidrar till framgångsrikt lärande. Denna miljö, vår kultur av "studenter först" och vårt engagemang för kvalitet är receptet för vår framgång, och det är det som hjälper våra studenter att komma in i arbetskraften med en hög grad av personligt och professionellt förtroende.

Med vänliga hälsningar,

Arthur Keizer, Ph.D.

Kansler

Keizer University

Platser

San Marcos

Address
Gasolinera UNO 2c. al Sur
San Marcos, Carazo

San Marcos, Carazo-avdelningen, Nicaragua

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium