HAN University of Applied Sciences

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

HAN strävar efter att vara en av de bästa universiteten i Applied Sciences I Nederländerna. Med campus i både Arnhem och Nijmegen, I den östra delen av Nederländerna, HAN har över 30.000 studenter.

Domäner HAN University of Applied Sciences erbjuder nästan alla typer av professionell kurs med anknytning till följande områden: utbildning, samhällskunskap, handel, kommunikation, företagsekonomi, juridik, ekonomi, teknik, byggd miljö, tillämpad vetenskap, IT och kommunikation, hälsa, omvårdnad, Och idrott och motion. Eleverna kan välja mellan totalt 65 Bachelors och växlingskurser och 21 masterkurser.

Välkänd institut HAN har fyra fakulteter, vilket ytterligare är indelade i flera institut. Två av dessa institut har satt HAN på kartan internationellt: Arnhem Business School och HAN Automotive Institute. Dessa institut visar styrkan i en läroplan som kombinerar praktiskt orienterad komponenter med tillämpad forskning, en funktion som är inbyggt i alla kurser som ges vid HAN University of Applied Sciences.

Kvalitet HAN erbjuder utbildning av hög kvalitet och en miljö där studier är inspirerande, innovativ och internationellt.

Platser

Nijmegen

Address
International Office: Nijmegen campus
Kapittelweg 33 (B 0.02)

6525 EN Nijmegen, Gelderland, Nederländerna

Arnhem

International Office: Arnhem campus

Address
International Office: Arnhem campus
Ruitenberglaan 31 (E1.01)

6826 CC Arnhem, Gelderland, Nederländerna

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium