Windesheim University of Applied Sciences

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Högsta betyg Högskolan för tillämpad vetenskap
Windesheim är ett av de nederländska högskolorna inom tillämpad vetenskap med många högkvalificerade bachelorprogram. Med drygt 25 000 heltids- och deltidsstudenter är Windesheim ett av de största universiteten av tillämpad vetenskap i Nederländerna.
Windesheim är ett dynamiskt samhälle som samlar människor för att utbyta kunskap och kompetens. Vi strävar efter att utbilda studenter som är fullt kvalificerade yrkesmän redo att komma in på den internationella arbetsmarknaden. För detta ändamål investerar vi ständigt i utbildning och innovation.


Windesheim har en växande studentpopulation och är högt ansedd av studenter, experter och arbetsgivare. De två huvudsakliga oberoende årsstudierna om den nederländska högskolan, Elsevier och Higher Education Selection Guide, rankar oss i sina tre första år i många år i rad. En av våra framgångsfaktorer är vår personliga inställning: studenter arbetar i små grupper och varje talang räknas. Deltagare är inte bara lärare utan också tränare. De utmanar eleverna att reflektera, tänka kritiskt och få det bästa ut sig själva. Vi är inriktade på personlig utbildning som uppfyller kraven hos våra studenter, arbetsmarknaden och samhället som helhet. Grunden till vårt tillvägagångssätt är kompetensbaserat inlärning och en personlig utvecklingsplan för varje elev.

Windesheims innovativa och entreprenörsliga tillvägagångssätt och vårt nära samarbete med företag och institutioner gör vår kunskap omedelbar tillämplig. Att få praktisk erfarenhet genom praktik är en integrerad del av våra studieprogram.

Studentmöjligheter
Windesheim är ett livligt lärande samhälle. Över hela Zwolle-campus där majoriteten av de internationella studenterna stannar finns det områden för privatstudier och grupparbete. Vi erbjuder toppmoderna faciliteter till våra studenter, inklusive studentrådgivning, ett mediecenter, intranät fylld med nyheter och information, en virtuell inlärningsmiljö, datorerum, ett audiovisuellt centrum för upplåning av bärbara datorer och AV-utrustning, en kopia butik och en butik som säljer kontorsmaterial, godis och gåvor. Våra studenter är imponerade av våra bra sportanläggningar på campus: vi har gym, gym, en dojo för karate och judo, inomhusfotbollssalar, en uppvärmd pool och en klättervägg. På vår campus har vi restauranger som serverar färsk mat och dryck. Dessutom har vi ett sportkafé och vår egen Grand Café som erbjuder det högt uppskattade Starbucks-kaffet. En kurs i holländsk språk ges till alla internationella studenter, så de kan lära sig om nederländska språk och typiska vanor. Och för dem som verkligen går för den nederländska erfarenheten genom att cykla, har vi också en cykelverkstad på campus.


boende
Windesheim ger boende för internationella studenter i studenthem nära campus och till stadens centrum, där eleverna kan leva och studera tillsammans. Vi arbetar i samarbete med en oberoende bostadsförening som är specialiserad på studenthem, vilket möjliggör lämpliga rum till rimliga priser.


Om Zwolle

Windesheim ligger i Zwolle, en livlig och välkomnande medelstor stad, bara en timmes bilresa från Amsterdam, Utrecht och Groningen, med rimliga priser på levnadskostnader. Ungefär 30 000 studenter studerar i Zwolle, vid en av dess fyra högskolor av tillämpad vetenskap. Förutom ett vackert historiskt centrum har staden massor av parker (riktigt bra för picknick!) Plus atmosfäriska kaféer och ställen att äta. Zwolle är också ett bra ställe att shoppa, med alla stora kedjebutiker och massor av oberoende butiker. Det är också en säker stad: när du har lärt dig hur man cyklar är det lätt att komma runt. Studentlivet i Zwolle är inriktat i och runt stadens centrum, som är fyllt med attraktiva kaféer och restauranger. Zwolle har också många kulturella aktiviteter, inklusive musik och kulturfestivaler, teaterföreställningar, filmer och museer. Zwolle är också känd för sin årliga Liberation Festival (fri tillgång), rytmen

stipendier
Tyvärr erbjuder Windesheim inte stipendier.

Platser

Zwolle

Address
Windesheim University of Applied Sciences
Campus 2

8017 CA Zwolle, Overijssel, Nederländerna

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium