Läs den officiella beskrivningen

För att se masterprogrammen på Avans University

Att studera på Avans University of Applied Sciences i Nederländerna är ett utmärkt alternativ om du funderar på att studera utomlands. Att studera hos oss innebär att studera i en trevlig och ambitiös miljö med dedikerade lärare och personal, ljusa studenter, otaliga engelskspråkiga studieprogram och goda kontakter med näringslivet. Våra föreläsare och personal gör allt för att se till att du får så mycket kunskap som möjligt.

Avans tops holländska högskolor av tillämpad vetenskap rankings för femte gången Avans University of Applied Sciences rankas igen högsta högskolan för tillämpad vetenskap i Nederländerna av Keuzegids Hbo 2017. Avans har varit i topp 3 i 8 år och upptar toppen position för femte gången. Keuzegids Hbo är en av de ledande högskoleguiderna i Nederländerna. Keuzegids Hbo-rankningen är baserad på indikatorer inklusive resultaten från den nederländska nationella studieundersökningen (NSS). Den här undersökningen deltog över 300 000 studenter över hela Nederländerna. Mer än 13 000 Avans studenter slutförde NSS-enkätet.

Avans NSS-poäng är högre än medeltalet på nästan alla områden, såsom studieprogrammens struktur och läroplan, praktikbaserad forskning, studierådgivning och lärare. Avans syftar ändå till att göra ytterligare förbättringar på olika områden, såsom schemaläggning och praktikrådgivning. Även om tillfredsställelse med avseende på dessa är uppe från förra året, är Avans engagerad i att säkerställa att tillfredsställelse ökar ytterligare.

Känna sig hemma

Och dessutom ser vi till att du som utländsk student känner dig riktigt hemma i Nederländerna. Ett av de sätt som vi gör här är att organisera boende av hög kvalitet och hjälpa dig med ditt visumpapperarbete (det nederländska invandrings- och naturvårdsverket). Vi ger dig en varm, omtänksam och personlig välkomst. När du anländer får du en omfattande introduktion till Avans och till staden. Du träffar andra utländska studenter. Vi erbjuder dig också alla möjligheter att gå med i det livliga studentlivet.

Stöd

Avans erbjuder ett professionellt team av studentrådgivare som stöder dig med alla frågor relaterade till ditt studie- och studentliv. Vi gör det för att vi är övertygade om att du bara kan fungera bra akademiskt om du känner dig bekväm i din miljö.

Du är i goda händer

Nuvarande och tidigare studenter ser Avans University of Applied Sciences som det bästa universitetet i sin typ i Nederländerna. Vi är oerhört stolta över den här prestationen och kommer att göra allt vi kan för att se till att detta fortsätter att vara fallet.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Avans University of Applied Sciences - Undergraduate programs

Du ser bortom gränserna och är intresserade av ekonomi, marknadsföring och affärer. Internationell företagsstudie kommer att förbereda dig för en ledande roll i en intern ... [+]

Kandidatexamen i internationell verksamhet

Du ser bortom gränserna och är intresserade av ekonomi, marknadsföring och affärer. Den internationella företagsstudieprogrammet förbereder dig för en ledande roll i en internationell organisation.

En stor multinationell vill ha en ny marknad i Brasilien. Du ger ledningsråd om marknadsföring. Eller en mobilproducent vill flytta en del av sin produktion till Östeuropa. Du undersöker alternativen och skriver en affärsplan.

Som internationell affärschef kan du ge råd om alla slags affärssaker. Som kommunikation, marknadsföring, handel, försäljning eller finansiering. Du närmar dig internationella affärsproblem från olika perspektiv och löser dem.... [-]

Nederländerna Breda
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Avans University of Applied Sciences - Undergraduate programs

Frågor som den globala uppvärmningen, föroreningar och Cradle to Cradle intresserar dig. Miljövetenskap för hållbar energi och teknik-programmet kommer att göra dig till ... [+]

ungkarl i miljövetenskap för hållbar energi och teknik

Frågor som den globala uppvärmningen, föroreningar och Cradle to Cradle intresserar dig. Miljövetenskap för hållbar energi och teknik-programmet kommer att göra dig till en miljöexpert. Kommunen i en stad vill vara CO2-neutral år 2040. Du är en del av en konsultgrupp. Du hittar sätt att minska energiförbrukningen och utnyttjar lämpliga hållbara energikällor. Du forskning tillgången på solenergi, vattenkraft, geotermisk energi, vindkraft och biomassa. Din lösning är ekonomiskt försvarbart och accepteras av både industrin och allmänheten. Du tar hänsyn till framtida utveckling, teknik och politik.

... [-]
Nederländerna Breda 's Hertogenbosch
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Avans University of Applied Sciences - Undergraduate programs

Du tänka stort, större, störst. Vill du arbeta på kolossala tekniska installationer. Bibehåll kolossala fartyg. Reparation flygplan. Industrial Engineering and Management ... [+]

Kandidatexamen i industriell teknik och ledning

Du tänka stort, större, störst. Vill du arbeta på kolossala tekniska installationer. Bibehåll kolossala fartyg. Reparation flygplan. Industrial Engineering and Management-programmet är perfekt för dig.

Varje dag hundratals människor ombord flygplan. Du ser till dessa plan är i gott skick. Eller är du ansvarig för att upprätthålla stora fartyg. Eller produktionsanläggningar. Underhåll är också viktigt i vård och energisektorerna.

Dig

Du har en känsla för teknik. Du är snabb att se hur maskiner eller processer fungerar. Du förstår vilka åtgärder du behöver ta. I vilken ordning. Du lösa tekniska problem. Eller hindra dem. Du är också angelägna om att se bortom gränserna. Du är inte en fruktansvärd person. Du har självförtroende. Och du närmar dig dina arbetsuppgifter på ett ansvarsfullt sätt.... [-]

Nederländerna Breda 's Hertogenbosch
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Avans University of Applied Sciences - Undergraduate programs

International Business, tidigare International Business and Languages, förbereder dig för en karriär i en global miljö. Du kommer bli expert på att göra affärer i tvärkul ... [+]

Kandidatexamen i internationell verksamhet

Ett nederländskt företag producerar spannmål för människor med matallergier och exporterar sina produkter till olika länder i Europa. Tyvärr ökar sin marknadsandel i Östeuropa inte som planerat. Som internationell marknadsintelligent får du analysera den nuvarande marknaden, spannmålssektorn och den ekonomiska miljön för att identifiera faktorer som potentiellt kan begränsa ditt företags tillväxt.

DU

Som en företagsrollande person gillar du att sätta dina egna inlärningsmål. Du är öppen, oberoende och äventyrlig, en global medborgare som vill upptäcka andra sätt att arbeta, leva och göra affärer. Ditt arbete påverkar respekten för människor och planeten. Diskret och kreativ, du är en född kommunikatör och språkentusiast. Du tar emot utmaningar och tycker om att arbeta som ett lag.... [-]

Nederländerna 's Hertogenbosch
September 2019
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Avans University of Applied Sciences - Undergraduate programs

Finance & Control (internationell) lär dig att organisera, genomföra och övervaka internationella organisationers ekonomiska verksamhet ... [+]

Bachelor i finans och kontroll (internationell)

Finance & Control lär dig att organisera, genomföra och övervaka internationella organisationers ekonomiska verksamhet.

Din arbetsgivare ger cyklar och vill inrätta en produktionsanläggning i Taiwan. Det är din uppgift att beräkna framtida intäktsströmmar, produktionskostnader och det diskonterade nuvärdet av projektet.

Eller ditt företag vill ta över en av sina konkurrenter och det är din uppgift att forska i balansräkningen för att bestämma värdet på företaget.

Som en internationell controller, vet allt om planering och övervakning penningflöden i en internationell arbetsmiljö.

... [-]

Nederländerna Breda 's Hertogenbosch
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Location address
Avans University of Applied Sciences
's-Hertogenbosch Campus
Onderwijsboulevard 215 

's Hertogenbosch, North Brabant, 5223 DE NL
Social Media
Location address
Avans University of Applied Sciences #2
Breda Campus
Hogeschoollaan 1

Breda, North Brabant, 4818 CR NL
Social Media
Location address
Avans University of Applied Sciences
Tilburg Campus
Professor Cobbenhagenlaan 13

Tilburg, North Brabant, 5037 DA NL