Läs den officiella beskrivningen

Är du intresserad av att ta reda på mer om ditt intresseprogram? Dessa är våra nästa öppna dagar online:

 • Handelsentreprenörskap och organisationer - 30 oktober
 • International Business Management - 13 november
 • Hotell- och evenemangshantering - 4 december

Du hittar mer information på href = "https://www.tio.nl/en/open-days/

Hotell, evenemang, turism

Välkommen till Tio University of Applied Sciences . Tio erbjuder dig personlig, accelererad och utmärkt utbildning och har varit ett framstående namn i många år som en erkänd utbildningsinstitution. Tios bachelorprogram har varit bland de bästa i Nederländerna i åratal och rankas # 1 i olika rankningar. Vilket program passar dig bäst?

28814_Tio-location_Amsterdam.jpg

Upptäck Tio och dess utmärkta kurser

Möt det unika Tio-konceptet, Tios elever, föreläsare och utmärkta kurser

Välkommen till Tio, ett universitet för tillämpad vetenskap där du kommer att känna dig som hemma. Tio erbjuder en bra atmosfär, möjligheten att påskynda studien och det unika Tio-konceptet. Eleverna älskar Tios småskaliga och personliga utbildning.

Tio University of Applied Sciences erbjuder kandidatexamen inom områdena:

 • Hotellhantering
 • Händelsehantering
 • Turism
 • Företag

Tio i ledningen

Tio står för intensiv, liten och högkvalitativ utbildning och har sedan många år haft ett gott rykte som ett känt utbildningsinstitut.

De bästa studieprogrammen i Nederländerna

Alla Tio: s kandidatexamen och yrkesutbildningar har blivit vald som de bästa inom respektive område av högskolehandboken och handboken för yrkesutbildning (Keuzegids Hbo och Mbo). "För det första finns det privata Tio University of Applied Sciences , som har platser i fem städer. Eleverna är mycket positiva till den här skolan, säger högskolan.

Tio erbjuder följande kandidatexamen:

 • The Best Hospitality School
 • The Best Business grad
 • Den bästa turism graden

Nummer 1 i rådgivning

Det faktum att Tio erbjuder sina studenter utmärkt rådgivning framgår tydligt av det faktum att Tio i åratal har haft position 1 på rankningslistan när det gäller att underlätta studier med funktionshinder. I alla kategorier står Tio över det nederländska genomsnittet och det uppnår också den högsta totala poängen. Dessutom erbjuder Tio studenter som vill utmärka mer än tillräckligt med utmaning med ett särskilt hedersprogram.

Varför studenter väljer Tio

Vill du veta varför studenter valde Tio? Läs mer om vad Tio står för och varför eleverna älskar Tio University of Applied Sciences och de olika kurser som erbjuds.

 1. Småskaliga och personliga
 2. Massor av vägledning
 3. Stimulerande excellens
 4. Accelererad studie
 5. Motiverade studenter
 6. Internationella möjligheter
 7. Privat utbildning för alla
 8. Tio leder vägen
 9. Deltagare från branschen
 10. Nationell organisation

Kan inte komma till en av våra öppna dagar på Tio-campuserna? Inga problem! Vi erbjuder dig möjligheten att delta i en öppen dag på nätet från din lata stol. Bara luta dig tillbaka

Du kan hitta de inspelade online-öppnade dagarna här .

Varför välja en privat studiekurs på Tio?

Är du nyfiken på vilka extra satser en Tio-kurs bortsett från andra examensprogram? Nedan kan du läsa varför studenter väljer Tios småskaliga, personliga och högkvalitativa utbildning och hur du kan dra nytta av vårt unika synsätt också.

Tio University of Applied Sciences erbjuder dig möjlighet att påskynda studier i en trevlig och säker miljö. Du är omgiven av motiverade studenter och lärare med omfattande praktisk erfarenhet inom respektive område.

Tio University of Applied Sciences erbjuder både bachelor kurser och yrkesutbildning. Det innebär att du får studera i små grupper - ungefär elva studenter per föreläsning, i genomsnitt - och få mycket personlig uppmärksamhet och vägledning. I motsats till subventionerad utbildning erbjuder Tio studenterna möjlighet att slutföra sina studier på kortare tid. Här är en översikt över de olika fördelarna med en privat utbildning, jämfört med en som subventioneras av regeringen:

Småskalig och personlig utbildning

Deltagare lär små grupper och känner till sina elever på namn. Detta möjliggör personlig vägledning.

Omfattande övervakning

Deltagare stimulerar dig att ta fram det bästa i dig själv. Du får optimal övervakning och vägledning för att behärska både teori och praktik.

Accelererad studie

Tio erbjuder accelererade studier: kandidatexamen på bara tre eller fyra år och yrkesutbildning på ett eller två år. Så du har din examen fortare, vilket gör att du kan börja din karriär förr eller du kan fortsätta att studera för en magisterexamen.

Deltagare från branschen

Deltagarna använder sin erfarenhet i branschen för att skapa kopplingar mellan den teoretiska kunskap du förvärvar och dess praktiska tillämpningar.

Förträfflighet

Varje Tio-kurs har fått toppbetyg i högskolan. Tio erbjuder till exempel bästa hotellskolan, den bästa flygvärdinna, turism och företagsgrader och den bästa kommersiella ekonomikursen! Tio vill inleda samma drivkraft mot excellens i sina elever. Utöver det har Tio ett hedersprogram för begåvade studenter som vill utmärka sig.

28816_Tio-Utrecht.jpg

Val mellan högre yrkesutbildning eller forskaruniversitet?

Har du ännu inte bestämt mellan en kandidatexamen vid ett högskola eller en forskaruniversitet? Nedan kommer vi att förklara de olika skillnaderna mellan en kandidatexamen och en universitetsexamen. Valet är ditt.

Kandidatexamen Universitetsexamen
Lärande för ett yrke Lärande att bedriva forskning
Tydliga karriärmöjligheter Oklara karriärmöjligheter
Massor av öppettider Färre kontakttider och mer självständig studie
Huvudsakligen praktiskt och med ett praktiskt fokus Främst teoretiskt
Att utöva kunskap i praktiken Upptäcka och dela ny kunskap
Färdigheter och inställning till position / yrke Färdigheter för forskning och vetenskap
Många olika ämnen Färre ämnen, mer djupgående metod
Kursinnehållet sprids Kursinnehåll ofta koncentrerad, hög takt
Personlig vägledning Mindre personlig, ta reda på allt själv
Lär dig som en del av en grupp Fokusera på självständigt lärande
Föreläsningar i (små) klasser Föreläsningar i stora föreläsningssalar
Flera praktikplatser och en avhandling Valfri praktik / avhandling
Studenter utbildas för en position / yrke Studenter utbildas i ett expertområde

Välja kvalitet

Valet av en kurs är en viktig för din framtid. Hur kan du fatta detta beslut? Det finns verktyg för att ta reda på om du till exempel tittar på en kandidatexamen av hög kvalitet. Studiekeuze123 är en webbplats som låter dig jämföra studiekurser och se hur nuvarande studenter betygsätter sina respektive kurser. Högskolehandboken publicerar en översikt över de bästa studiekurserna i Nederländerna varje år. Båda verktygen kan hjälpa dig att fatta rätt beslut för din framtid.

28813_Tio-Keukenhof.jpg

Studievalskontroll

Om du vill vara säker på att du gör rätt val är Tio-studiens valkontroll perfekt för dig. För att få reda på om en kurs är rätt för dig kan du anmäla dig till en icke-bindande studievalskontroll från Tio. Den här studiekontrollen kan bestå av t.ex. att delta i en öppen dag eller en provstudiedag, taggning med en Tio-student för en dag, ett personligt möte eller ett finansiellt samråd. När du väl har godkänts på Tio kan du bli inbjuden till ett icke-bindande möte med din framtida studiecoach för att diskutera ditt studieval.

Om din tidigare utbildning inte knyts otillräckligt med den kurs du vill anmäla dig till, kommer en intervju och en bedömning att schemaläggas. Baserat på resultatet av denna intervju och bedömningen kan du trots allt accepteras i kursen.

Även efter den 1 maj

Tios studieval är tillgänglig även efter den 1 maj. Under semesterperioden och under sommarmånaderna är Tio öppen varje arbetsdag. Du uppmanas härmed att stanna och uppleva Tio själv.

Programmen undervisas på:
 • Engelska
 • Holländska

Skolan erbjuder också:

BA

Tio University of Applied Sciences

Dubai, Botswana, New York, Venedig; hela världen står vid dina fötter. Resebutiken söker dig! Efter att ha tjänat International Bachelor Degree, kommer du att sälja värld ... [+]

Nästa öppna dag online är den 3 oktober

Du hittar mer information på href = "https://www.tio.nl/en/open-days/

Dubai, Botswana, New York, Venedig; hela världen står vid dina fötter. Resebutiken söker dig! Efter att ha tjänat International Bachelor Degree, kommer du att sälja världen online och offline. Du utformar resor, köper till skarpa priser och etablerar kontakter över hela världen.

Du kan t.ex. arbeta som produktchef, evenemangschef, resebyrå eller stadsmarknadsförare. Du kan också starta ditt eget företag.

Är detta bachelorprogram rätt för dig?

Tios internationella turistledningsprogram kombinerar kunskap om turismens värld med aspekter av e-handel. Det betyder att du kommer att känna dig riktigt hemma i onlinevärlden också. Känner du dig själv i följande beskrivning? Är du:... [-]

Nederländerna amsterdam Utrecht Eindhoven Rotterdam Hengelo  + 2 Mer
Januari 2020
Engelska,Holländska
Heltid
3 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Tio University of Applied Sciences

Välkommen till världens bästa hotell, stjärniga restauranger, festivaler och sportevenemang. Gästfrihetssektorn letar efter dig! Efter att ha fullgjort bachelorgraden för ... [+]

Nästa öppna dag online är den 4 december

Du hittar mer information på href = "https://www.tio.nl/en/open-days/

Välkommen till världens bästa hotell, stjärniga restauranger, festivaler och sportevenemang. Gästfrihetssektorn letar efter dig! Efter att ha fullgjort bachelorgrad på hotell- och evenemangshantering kan du skapa den perfekta upplevelsen för dina gäster, även online. Du kommer att göra varje vistelse och händelse till en framgång. Du kan arbeta som t.ex. hotellchef, evenemangschef, mat

Är detta bachelorprogram rätt för dig?

Tio's Hotel- och Event Management-kandidatexamen erbjuder dig det bästa av två världar: en traditionell hotellledning, kombinerad med aspekter av evenemangshantering. Känner du dig själv i följande beskrivning? Är du:... [-]

Nederländerna amsterdam Utrecht Rotterdam Eindhoven Hengelo  + 2 Mer
Januari 2020
Engelska,Holländska
Heltid
3 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

BBA

Tio University of Applied Sciences

En härlig framtid: Du slutar en affär med en amerikansk organisation och undersöker möjligheterna att göra affärer i Asien. Affärsvärlden letar efter dig! Efter att ha av ... [+]

Nästa öppna dag online är den 13 november

Du hittar mer information på href = "https://www.tio.nl/en/open-days/

En härlig framtid: Du slutar en affär med en amerikansk organisation och undersöker möjligheterna att göra affärer i Asien. Affärsvärlden letar efter dig! Efter att ha avslutat den internationella företagsekonomiska kandidatexamen, kommer du att excel på att etablera internationella kontakter och skapa egna möjligheter. Detta bachelorprogram ger dig ett steg närmare internationell framgång.

Du kan till exempel arbeta som en kontochef, en ekonomichef eller en försäljnings- eller distriktschef. Du kan också starta ditt eget företag.

Är detta bachelorprogram rätt för dig?... [-]
Nederländerna amsterdam Utrecht Rotterdam Eindhoven Hengelo  + 2 Mer
Januari 2020
Engelska,Holländska
Heltid
3 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

BSc

Tio University of Applied Sciences

Lär dig knepen från (online) marknadsföringsyrket. Marknadsvärlden letar efter dig! Efter att du fått examen Commerce Entrepreneurship and Organisations, vet du hur man g ... [+]

Nästa öppna dag online är den 26 oktober Du hittar mer info på href = "https://www.tio.nl/en/open-days/

Lär dig knepen från (online) marknadsföringsyrket. Marknadsvärlden letar efter dig! Efter att du fått examen Commerce Entrepreneurship and Organisations, vet du hur man ger online-och offline-försäljning ett uppsving, både i små och medelstora företag och för ett multinationellt.

Du kan till exempel jobba som kontohanterare, onlinemarknadsförare, kommunikationskonsult eller försäljningschef. Eller starta din egen online-verksamhet!

Andreas Klassen / Unsplash

Är detta bachelorprogram rätt för dig?

Tios kandidatprogram Handelsentreprenörskap och organisationer med ytterligare fokus på e-handel aka online marketing. Känner du igen dig i följande beskrivning? Är du:... [-]

Nederländerna amsterdam Utrecht Rotterdam Eindhoven Hengelo  + 2 Mer
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Projects @ Tio University

Internships all over the world

Career opportunities after studying at Tio

Visiting Tio Utrecht

Visiting Tio Amsterdam

Location address
Tio Amsterdam
Tempelhofstraat 5

Amsterdam, Nord-Holland, 1043 EA NL
Social Media
Location address
Tio Utrecht
Oudenoord 2

Utrecht, Utrecht, 3513 ER NL
Location address
Tio Rotterdam
Weena 457

Rotterdam, Södra Holland, 3013 AL NL
Location address
Tio Eindhoven
Begijnenhof 8-12

Eindhoven, Norra Brabant, 5611 EL NL
Location address
Tio Hengelo
Julianalaan 9

Hengelo, Overijssel, 7553 AB NL