Avans University of Applied Sciences - Undergraduate programs

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Att se Masters Program vid Avans University, vänligen besök här.

Att studera vid Avans University of Applied Sciences i Nederländerna är ett utmärkt alternativ om du funderar på att studera utomlands. Studera hos oss innebär att studera i en trevlig, ambitiös miljö med engagerade lärare och personal, ljusa studenter, otaliga engelskspråkiga utbildningar och goda kontakter med näringslivet. Våra lärare och personal gör allt för att se till att du får så mycket av sin kunskap som möjligt.

Avans tops holländska högskolor av tillämpad vetenskap Rankningar för femte gången Avans University of Applied Sciences rankas igen som det högsta högskolan för tillämpad vetenskap i Nederländerna av Keuzegids Hbo 2017. Avans har varit i topp 3 i 8 år och upptar toppositionen för femte gången. Keuzegids Hbo är en av de ledande högskoleguiderna i Nederländerna. Keuzegids Hbo-rankingen är baserade på indikatorer inklusive resultaten från den nederländska nationella studieundersökningen (NSS). Den här undersökningen deltog över 300 000 studenter över hela Nederländerna. Mer än 13 000 Avans studenter slutförde NSS enkät.

Avans NSS-poäng är högre än det nationella medeltalet på nästan alla områden, t.ex. studieprogram och läroplan, praktikbaserad forskning, studierådgivning och lärare. Avans syftar ändå till att göra ytterligare förbättringar inom olika områden, såsom schemaläggning och praktikrådgivning. Även om tillfredsställelse med avseende på dessa är uppe från förra året, är Avans engagerade för att se till att tillfredsställelsen ökar ytterligare.

Känn dig som hemma Och vad är mer, vi se till att en utländsk student kommer du att känna dig som hemma i Nederländerna. Ett av de sätt som vi gör detta är att organisera boende av hög kvalitet och hjälper dig med ditt visum pappersarbete (den nederländska Immigration och naturalise Agency). Vi ger dig en varm, omtänksam och personligt välkomnande. När du anländer kommer du att få en utökad introduktion till Avans och staden. Du får träffa andra utländska studenter. Vi erbjuder dig också alla möjligheter att delta i det livliga livet studenten. Stöd Avans erbjuder ett professionellt team av studievägledare för att stödja dig med alla frågor som rör dina studier och studentliv. Vi gör detta eftersom vi är övertygade om att du bara kan prestera bra akademiskt om du känner dig bekväm i din omgivning.

Du är i goda händer Nuvarande och tidigare studenter visa Avans University of Applied Sciences som bästa universitet i sitt slag i Nederländerna. Vi är oerhört stolta över denna prestation och kommer att göra allt vi kan för att se till att detta fortsätter att vara fallet.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Kandidatprogram » Se Kurser »

Program

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Bachelor i miljövetenskap för hållbar energi och teknik

Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Nederländerna Breda 's Hertogenbosch Tilburg + 2 fler

Frågor som den globala uppvärmningen, föroreningar och Cradle to Cradle intresserar dig. Miljövetenskap för hållbar energi och teknik-programmet kommer att göra dig till en miljöexpert [+]

ungkarl i miljövetenskap för hållbar energi och teknik

Frågor som den globala uppvärmningen, föroreningar och Cradle to Cradle intresserar dig. Miljövetenskap för hållbar energi och teknik-programmet kommer att göra dig till en miljöexpert. Kommunen i en stad vill vara CO2-neutral år 2040. Du är en del av en konsultgrupp. Du hittar sätt att minska energiförbrukningen och utnyttjar lämpliga hållbara energikällor. Du forskning tillgången på solenergi, vattenkraft, geotermisk energi, vindkraft och biomassa. Din lösning är ekonomiskt försvarbart och accepteras av både industrin och allmänheten. Du tar hänsyn till framtida utveckling, teknik och politik.

... [-]

Kandidatexamen i industriell ekonomi

Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Nederländerna Breda 's Hertogenbosch Tilburg + 2 fler

Du tänka stort, större, störst. Vill du arbeta på kolossala tekniska installationer. Bibehåll kolossala fartyg. Reparation flygplan. Industrial Engineering and Management-programmet är perfekt för dig [+]

Kandidatexamen i industriell teknik och ledning

Du tänka stort, större, störst. Vill du arbeta på kolossala tekniska installationer. Bibehåll kolossala fartyg. Reparation flygplan. Industrial Engineering and Management-programmet är perfekt för dig.

Varje dag hundratals människor ombord flygplan. Du ser till dessa plan är i gott skick. Eller är du ansvarig för att upprätthålla stora fartyg. Eller produktionsanläggningar. Underhåll är också viktigt i vård och energisektorerna.

Dig

Du har en känsla för teknik. Du är snabb att se hur maskiner eller processer fungerar. Du förstår vilka åtgärder du behöver ta. I vilken ordning. Du lösa tekniska problem. Eller hindra dem. Du är också angelägna om att se bortom gränserna. Du är inte en fruktansvärd person. Du har självförtroende. Och du närmar dig dina arbetsuppgifter på ett ansvarsfullt sätt.... [-]


Kandidatexamen i internationella affärer

Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Nederländerna Breda 's Hertogenbosch Tilburg + 2 fler

Du ser bortom gränserna och är intresserade av ekonomi, marknadsföring och affärer. Internationell företagsstudie kommer att förbereda dig för en ledande roll i en internationell organisation [+]

Kandidatexamen i internationell verksamhet

Du ser bortom gränserna och är intresserade av ekonomi, marknadsföring och affärer. Internationell företagsstudie kommer att förbereda dig för en ledande roll i en internationell organisation.

Ett stort multinationellt vill peka på en ny marknad i Brasilien. Du ger ledningen råd om marknadsföring. Eller en mobiltelefontillverkaren vill flytta en del av sin produktion till Östeuropa. Du forskning alternativen och skriva en affärsplan.

Som en internationell business manager du kan ge råd om alla typer av affärsfrågor. Liksom kommunikation, marknadsföring, handel, försäljning eller finansiering. Du närmar dig internationella affärsfrågor från olika perspektiv och lösa dem.... [-]


Kandidatexamen i internationell verksamhet - 's-Hertogenbosch

Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Nederländerna 's Hertogenbosch Breda Tilburg + 2 fler

International Business, tidigare International Business and Languages, förbereder dig för en karriär i en global miljö. Du kommer bli expert på att göra affärer i tvärkulturella miljöer. [+]

Kandidatexamen i internationell verksamhet

Ett nederländskt företag producerar spannmål för människor med matallergier och exporterar sina produkter till olika länder i Europa. Tyvärr ökar sin marknadsandel i Östeuropa inte som planerat. Som internationell marknadsintelligent får du analysera den nuvarande marknaden, spannmålssektorn och den ekonomiska miljön för att identifiera faktorer som potentiellt kan begränsa ditt företags tillväxt.

DU

Som en företagsrollande person gillar du att sätta dina egna inlärningsmål. Du är öppen, oberoende och äventyrlig, en global medborgare som vill upptäcka andra sätt att arbeta, leva och göra affärer. Ditt arbete påverkar respekten för människor och planeten. Diskret och kreativ, du är en född kommunikatör och språkentusiast. Du tar emot utmaningar och tycker om att arbeta som ett lag.... [-]


Ungkarl i ekonomi och kontroll (internationell)

Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Nederländerna Breda 's Hertogenbosch Tilburg + 2 fler

Finance & Control (internationell) lär dig att organisera, genomföra och övervaka internationella organisationers ekonomiska verksamhet [+]

Bachelor i finans och kontroll (internationell)

Finance & Control lär dig att organisera, genomföra och övervaka internationella organisationers ekonomiska verksamhet.

Din arbetsgivare ger cyklar och vill inrätta en produktionsanläggning i Taiwan. Det är din uppgift att beräkna framtida intäktsströmmar, produktionskostnader och det diskonterade nuvärdet av projektet.

Eller ditt företag vill ta över en av sina konkurrenter och det är din uppgift att forska i balansräkningen för att bestämma värdet på företaget.

Som en internationell controller, vet allt om planering och övervakning penningflöden i en internationell arbetsmiljö.

... [-]


Kontakt
Besöksadress
Avans University of Applied Sciences
's-Hertogenbosch Campus
Onderwijsboulevard 215 

's Hertogenbosch, North Brabant, 5223 DE NL
Sociala medier
Besöksadress
Avans University of Applied Sciences #2
Breda Campus
Hogeschoollaan 1

Breda, North Brabant, 4818 CR NL
Sociala medier
Besöksadress
Avans University of Applied Sciences
Tilburg Campus
Professor Cobbenhagenlaan 13

Tilburg, North Brabant, 5037 DA NL