King's College of the Netherlands

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

King's College of the Netherlands (KCN), som namnet antyder, är en liten utbildningsinstitution som drivs med målet att tillhandahålla kristen teologi samt modern affärsutbildning genom undervisning och forskning. KCNs strategiska avsikt är att utbilda och utrusta sina studenter med djup kunskap inom kristen teologi. Dessutom lär det lika moderna företagsteorier och deras praktiska tillämpning som är relevanta för att lösa de överväldigande affärsproblemen och också övervinna de enorma affärsutmaningar som företag möter dagligen.

Varför KCN?

Utbildning i vilken form (formell eller informell) den ges, är nyckeln till mänsklig utveckling. Följaktligen är utbildning en nödvändighet för den allmänna utvecklingen av människor. Bibeln säger uttryckligen i Hosea 4: 6 att mitt folk försvinner på grund av brist på kunskap. Med andra ord, utan kunskap är den mänskliga utvecklingen begränsad. Men drömmar om många människor som önskar och strävar efter att skaffa sig kunskap för självutveckling genom har inte realiserats i de flesta fall på grund av den enorma ekonomiska kostnad som formell utbildning innebär. För att hjälpa till att lindra de enorma ekonomiska problemen som blir albatross för studenterna efter genomförandet av sina respektive akademiska program har KCN valt att erbjuda akademiska program genom distansinlärning, online-lärande och klassbaserad inställning. Således använder KCN både konventionella och icke-konventionella metoder för att förmedla kunskap huvudsakligen med hjälp och support av datorteknik.

KCN anser att kombinationen av dessa olika metoder för att utbilda studenter säkerställer och möjliggör flexibilitet och minimerar trycket som många studenter stöter på i efterhand av ett valt studiefält. Dessutom har erfarenheten visat att många föredrar att jobba heltidsjobb och följa akademiska program på deltid och att KCN står för är att föredra. Därför är vi på KCN engagerade i en utbildning inom en flexibel och dynamisk miljö. KCN lockar studenter från alla länder i världen och människor från alla samhällsskikt. Vår personal och fakultet utbildas av några av de prestigefyllda seminarierna och teologiska högskolorna i USA. Bortsett från den kvalitetsteologiska utbildningen som KCN-fakultetsmedlemmarna har förvärvat, har en betydande majoritet av dem fått praktiska erfarenheter som pastorer och kyrkledare i sina valörer.

Fakulteten för affärsavdelningen består av föreläsare med högkvalitativa grader som också erhållits från några av de prestigefyllda universiteten i Europa och har lika många år av lärandeskunskaper och erfarenheter från några av dessa universitet.

114542_photo-1543269865-cbf427effbad.jpgBrooke Cagle / Unsplash

Medlemskap och anslutning

KCN är medlem i Association of Christian Schools International (ACSI) och European Distance and E-learning Network (EDEN), ett dotterbolag till Worldwide Evangelical Seminary (WWES) Nova Scotia Canada och även medlem av British Academy of Management (BAM) .

King's College of the Netherlands (KCN), som namnet antyder, är en utbildningsinstitution som drivs med målet att tillhandahålla kristen teologi samt modern affärsutbildning genom undervisning och forskning. KCNs strategiska avsikt är att utbilda och utrusta sina studenter med djup kunskap inom kristen teologi. Dessutom lär det lika moderna företagsteorier och deras praktiska tillämpning som är relevanta för att lösa de överväldigande affärsproblemen och också övervinna de enorma affärsutmaningar som företag möter dagligen.

KCN: s vision uttalande

Att ge en högkvalitativ kristen teologiutbildning som är tillgänglig för alla människor i ålder som vill ha djup och intim kunskap om kristen teologi.

Enligt teologi har KCN följande kärnvärden:

 1. Att utbilda och utrusta kristna för ledarskap i sina respektive kyrkor med sund teologisk kunskap och bibliska tolkningar.
 2. Att föra kristna att förvärva färdigheter i kyrkans administration
 3. Att bemyndiga kyrkliga ledare och kristna i allmänhet att vara motorer av evangelism genom den förvärvade kunskapen.
 4. På affärsfronten är KCN att utbilda och förbereda företagsledare som skulle vara kapabla att identifiera affärsmöjligheter att utnyttja samt att få kontroll över de utmaningar som kommer att uppstå i den oförutsägbara affärsmiljön.

Beträffande företagsutbildning framför KCN följande kärnvärden:

 1. KCN strävar efter att maximera utvecklingen av individuella affärskunskaper och skicklighet genom små klassstorlekar som främjar en rik och intim relation mellan fakultet och student
 2. KCN värderar och värnar om en helhetssyn på lärande där både teori och praktik drivs kraftfullt och därmed främjar aktivitet och stipendium som är viktiga verktyg för att effektivt utveckla och positionera morgondagens företagsledare i affärsmiljön
 3. Tillhandahållande av tillgänglig och prisvärd affärsutbildning för alla människor, kulturer, åldrar, kön samt olika socioekonomiska bakgrunder. Respekt, tolerans och acceptans av och för alla är nyckelvärden som främjar lärande.

KCN: s uppdrag

KCN är en lokal tertiär institution med globalt fokus som säkerställer högkvalitativa inlärningsaktiviteter som i slutändan formar och förbereder eleverna för framtida ledarskap inom sitt valda fält för akademisk syfte. Upptäck och utveckla dina talanger och färdigheter genom utbildning och för service till mänskligheten.

Företagsekonomiska fakulteten

Införandet av flexibilitet i KCN: s utbildningsprogram främjar akademisk djuphet och förbättrar också intellektuell bredd som i slutändan ger individen tillräcklig kunskap. KCN-certifikatprogram kan göras inom en kort period på 2 veckor till 6 månader beroende på kursens art och innehåll. Diplomprogrammen brukar ha en varaktighet på 9 månader till 1 år (ungefär 2 terminperioder). Det tar upp till tre år för kandidatexamen. Under sällsynta omständigheter kunde studenter slutföra sina program på fyra år.

KCN erbjuder följande program inom Business

 • Certifikat Social Media
 • Diplom Marketing
 • BS Management
 • BS Företagsekonomi
 • BS-redovisning
 • BS Finance
 • BA internationella relationer
 • BA Media Communications

ACCA-konton Professional Qualification

Vi erbjuder ACCA-kurser. Att få en ACCA-redovisningskvalifikation gör dig till en global revisor. För närvarande har ACCA 503 000 studenter i 179 länder i världen. Med andra ord är ACCA det mest erkända och trovärdiga professionella redovisningsprogrammet i världen.

De grundläggande kvalifikationerna för att genomföra ACCA-bokföringskurser;

 1. De som saknar erfarenhet och erforderliga kvalifikationer kan börja med grundkurserna (Förklaras ytterligare när du kontaktar vår administration)
 2. De med 3 GCE och 2 A nivåer i 5 separata ämnen inklusive matematik och engelska eller motsvarande. Dessutom krävs 3 års arbetslivserfarenhet för att genomföra 13 undersökningar (om inga undantag ges) som kan ta upp till 3 eller 4 år att genomföra.

fördelar:

 1. Bli student medlem av ACCA
 2. Flexibilitet när det gäller att studera programmet
 3. Kvalificering är globalt erkänd
 4. ACCA UK är alltid redo att erbjuda support vid behov
 5. Endast betalning för undersökningar registrerade

Kontakta KCN för mer information om ACCA Accountancy Qualification.

Klicka här för att ansöka:

https://www.kbbcnetherlands.org/programmes-of-study-faculty-of-theology/admission/

Platser

Haag

Address
Erasmusweg 8C, 2532 CP
Haag, Södra Holland, Nederländerna

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program