Tio University of Applied Sciences

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Är du intresserad av att ta reda på mer om ditt intresseprogram? Dessa är våra nästa öppna dagar online:

 • Gästfrihet och turism - 19 november
 • Civilekonom - 10 december

Du hittar mer information på href = "https://www.tio.nl/en/open-days/

Hotell, evenemang, turism och företag

Välkommen till Tio University of Applied Sciences . Tio erbjuder dig personlig, påskyndad och utmärkt utbildning och har varit ett utmärkt namn i många år som en erkänd utbildningsinstitution. Tios kandidatprogram har varit bland de bästa i Nederländerna i flera år och rankas som nummer 1 i olika rangordningar. Vilket program passar dig bäst?

28814_Tio-location_Amsterdam.jpg

Upptäck Tio och dess utmärkta kurser

Möt det unika Tio-konceptet, Tios elever, föreläsare och utmärkta kurser

Välkommen till Tio, ett universitet för tillämpad vetenskap där du kommer att känna dig som hemma. Tio erbjuder en bra atmosfär, möjligheten att påskynda studien och det unika Tio-konceptet. Eleverna älskar Tios småskaliga och personliga utbildning.

Tio University of Applied Sciences erbjuder kandidatexamen inom områdena:

 • Hotellhantering
 • Händelsehantering
 • Turism
 • Företag

Tio University of Applied Sciences erbjuder en Master of Business Administration (MBA) inom området:

 • Internationell förvaltning
 • Gästfrihet
 • Kommersiell förvaltning

Tio i ledningen

Tio står för intensiv, liten och högkvalitativ utbildning och har sedan många år haft ett gott rykte som ett känt utbildningsinstitut.

Nederländernas bästa studieprogram

Alla Tio: s kandidatexamen och yrkesutbildningar har blivit vald som de bästa inom respektive område av högskolehandboken och handboken för yrkesutbildning (Keuzegids Hbo och Mbo). "För det första finns det privata Tio University of Applied Sciences , som har platser i fem städer. Eleverna är mycket positiva till den här skolan, säger högskolan.

Tio erbjuder följande kandidatexamen:

 • The Best Hospitality School
 • The Best Business grad
 • Den bästa turism graden

Nummer 1 i rådgivning

Det faktum att Tio erbjuder sina studenter utmärkt rådgivning framgår tydligt av det faktum att Tio i flera år har haft plats nr 1 på rankinglistan när det gäller att underlätta studier med funktionsnedsättning. I alla kategorier får Tio över det nederländska genomsnittet och det uppnår också den högsta totala poängen. Dessutom erbjuder Tio studenter som vill utmärka sig mer än tillräckligt med utmaningar med ett speciellt utbildningsprogram.

Varför studenter väljer Tio

Vill du veta varför studenter valde Tio? Läs mer om vad Tio står för och varför eleverna älskar Tio University of Applied Sciences och de olika kurser som erbjuds.

 1. Småskaliga och personliga
 2. Massor av vägledning
 3. Stimulerande excellens
 4. Accelererad studie
 5. Motiverade studenter
 6. Internationella möjligheter
 7. Privat utbildning för alla
 8. Tio leder vägen
 9. Deltagare från branschen
 10. Nationell organisation

Kan du inte komma till någon av våra öppna dagar på Tio-campus? Inga problem! Vi erbjuder dig möjlighet att delta på en öppen dag online från din lata stol. Bara luta dig tillbaka och koppla av så berättar vi allt om io och dess möjligheter för dig!

Du kan hitta de inspelade online-öppnade dagarna här .

Varför välja en privat studiekurs på Tio?

Är du nyfiken på vilka extra som skiljer en Tio-studiekurs utöver andra utbildningsprogram? Nedan kan du läsa varför eleverna väljer Tios småskaliga, personliga och högkvalitativa utbildning och hur du också kan dra nytta av vår unika strategi.

Tio University of Applied Sciences erbjuder dig möjlighet att påskynda studier i en trevlig och säker miljö. Du är omgiven av motiverade studenter och lärare med omfattande praktisk erfarenhet inom respektive område.

Tio University of Applied Sciences erbjuder både bachelor kurser och yrkesutbildning. Det innebär att du får studera i små grupper - ungefär elva studenter per föreläsning, i genomsnitt - och få mycket personlig uppmärksamhet och vägledning. I motsats till subventionerad utbildning erbjuder Tio studenterna möjlighet att slutföra sina studier på kortare tid. Här är en översikt över de olika fördelarna med en privat utbildning, jämfört med en som subventioneras av regeringen:

Småskalig och personlig utbildning

Deltagare lär små grupper och känner till sina elever på namn. Detta möjliggör personlig vägledning.

Omfattande övervakning

Deltagare stimulerar dig att ta fram det bästa i dig själv. Du får optimal övervakning och vägledning för att behärska både teori och praktik.

Accelererad studie

Tio erbjuder accelererade studier: kandidatexamen på bara tre eller fyra år och yrkesutbildning på ett eller två år. Så du har din examen fortare, vilket gör att du kan börja din karriär förr eller du kan fortsätta att studera för en magisterexamen.

Deltagare från branschen

Deltagarna använder sin erfarenhet i branschen för att skapa kopplingar mellan den teoretiska kunskap du förvärvar och dess praktiska tillämpningar.

Förträfflighet

Varje Tio-kurs har fått högsta betyg av guiden för högre utbildning. Tio erbjuder exempelvis bästa hotellskolekandidat, bästa stewardess, turism och affärsutbildning och bästa kurs i kommersiell ekonomi! Tio vill införa samma drivkraft mot excellens hos sina studenter. Dessutom har Tio ett utbildningsprogram för begåvade studenter som vill utmärka sig.

28816_Tio-Utrecht.jpg

Val mellan högre yrkesutbildning eller forskaruniversitet?

Har du ännu inte bestämt mellan en kandidatexamen vid ett högskola eller en forskaruniversitet? Nedan kommer vi att förklara de olika skillnaderna mellan en kandidatexamen och en universitetsexamen. Valet är ditt.

Kandidatexamen Universitetsexamen
Lärande för ett yrke Lärande att bedriva forskning
Tydliga karriärmöjligheter Oklara karriärmöjligheter
Massor av öppettider Färre kontakttider och mer självständig studie
Huvudsakligen praktiskt och med ett praktiskt fokus Främst teoretiskt
Att utöva kunskap i praktiken Upptäcka och dela ny kunskap
Färdigheter och inställning till position / yrke Färdigheter för forskning och vetenskap
Många olika ämnen Färre ämnen, mer djupgående metod
Kursinnehållet sprids Kursinnehåll ofta koncentrerad, hög takt
Personlig vägledning Mindre personlig, ta reda på allt själv
Lär dig som en del av en grupp Fokusera på självständigt lärande
Föreläsningar i (små) klasser Föreläsningar i stora föreläsningssalar
Flera praktikplatser och en avhandling Valfri praktik / avhandling
Studenter utbildas för en position / yrke Studenter utbildas i ett expertområde

Välja kvalitet

Valet av en kurs är en viktig för din framtid. Hur kan du fatta detta beslut? Det finns verktyg för att ta reda på om du till exempel tittar på en kandidatexamen av hög kvalitet. Studiekeuze123 är en webbplats som låter dig jämföra studiekurser och se hur nuvarande studenter betygsätter sina respektive kurser. Högskolehandboken publicerar en översikt över de bästa studiekurserna i Nederländerna varje år. Båda verktygen kan hjälpa dig att fatta rätt beslut för din framtid.

28813_Tio-Keukenhof.jpg

Studievalskontroll

Om du vill vara säker på att du gör rätt val är Tio-studiens valkontroll perfekt för dig. För att få reda på om en kurs är rätt för dig kan du anmäla dig till en icke-bindande studievalskontroll från Tio. Den här studiekontrollen kan bestå av t.ex. att delta i en öppen dag eller en provstudiedag, taggning med en Tio-student för en dag, ett personligt möte eller ett finansiellt samråd. När du väl har godkänts på Tio kan du bli inbjuden till ett icke-bindande möte med din framtida studiecoach för att diskutera ditt studieval.

Om din tidigare utbildning inte knyts otillräckligt med den kurs du vill anmäla dig till, kommer en intervju och en bedömning att schemaläggas. Baserat på resultatet av denna intervju och bedömningen kan du trots allt accepteras i kursen.

Även efter den 1 maj

Tios studieval är tillgänglig även efter den 1 maj. Under semesterperioden och under sommarmånaderna är Tio öppen varje arbetsdag. Du uppmanas härmed att stanna och uppleva Tio själv.

Platser

amsterdam

Address
Tio Amsterdam
Tempelhofstraat 5

1043 EA amsterdam, Nord-Holland, Nederländerna

Utrecht

Address
Tio Utrecht
Oudenoord 2

3513 ER Utrecht, Utrecht, Nederländerna

Rotterdam

Address
Tio Rotterdam
Weena 457

3013 AL Rotterdam, Södra Holland, Nederländerna

Eindhoven

Address
Tio Eindhoven
Begijnenhof 8-12

5611 EL Eindhoven, Norra Brabant, Nederländerna

Hengelo

Address
Tio Hengelo
Julianalaan 9

7553 AB Hengelo, Overijssel, Nederländerna

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium