Wageningen University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Wageningen University : Att utforska naturens potential för att förbättra livskvaliteten.

Wageningen University

Wageningen University är ett av de ledande internationella universiteten inom hälsosam mat och levnadsmiljö. Att studera vid Wageningen University garanterar dig högkvalitativ utbildning och en internationell kvalitetsstandard på din curriculum vitae. Här kommer du att fokusera på aktuella och framtida globala problem som är av ökande betydelse för både industrin och regeringen. Du är säkerställd personlig vägledning i hela din studentkarriär med ett lärar-studentförhållande på 1: 7, vilket gör att du kan få ut det mesta av alla studievillkor som erbjuds.

Internationell karaktär

Wageningen University har en mycket internationell karaktär med 24% av sin internationella studentkår från 107 olika länder. Det är det första holländska universitetet som har en internationell ackreditering, som ges av den nederländska flamländska ackrediteringsorganisationen (NVAO). Wageningen University är ett av världens bästa universitet inom Life Sciences. Genom partnerskap med många nationella och internationella företag och regeringar upplever Wageningen University inga problem med att hitta praktikplatser, utmanande jobb och karriärmöjligheter runt om i världen. Uppförandekoden gentemot internationella studenter på holländsk högre utbildning har reviderats per 1 mars 2013. I denna kod fastställs en minsta standard för holländska högskolor i sina kontakter med internationella studenter: www.wageningenuniversity.eu/whywageningen.

Campus

Med 70.000 m2 är Wageningen Campus lika med storleken på 11 fotbollsplaner. Det erbjuder utmärkta studentmöjligheter och det är en plats där elever, lärare, forskare och personal från hela världen samlas och utbyter idéer. Forumet är Wageningen University största utbildningsbyggnad. Huvudbiblioteket ligger i Forum och är öppet 14 timmar per dag. På grund av en stadig ökning av studentkåren har en ny utbildningsbyggnad Orion byggts och öppnats officiellt i september 2013. Det finns flera platser på campus där du kan koppla av och njuta av en drink med dina medstudenter som "Grand Cafe "på Forum," Spot "i Orion, eller du kan äta lunch på" Framtidens restaurang ". I närheten erbjuder sportcenter De Bongerd över 60 olika sporter, allt från tennis, squash och inomhuscykel till fotboll, rugby och friidrott. Det finns flera studentföreningar och varje studieprogram har sin egen studieförening som organiserar ett brett utbud av aktiviteter och tjänster för studenter.

Hus

De flesta holländska och internationella studenterna vid Wageningen University bor också i Wageningen. Idealis är den största studentboendeleverantören i Wageningen och du kan ansöka om en av bostadsenheterna de äger. Du kan också försöka hitta ett lämpligt rum via HousingDesk Wageningen eller en av de nationella organisationer som medierar bostäder i Nederländerna. Om du är en prospektiv internationell student som avser att följa hela studieprogrammet vid Wageningen University , har du en sänggaranti. Det betyder att Wageningen University garanterar dig en plats att bo vid ankomst. Detta kommer att vara ett studentrum med grundläggande möbler och snabb internetuppkoppling. För mer information om bostäder, besök www.wageningenuniversity.eu/housing. * Observera att vid vissa tider på året är efterfrågan på rum mycket hög. Det är därför möjligt att du får tillfälligt boende tills ett permanent rum blir ledigt.

Årliga introduktionsdagar

Årliga introduktionsdagar (AID) hålls före starten av kandidatexamen och rekommenderas starkt för alla nya studenter. Under introduktionsprogrammet kan du bekanta dig med Wageningen, dina medstudenter och universitetet: www.aidwageningen.nl.

Wageningen stad

Wageningen University ligger centralt i Nederländerna. Städerna Amsterdam, Rotterdam och Haag är bara en timmes resa med tåg från Ede-Wagenings station och Utrecht endast 25 minuter. Från tågstationen Ede-Wageningen till Wageningen Campus ligger en 12-minuters bussresa. Wageningen är byggd på "cykelskala" vilket innebär att alla universitetsanläggningar och centrum ligger inom cykelavstånd. Det finns historiska och moderna byggnader, höga studentlägenheter, konstverk och botaniska trädgårdar som alla lägger till Wagenings mångfald. Mer än 8.000 studenter studerar vid Wageningen University och de står för 20 procent av befolkningen och gör Wageningen till en universitetsstad. De många internationella studenterna, professorerna och forskarna bidrar till den internationella atmosfären. Wageningen har ett blomstrande kulturellt och socialt liv. Teatrar, biografer, studentklubbar, barer, nattliv och restauranger skapar elegansen i en stad i en vacker lantlig miljö. De närbelägna floodplainsna av Rhenfloden och nationalparken Veluwe är idealiska för dem som gillar natur, vandring, löpning eller cykling.

Programmets struktur

Wageningen University erbjuder 6 engelska undervisade kandidatexamen och undervisningsspråket är engelska. Alla kandidatexamen är heltid, har en löptid på tre år och består av 180 högskolepoäng. I Wageningen delas läsåret upp i sex perioder. Under varje period följer du en eller två kurser som avslutas med en tentamen. Den första, andra och tredje perioden och den fjärde, femte och sjätte perioden löper parallellt med de europeiska terminerna, vilket innebär att du kan kombinera dina kurser i Wageningen med kurser på andra universitet utan att lösa problem med schemaläggning. Det första året för kandidatexamen består av obligatoriska kurser. Det andra året börjar också med obligatoriska kurser, men du har också flera valfria kurser som gör att du kan specialisera dig i ditt program. Det tredje året innehåller en mindre och en kandidatexamen.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se BScs »

Program

Skolan erbjuder också:

BSc

Kandidatexamen i djurvetenskap

Campusstudier Heltid 3 år September 2018 Nederländerna Wageningen

Bachelorprogrammet Animal Sciences stimulerar dig att studera och utforska djurens biologiska funktion i vårt samhälle - djur som vi bryr oss om och för mat, som husdjur, för bevarande av naturen eller för utbildnings- och rekreationsändamål. Hur kan dessa djur anpassa sig till sin miljö och hur kan vi skapa den bästa möjliga miljön för dem? Att svara på dessa frågor kräver en grundläggande förståelse för biologi hos inhemska och fångenskapsdjur, samt kunskap om djurförvaltning och vård i vårt samhälle. [+]

Bachelor Animal Sciences

Bachelorprogrammet Animal Sciences stimulerar dig att studera och utforska djurens biologiska funktion i vårt samhälle - djur som vi bryr oss om och för mat, som husdjur, för bevarande av naturen eller för utbildnings- och rekreationsändamål. Hur kan dessa djur anpassa sig till sin miljö och hur kan vi skapa den bästa möjliga miljön för dem? Att svara på dessa frågor kräver en grundläggande förståelse för biologi hos inhemska och fångenskapsdjur, samt kunskap om djurförvaltning och vård i vårt samhälle.

Program

Bachelorprogrammet i Animal Sciences är ett treårigt heltidsprogram. I den första årsriktningen i djurvetenskap är grundläggande kurser grundläggande. Under det andra året väljer studenterna en av två majors. En stor del av det tredje året består av valfria ämnen samt ett individuellt forskningsprojekt.... [-]


Kandidatexamen i internationell mark och vattenförvaltning

Campusstudier 3 år September 2018 Nederländerna Wageningen

Bachelorprogrammet i International Land and Water Management är ett treårigt program. En mängd olika undervisningsmetoder används, allt från föreläsningar, övningar och datorbaserad inlärning, till praktisk fältarbete och utflykter både i Nederländerna och utomlands. Eleverna arbetar ofta i små grupper om vissa ämnen. Programmet erbjuder därför praktisk, tillämpad och grundläggande (teoretisk) kunskap. [+]

Bachelor International Land and Water Management

Torka, erosion, översvämningar och dålig mark- och vattenförvaltning utgör stora hot mot livsmedelsproduktionen i stora delar av världen. BSc-programmet International Land and Water Management tar upp dessa problem. Studenter kombinerar kunskaper inom ingenjörsvetenskap, miljö och samhällsvetenskap, studerar olika berörda aktörers roller och utformar förbättringsplaner för land och vatten. Konsekvenserna av interventioner som dammar, terrasser eller bevattningssystem på relevanta intressenter undersöks i regioner som spänner över hela världen: från Thailand till Etiopien och från Peru till Nederländerna.

Program

Bachelorprogrammet i International Land and Water Management är ett treårigt program. En mängd olika undervisningsmetoder används, allt från föreläsningar, övningar och datorbaserad inlärning, till praktisk fältarbete och utflykter både i Nederländerna och utomlands. Eleverna arbetar ofta i små grupper om vissa ämnen. Programmet erbjuder därför praktisk, tillämpad och grundläggande (teoretisk) kunskap.... [-]


Kandidatexamen i mark, vatten och atmosfär

Campusstudier 3 år September 2018 Nederländerna Wageningen

I bachelorprogrammet Soil, Water, Atmosphere lär du dig om hydrologi, meteorologi, geografi och markvetenskap. Vill du arbeta med lösningar på miljöfrågor ur ett naturvetenskapligt perspektiv? Anslut sedan till "Wageningen grundvetenskapsprogram": Bachelorens Jord, Vatten, Atmosfär! [+]

Kandidat Jord, Vatten, Atmosfär

I bachelorprogrammet Soil, Water, Atmosphere lär du dig om hydrologi, meteorologi, geografi och markvetenskap. Vill du arbeta med lösningar på miljöfrågor ur ett naturvetenskapligt perspektiv? Anslut sedan till "Wageningen grundvetenskapsprogram": Bachelorens Jord, Vatten, Atmosfär!

Program

Under bachelorns Soil, Water, Atmosphere studerar du hydrologi, meteorologi, fysisk geografi och markvetenskap. Du lär dig hur naturliga processer, från jorden till atmosfären, fungerar och hur de påverkar och interagerar med varandra under bildandet av våra naturliga landskap. Du använder en naturvetenskaplig metod med kunskaper från fysik, kemi och biologi för att förstå jordens kritiska zon. Kunskapen du får är i ett västeuropeiskt sammanhang, men principerna som lärs ut i detta "Wageningen Earth Science-program" är tillämpliga över hela världen.... [-]


Kandidatexamen i miljövetenskap

Campusstudier 3 år September 2018 Nederländerna Wageningen

Bachelorprogrammet i miljövetenskaper är ett treårigt program och omfattar 180 högskolepoäng (60 hp per år). Det europeiska kreditöverföringssystemet (ECTS) är ett internationellt system där varje kredit representerar cirka 28 timmars studie. Wageningen University [+]

Bachelor Miljövetenskap

Hur säkra en hälsosam livsmiljö med sju miljarder människor på vår planet? Det här är det tvärvetenskapliga kandidatprogrammets miljövetenskap handlar om. Du kan lära dig att undersöka miljöfrågor som föroreningar, klimatförändringar och utarmning av naturresurser ur ett naturligt och socialt vetenskapligt perspektiv och utforska innovativa hållbara lösningar.

Program Bachelor Miljövetenskap

Bachelorprogrammet i miljövetenskaper är ett treårigt program och omfattar 180 högskolepoäng (60 hp per år). Det europeiska kreditöverföringssystemet (ECTS) är ett internationellt system där varje kredit representerar cirka 28 timmars studie. Wageningen University... [-]


Kandidatexamen i turism

Campusstudier 3 år September 2018 Nederländerna Wageningen

Turism är ett engelska-undervisat akademiskt program som erbjuds gemensamt av NHTV Breda och Wageningen University [+]

Bachelor of Science Tourism

Turism är ett engelska-undervisat akademiskt program som erbjuds gemensamt av NHTV Breda och Wageningen University

Program

Turism är ett komplext och mångfacetterat fenomen. Som sådan är det viktigt att eleverna utvecklar en bred förståelse av turistdomänen. BSc Turism läroplanen är utformad för att möta detta mål. Under programmets gång flyttar eleverna gradvis mot ökat utbildningsoberoende. Utbildningsvägledning är på dess höjd under det första året och minskar gradvis under de närmaste två åren. De första två åren av programmet sker på NHTV i Breda. Det tredje året äger rum i Wageningen. Men de flesta kurser (under alla tre år) undervisas av instruktörer från både NHTV och Wageningen University .... [-]


Kandidat i matteknik

Campusstudier Heltid 3 år September 2018 Nederländerna Wageningen

Bachelor i matsteknik är ett treårigt heltidsprogram. Det första året innehåller fyra ämnen som är specifika för matteknik, och resten är mestadels kärnämnen inom matematik, kemi, fysik och biologi. Det andra året består främst av specialämnen inom matteknik. Det tredje året innehåller bara ett obligatoriskt ämne, och resten av året består av valfria och bachelorprojektet. [+]

Kandidat Matsteknik

Livsmedelsindustrin är den största näringslivet i världen. Forskning och utveckling av nya produkter är viktigt för att upprätthålla en effektiv konkurrenskraft och svara på konsumenternas efterfrågan. Studien av matteknik är vad som ger kunskapen för den pågående processen.

Program

Bachelor i matsteknik är ett treårigt heltidsprogram. Det första året innehåller fyra ämnen som är specifika för matteknik, och resten är mestadels kärnämnen inom matematik, kemi, fysik och biologi. Det andra året består främst av specialämnen inom matteknik. Det tredje året innehåller bara ett obligatoriskt ämne, och resten av året består av valfria och bachelorprojektet.... [-]


Videoklipp

Join our international community at Wageningen University

Studying at Wageningen University

Sports at Wageningen University

Kontakt

Wageningen UR (University & Research centre)

Adress, rad 1 Droevendaalsesteeg 2
6708 PB Wageningen, Gelderland, Nederländerna
Hemsida https://www.wur.nl/en.htm
Telefonnummer +31 317 484848