Breda University of Applied Sciences

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Den 1 september 2018 ändrades vårt namn till Breda University of Applied Sciences . Det här läsåret tog vi också uppe i ett vackert noterat och fullständigt renoverat kloster på Mgr. Hopmansstraat i Breda, som ingår i vår nya campus.

Breda University of Applied Sciences är ett medelstort, statligt finansierat högre utbildningsinstitut. Mer än 7000 holländska och internationella studenter från cirka 100 länder studerar på vårt institut. Vi erbjuder bachelor- och masterprogram på professionell ("hbo") och akademisk nivå inom områdena Spel, Media, Hotell, Anläggning, Logistik, Byggmiljö, Turism och Fritid

Organisation

Breda University of Applied Sciences har starka band med det professionella området, med inriktning på entreprenörsrelaterade och affärsorienterade aktiviteter. I denna process söker vi innovationer, antar en internationell syn och gör socialt ansvarliga och hållbara val.

En inspirerande miljö

Vår strategi beskriver bland annat hur vi ska satsa ännu större fokus på internationell utbildning, synergi mellan de olika disciplinerna och samarbete med industripartner. Studenter uppmuntras att vårda sina talanger, men också att utveckla sin uppfinningsrikedom och uppfinningsrikedom.

Gradprogrammen för hotell, anläggning och turism flyttade till det tidigare klostret i början av läsåret 2018-2019. Den nya campus utvecklas gradvis till en inspirerande mötesplats för personer med olika kompetensområden och med olika kulturella bakgrunder.

I denna inspirerande miljö förbereder vi våra studenter för internationella karriärer. Majoriteten av våra examensprogram utbildas på engelska, men de holländska lärda programmen ägnar också stor uppmärksamhet åt internationellt affärer och samarbete.

Ett halvt sekels erfarenhet

BUas, tidigare NHTV, är världens största och ledande utbildningsinstitut som erbjuder utbildningar inom turism, fritid och gästfrihet. Med mer än ett halvt sekels erfarenhet av praktikbaserad högskoleutbildning och internationellt samarbete har våra kandidatexamen spelat upp konsekvent höga rankningar i "Keuzegids HBO" i många år nu.

Kvalitetstätningar

  • Elsevier Bäst Specialist Universitetet för tillämpad vetenskap 2018
  • Elsevier Bästa Specialist Högskolan för tillämpad vetenskap 2017-2018

Bachelor of Science Tourism

Keuzegids Universiteiten Topprankat program 2019

Spel

  • Keuzegids Hbo Topprankat program 2019
  • Keuzegids Hbo No.1 i egen kategori 2019
Anläggning

Keuzegids Hbo nr 1 i egen kategori 2019

Keuzegids Hbo Topplista Program 2019

Hotell

Keuzegids Hbo Topprankat program 2019

Media

Keuzegids Hbo No.1 i egen kategori 2019

logistik

Keuzegids Hbo Logistics Management: No.1 i egen kategori 2019

Keuzegids Hbo Logistics Engineering: Topp 3 i egen kategori 2018 2019

Uppbyggd omgivning

Keuzegids Hbo Topp 3 i egen kategori 2019

Platser

Breda

Address
Monseigneur Hopmansstraat,1
4817 JT Breda, Norra Brabant, Nederländerna

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium