Team Academy - International School For Entrepreneurship

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Team Academy erbjuder en unik Bachelor utbildning. Den intensiva fyra års erfarenhet är medvetet utformade för att öka din intellektuella tillväxt och förbereda dig för framgång i dagens snabbt föränderliga globala sammanhang.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se BBAs »

Program

Skolan erbjuder också:

BBA

Tradenom i entreprenörskap

Campusstudier Heltid 4 - 4 år September 2019 Nederländerna Amsterdam

Starta eget företag är det första och viktigaste du göra under din studietid på Team Academy. Gör dina egna pengar i ditt eget företag med riktiga kunder. Genom att arbeta tillsammans i små grupper du lär med och av varandra. Detta i vår tro, är grunden för vårt lärande filosofi. [+]

Team Academy är en 4-års heltidsstudier kandidatexamen kallas: Bachelor of Business Administration i entreprenörskap. De utexaminerade från Team Akademins kandidatexamen är kvalificerade att leda skapandet av nya företag, arbeta med affärsutveckling i företag, eller välja att fortsätta att arbeta i det egna företaget.

För att uppnå dessa kompetenser kommer studenterna lära genom att göra, arbete i självstyrande grupper och ställa in riktiga företag i början av sina studier medan du arbetar med projekt för verkliga kunder. De pengar invest in Learning Journeys över hela världen.

[-]

Videoklipp

Team Academy - Interview - Gonzalo Fernandez Garcia

Team Academy - interview - Joost en Hidde