Windesheim University of Applied Sciences

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Topprankad University of Applied Sciences
Windesheim är en av Nederländernas främsta yrkeshögskolor, med moderna campus i Zwolle och Almere. Med mer än 25.000 heltids och deltidsstuderande, är Windesheim en av de största yrkeshögskolorna i Nederländerna.
Windesheim är en dynamisk gemenskap som sammanför människor för att utbyta kunskap och expertis. Vi strävar efter att utbilda studenter som är fullt kvalificerade yrkes redo att komma in på den internationella arbetsmarknaden. För detta ändamål vi ständigt investera i utbildning innovation och studentutveckling.

Windesheim har en växande studentpopulation och är mycket uppskattad av studenter, experter och arbetsgivare. De två viktigaste oberoende årliga studier om den holländska högskolesektorn, 'Elsevier' och 'Higher Education Selection Guide', rangordna oss i deras topp tre för redan många år i rad. En av våra framgångsfaktorer är vår personliga förhållningssätt: eleverna arbeta i små grupper och varje talang räknas. Föreläsare är inte bara lärare, utan tränare också. De utmanar eleverna att reflektera, tänka kritiskt och få ut det bästa av sig själva. Vi är inriktade på personlig utbildning som uppfyller kraven i våra studenter, arbetsmarknaden och samhället i stort. Grundstenarna i vår strategi innefattar kompetensbaserad inlärning och en personlig utvecklingsplan för varje elev.

Windesheim innovativa och entreprenöriellt förhållningssätt och vårt nära samarbete med företag och institutioner, gör vår kunskap omedelbart tillämplig. Få praktisk erfarenhet genom praktik är en integrerad del av våra utbildningar.

Studentmöjligheter
Windesheim är en levande lärande gemenskap. Över hela Zwolle campus, där majoriteten av de internationella studenterna kommer att stanna, det finns områden för självstudier och för grupparbeten. Vi erbjuder state-of-the-art anläggningar för att våra elever, inklusive studievägledning, ett mediacenter, intranät packad med nyheter och information, en virtuell lärmiljö, datorsalar, en audiovisuell centrum för låne bärbara datorer och AV-utrustning, en kopia butik och en butik som säljer kontorsmaterial, godis och presenter. Våra studenter är imponerade av våra stora idrottsanläggningar på campus: vi har gym, fitness rum, en dojo för karate och judo, inomhusfotboll hallar, en uppvärmd pool och en klättervägg. På campus har vi restauranger som erbjuder färsk mat och dryck. Dessutom har vi en sport café och vår egen Grand Café erbjuder mycket uppskattade Starbucks kaffe. En 'holländska språket' kurs ges till alla internationella studenter, så att de kan läsa om språket och typiska vanor den holländska. Och för dem som verkligen kommer för det holländska upplevelse genom att rida en cykel, har vi också ett cykelverkstad på campus.

Logi
Windesheim tillhandahåller bostäder för internationella studenter i studentbostäder nära campus och till centrum, där eleverna kan bo och studera tillsammans. Vi samarbetar med en fristående bostadsrättsförening specialiserat sig på studentbostäder, som låter lämpliga lokaler till rimliga priser.

om Zwolle

Windesheim är baserat i Zwolle, en livlig och välkomnande medelstor stad bara en timmes bilresa från Amsterdam, med rimliga priser för uppehälle. Omkring 30.000 studenter studera i Zwolle, vid en av sina fyra yrkeshögskolorna. Samt ett vackert historiskt centrum, har staden massor av parker (verkligen trevligt för picknick!) Plus atmosfär kaféer och matställen. Zwolle är också ett bra ställe att handla, med alla de stora butikskedjor och massor av oberoende butiker. Det är också en säker stad: när du har lärt sig att cykla, är det lätt att ta sig runt. Studentlivet i Zwolle fokuserar i och runt centrum, som är packad med attraktiva kaféer och restauranger. Zwolle har massor av kulturella aktiviteter också, inklusive musik och kulturfestivaler, teaterföreställningar, filmer och museer. Zwolle är också känd för sin årliga Liberation Festival (fri tillgång), i Rhythm & Blues Night och ett brett utbud av idrottsevenemang. Det finns elev klubbar och föreningar för precis vad som helst från rodd till umgås med andra internationella studenter.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se BBAs »

Program

Skolan erbjuder också:

BBA

BBA Globala Projekt Och Förändringsledning

Campusstudier Heltid 4 - 4 år September 2018 Nederländerna Zwolle

Nejet. 1 nederländska programmet i Busienss administration och förvaltning kommer att lära dig hur du kan göra en positiv förändring i världen. [+]

Vill du förändra världen och letar du efter en internationell utmaning? Är hållbarhet, mänskliga rättigheter, global hälsa, socialt ansvar, den ökande klyftan mellan rika och fattiga, den globala uppvärmningen, det civila samhället och påverkansarbete för minoriteter teman som du bryr dig om? Vill du bidra personligen och professionellt till en bättre värld? I vår fyraåriga engelska undervisade program lär vi dig hur du kan göra en skillnad.

Vi kombinerar teori och praktik, projektledning, affärsutveckling och forskning med globala frågor. Programmet består av kurser, verkliga projekt med företag från det första året och framåt, en internationell praktik och professionell karriärvägledning. I slutändan du vet hur man leder en projektgrupp och hur man sätter innovativa idéer i praktiken. Du kommer att bli en förändring maker, medveten om dina egna styrkor och ambitioner, kunna skapa hållbara värden för samhället. Global Project och Change Management är en Bachelor of Business Administration (BBA) som erbjuds av Windesheim Honours College. ... [-]


Kontakt
Postadress
Windesheim University of Applied Sciences
P.O. Box 10090

Zwolle, 8000 GB NL
Besöksadress
Windesheim University of Applied Sciences
Campus 2 - 6

Zwolle, 8017 CA NL