Läs den officiella beskrivningen

Om oss

Kings Bibel och Business College (KBBC) som namnet antyder, är en liten utbildningsinstitution som drivs med målet att tillhandahålla kristen teologi samt samtida företagsutbildning genom undervisning och forskning. KBBC: s strategiska avsikt är att utbilda och utrusta sina elever med djup kunskap i kristen teologi. Dessutom läser det lika dagens affärsteorier och deras praktiska tillämpning som är relevanta för att lösa de överväldigande affärsproblemen och också övervinna de drabbade affärsutmaningar som företag möter dagligen.

Varför KBBC?

Utbildning i vilken form (formell eller informell) som den ges är nyckeln till mänsklig utveckling. Utbildning är därför en nödvändighet för den övergripande utvecklingen av "människor". Bibeln säger uttryckligen i Hosea 4: 6 att mitt folk förgås på grund av brist på kunskap. Med andra ord är mänsklig utveckling utan kunskap begränsad. Drömmar om många människor som önskar och strävar efter att förvärva kunskaper om egenutveckling genom har emellertid inte blivit aktuella i de flesta fall på grund av enorma finansiella kostnader som formell utbildning innebär. För att hjälpa till att lindra de enorma ekonomiska problem som blir albatross för studenterna efter avslutad respektive akademisk utbildning har KBBC valt att erbjuda akademiska program genom distansutbildning, lärande på nätet och klassrumsbaserade inställningar. Således använder KBBC både konventionella och icke-konventionella metoder för att ge kunskap främst med hjälp och stöd av datateknik.

KBBC anser att kombinera dessa olika metoder för att utbilda studenter säkerställer och möjliggör flexibilitet och minimerar tryck som många studenter stöter på inom ramen för ett valt ämnesområde. Erfarenheten har dessutom visat att många föredrar att jobba heltidsjobb och driva forskarstudier på deltid och det är det som KBBC står för. Därför är vi på KBBC engagerade i en utbildning inom en flexibel och dynamisk miljö. KBBC lockar studenter från alla länder i världen och folk från alla samhällsskikt. Vår personal och fakultet utbildas av några av de prestigefyllda seminarierna och teologiska högskolorna i USA. Bortsett från den teologiska utbildning som KBBC-fakultetsmedlemmarna har förvärvat har en betydande majoritet av dem fått praktiska erfarenheter som pastorer och kyrkliga ledare i sina valörer.

Fakulteten för affärsavdelningen består av föreläsare med högkvalitativa grader som också erhållits från några av de prestigefyllda universiteten i Europa och har lika många år av lärandeskunskaper och erfarenheter från några av dessa universitet.

114542_photo-1543269865-cbf427effbad.jpgBrooke Cagle / Unsplash

Medlemskap och anslutning

KBBC är medlem av Association of Christian Schools International (ACSI) och European Distance and E-learning Network (EDEN), en medlem av Worldwide Evangelical Seminary (WWES), Nova Scotia Canada och även medlem av British Academy of Management (BAM) .

Kings Bibel och Business College (KBBC) som namnet connotes, är en utbildningsinstitution som drivs med målet att tillhandahålla kristen teologi samt samtida företagsutbildning genom undervisning och forskning. KBBC: s strategiska avsikt är att utbilda och utrusta sina elever med djup kunskap i kristen teologi. Dessutom läser det lika dagens affärsteorier och deras praktiska tillämpning som är relevanta för att lösa de överväldigande affärsproblemen och också övervinna de drabbade affärsutmaningar som företag möter dagligen.

KBBC: s Vision Statement

Att ge en högkvalitativ kristen teologiutbildning som är tillgänglig för alla människor i ålder som vill ha djup och intim kunskap om kristen teologi.

Under teologin har KBBC följande kärnvärden:

 1. Att utbilda och utrusta kristna för ledarskap i sina respektive kyrkor med sund teologisk kunskap och bibliska tolkningar.
 2. Att föra kristna att förvärva färdigheter i kyrkans administration
 3. Att bemyndiga kyrkliga ledare och kristna i allmänhet att vara motorer av evangelism genom den förvärvade kunskapen.
 4. På affärsidén ska KBBC utbilda och förbereda företagsledare som skulle kunna identifiera affärsmöjligheter för att utnyttja såväl som att ta kontroll över de utmaningar som kommer att hända i den oförutsägbara affärsmiljön.

Med avseende på företagsutbildning ger KBBC följande kärnvärden:

 1. KBBC strävar efter att maximera utvecklingen av individuella affärsförmågor och ödmjukhet genom små klassstorlekar som främjar en rik och intim facklig-studentrelation
 2. KBBC värderar och värderar en helhetssyn för lärande där både teori och praktik drivs kraftfullt och därigenom främjar verksamhet och stipendium som är viktiga verktyg för att effektivt utveckla och positionera morgondagens affärsledare i näringslivet
 3. Tillhandahållande av tillgänglig och prisvärd företagsutbildning för alla människor, kulturer, åldrar, kön och med olika socioekonomiska bakgrund. Respekt, tolerans och acceptans av och för alla är nyckelvärden som främjar lärande.

KBBC: s uppdragsförklaring

KBBC är en lokal tertiär institution med globalt fokus som garanterar högkvalitativ inlärningsverksamhet som i slutänden formar och förbereder eleverna för framtida ledarskap inom sitt utvalda akademiska område. Upptäck och utveckla dina talanger och färdigheter genom utbildning och för service till mänskligheten.

Företagsekonomiska fakulteten

Införandet av flexibilitet i KBBC: s utbildningsprogram främjar akademisk djupgående och förbättrar också den intellektuella bredden som i slutändan ger individen tillräcklig kunskap. KBBC certifikatprogram kan göras på kort tid från 2 veckor till 6 månader beroende på kursens natur och innehåll. Diplomprogram har vanligtvis en längd på 9 månader till 1 år (ca 2 terminer). Kandidatutbildningarna tar upp till 3 år att slutföra. Under sällsynta omständigheter kunde eleverna slutföra sina program inom 4 år.

KBBC erbjuder följande program i Business

 • Certifikat Social Media
 • Diplom Marketing
 • BS Management
 • BS Företagsekonomi
 • BS-redovisning
 • BS Finance
 • BA internationella relationer
 • BA Media Communications

ACCA-konton Professional Qualification

Vi erbjuder ACCA-bokföringskurser. Att skaffa ACCA Accountancy kvalifikation gör dig till en global revisor. För närvarande har ACCA 503 000 studenter i 179 länder i världen. Med andra ord är ACCA världens mest erkända och trovärdiga professionella redovisningsprogram.

De grundläggande kvalifikationerna för att genomföra ACCA-bokföringskurser;

 1. De som saknar erfarenhet och erforderliga kvalifikationer kan börja med grundkurserna (Förklaras ytterligare när du kontaktar vår administration)
 2. De med 3 GCEs och 2 A-nivåer i 5 separata ämnen inklusive matematik och engelska eller motsvarande. Dessutom krävs 3 års arbetslivserfarenhet för att slutföra 13 undersökningar (om inga undantag ges) vilket kan ta upp till 3 eller 4 år att uppnå.

fördelar:

 1. Bli student medlem av ACCA
 2. Flexibilitet vid studiet av programmet
 3. Kvalificering är globalt erkänd
 4. ACCA UK är alltid redo att erbjuda support vid behov
 5. Endast betalning för undersökningar registrerade

För mer information om ACCA-bokföringskvalificering, kontakta KBBC.

KLICKA HÄR FÖR ATT ANSÖKA:

https://www.kbbcnetherlands.org/programmes-of-study-faculty-of-theology/admission/

Programmen undervisas på:
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Kings Bible Business College

Detta program bygger på Diplomprogrammet och lägger till kurser som flyttar en student till en mer professionell riktning. Med lämplig lokal mentorskap kan en student för ... [+]

Översikt

Detta program bygger på Diplomprogrammet och lägger till kurser som flyttar en student till en mer professionell riktning. Med lämplig lokal mentorskap kan en student förberedas för associerad pastorposition.

Kurser som läggs till Diplomprogrammen är som följerBI-4103 Bibeln som historia, 3crBI-4203- Bibelteologi, 3crCH-4002 Kyrkans historia, 2crST-4102 Primer till Apologetics and Ethics, 2crMI-4002 Mission och ministeriet, 2crMI-4102 Undervisning och predikning i kyrkan, 2crMI-5002 Church Leadership, 2crMI-4010 Internship III-undervisning och predikning, 10crNN-X00X valämnen, 16 cr. (eller efter behov)

En student kan inte direkt ansöka om detta program. B.Th programmet startar med Diploma nivå kurser (se ovan).... [-]

Nederländerna Haag
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Address
Erasmusweg 8C, 2532 CP
Haag, Södra Holland, Nederländerna