Läs den officiella beskrivningen

Att studera vid Avans University of Applied Sciences innebär att man förvärvar modern kunskap. Men det är inte allt. Du kommer också att lära dig hur du tillämpar denna kunskap i verkliga affärs- eller professionella projekt. Våra studier är perfekt anpassade till kraven från organisationer och företag som verkar internationellt. Universitetet har återigen 2018 rankats som det bästa stora universitetet för tillämpade vetenskaper i Nederländerna av den ledande guiden för högre utbildning "Keuzegids Hbo" för femte gången i rad! Avans har varit i topp 3 i 8 år, vilket visar att vi sätter baren högt, vilket återspeglas i vårt eget kvalitetsmärke.


Känna sig hemma

Och dessutom ser vi till att du som utländsk student känner dig riktigt hemma i Nederländerna. Ett av de sätt som vi gör här är att organisera boende av hög kvalitet och hjälpa dig med ditt visumpapperarbete (det nederländska invandrings- och naturvårdsverket). Vi ger dig en varm, omtänksam och personlig välkomst. När du anländer får du en omfattande introduktion till Avans och till staden. Du träffar andra utländska studenter. Vi erbjuder dig också alla möjligheter att gå med i det livliga studentlivet.

Stöd

Avans erbjuder ett professionellt team av studentrådgivare som stöder dig med alla frågor relaterade till ditt studie- och studentliv. Vi gör det för att vi är övertygade om att du bara kan fungera bra akademiskt om du känner dig bekväm i din miljö.

Du är i goda händer

Nuvarande och tidigare studenter ser Avans University of Applied Sciences som det bästa universitetet i sin typ i Nederländerna. Vi är oerhört stolta över den här prestationen och kommer att göra allt vi kan för att se till att detta fortsätter att vara fallet.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Avans University of Applied Sciences - Undergraduate programs

Du ser bortom gränserna och är intresserade av ekonomi, marknadsföring och affärer. Internationell företagsstudie kommer att förbereda dig för en ledande roll i en intern ... [+]

Kandidatexamen i internationell verksamhet

Du ser bortom gränserna och är intresserad av ekonomi, marknadsföring och företag. Det internationella företagsprogrammet förbereder dig för en ledande roll i en internationell organisation.

En stor multinationell vill ha en ny marknad i Brasilien. Du ger ledningsråd om marknadsföring. Eller en mobilproducent vill flytta en del av sin produktion till Östeuropa. Du undersöker alternativen och skriver en affärsplan.

Som internationell affärschef kan du ge råd om alla slags affärssaker. Som kommunikation, marknadsföring, handel, försäljning eller finansiering. Du närmar dig internationella affärsproblem från olika perspektiv och löser dem.... [-]

Nederländerna Breda
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Avans University of Applied Sciences - Undergraduate programs

Finansiera ... [+]

Kandidatexamen i ekonomi

Finansiera

Din arbetsgivare producerar cyklar och vill etablera en produktionsanläggning i Taiwan. Det är din uppgift att beräkna framtida inkomstströmmar, produktionskostnader och projektets nettovärde.

Eller så vill ditt företag ta över en av sina konkurrenter, och det är din uppgift att undersöka balansräkningen för att bestämma värdet på detta företag.

Som internationell controller vet du allt om planering och övervakning av pengar i en internationell arbetsmiljö.

Du

Du är en ambitiös student med bra analytiska och numeriska färdigheter. Du vill starta en karriär i en internationell finansiell miljö, inom eller utanför Nederländerna. Du gillar att arbeta med olika nationaliteter och prata och skriva engelska flytande.... [-]

Nederländerna Breda
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Avans University of Applied Sciences - Undergraduate programs

Du tänker stort, större, största. I industriteknik ... [+]

Kandidatexamen i industriell teknik och management

Du tänker stort, större, största. I industriteknik

Varje dag går hundratals människor ombord på flygplan. Du ansvarar för att dessa flygplan är i gott skick. Du hanterar underhåll av stora fartyg, hållbar energiproduktion eller maskiner i fabriker. Inte bara för tekniska företag utan också inom vårdsektorn och för regeringen. Du utför inte underhåll själv, men se till att det sker. Och övertyga ledningen om att det är nödvändigt.

Du

Du har en känsla för teknik. Du tycker om att arbeta med människor från hela världen. Du kan snabbt se hur maskiner eller processer fungerar. Du förstår vilka steg du behöver vidta. Du är också angelägen om att titta utanför gränserna. Du är säker, har självförtroende och övertygande krafter. Och du närmar dig dina uppgifter på ett ansvarsfullt sätt.... [-]

Nederländerna Breda
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Avans University of Applied Sciences - Undergraduate programs

International Business förbereder dig för en karriär i en global miljö. Du kommer att bli en expert på att göra affärer i tvärkulturella miljöer. ... [+]

Kandidatexamen i internationell verksamhet

International Business förbereder dig för en karriär i en global miljö. Du kommer att bli en expert på att göra affärer i tvärkulturella miljöer.

Ett holländskt företag producerar spannmål för personer med livsmedelsallergier och exporterar sina produkter till olika länder i Europa. Tyvärr växer dess marknadsandel i Östeuropa inte som planerat. Som internationell marknadsföringsanalys analyserar du den nuvarande marknaden, spannmålssektorn och den ekonomiska miljön för att identifiera faktorer som potentiellt kan begränsa ditt företags tillväxt.

Du

Som en företagsrollande person gillar du att sätta dina egna inlärningsmål. Du är öppen, oberoende och äventyrlig, en global medborgare som vill upptäcka andra sätt att arbeta, leva och göra affärer. Ditt arbete påverkar respekten för människor och planeten. Diskret och kreativ, du är en född kommunikatör och språkentusiast. Du tar emot utmaningar och tycker om att arbeta som ett lag.... [-]

Nederländerna 's Hertogenbosch
September 2019
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Avans University of Applied Sciences - Undergraduate programs

Planeten behöver problemlösare. Programmet Miljövetenskap för hållbar energi och teknik (ESSET) förvandlar dig till en ambitiös miljöproffs med en kandidatexamen. ... [+]

Kandidat i miljövetenskap för hållbar energi och teknik

Planeten behöver problemlösare. Programmet Miljövetenskap för hållbar energi och teknik (ESSET) förvandlar dig till en ambitiös miljöproffs med en kandidatexamen.

En kommun vill vara koldioxidneutral fram till 2040. Som en del av ett konsultgrupp hittar du sätt att minska energiförbrukningen och implementera hållbara energikällor. Du forskar på solpanelutbyten och utvecklar strategier för att återanvända koldioxid för effektiv tillväxt av livsmedel. Dina lösningar är ekonomiskt hållbara och accepteras av både branschen och allmänheten, med hänsyn till framtida utveckling, tekniker och policyer. ESSET utsågs till bästa miljövetenskapliga kandidatexamen av Keuzegids hbo 2019 och Elseviers Bästa studier 2018.... [-]

Nederländerna Breda
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Location address
Avans University of Applied Sciences
Tilburg Campus
Professor Cobbenhagenlaan 13

Tilburg, North Brabant, 5037 DA NL
Location address
Avans University of Applied Sciences
's-Hertogenbosch Campus
Onderwijsboulevard 215 

's Hertogenbosch, North Brabant, 5223 DE NL
Social Media
Location address
Avans University of Applied Sciences #2
Breda Campus
Hogeschoollaan 1

Breda, North Brabant, 4818 CR NL
Social Media