Al Akhawayn University (in Ifrane)

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om Al Akhawayn

Inleddes 1995 av Hans Majestät King Hassan II och Kronprins Abdallah bin Abdel-Aziz i Saudiarabien omdefinierar Al Akhawayn University den klassiska amerikanska utbildningsupplevelsen på en arkitektoniskt fantastisk modern campus mitt i skönheten i Marockos mittatlasbergen.

Den har:

  • Ett unikt internationellt gemensamt kärnprogram för alla grundutbildade studenter, som utgör grunden för en väl avrundad global utbildning.
  • Rika akademiker, på engelska, uppmuntrar val och experiment, i alla skolor och studieprogram.
  • Ett bekvämt, säkert och spännande studentlivsliv på campus med hundratals universitetskunskapsaktiviteter, med över 96 procent av studenter som bor på campus med rumskamrater från hela Marocko och världens fyra hörn.
  • Ifrane frid och nöjen, ett centrum för utforskning av berg, strömmar, sjöar med mera, med många underhållningsalternativ och enkel tillgång till större städer som Rabat, Casablanca, Fez, Meknes och mycket mer.
Priscilla Du Preez / Unsplash

Varför AUI?

Al Akhawayn University i Ifrane (AUI) utbildar framtida medborgare-ledare i Marocko och världen genom en globalt orienterad engelskspråkig liberal arts läroplan baserad på det nordamerikanska systemet. Det akademiska samhället som består av studenter, lärare och personal arbetar tillsammans för att främja kompetens och identitet genom undervisning och lärande gynnsamt för utveckling av eget kapital och socialt ansvar. Hemmet till 2.135 studenter från hela världen, innehåller 75-hektar campus studentmöjligheter, inklusive 7 akademiska byggnader, ett bibliotek, 21 studenthem, 4 matsalar, affärer, sportcenter och forskningslaboratorier.

Det första icke-amerikanska NEASC-ackrediterade universitetet i Afrika

År 2017 ackrediterades AUI av New English Commission on Higher Education (NECHE, tidigare NEASC), en av de mest prestigefyllda ackrediterande institutionerna över hela världen. Ackreditering fungerar som ett sätt att globalt erkänna en institutions värde. I NECHE: s fall innebär deras svåra att tjäna upp godkännandestämpel höga krav på alla utbildningsnivåer, vilket ger universitetsexamensbeviset likvärdighet för de som utfärdats i USA. AUI: s ackreditering markerar avslutningen av en nioårig process under vilken vi strävar efter att öka kvaliteten på hela vår institution, från klassrummet till sovsalarna. Det markerar också vårt livslånga engagemang för självrealisering, förbättring och för att säkerställa att du får den bästa möjliga utbildningen som vår etablering kan erbjuda.

John Schnobrich / Unsplash

Dra nytta av en kvalitetsutbildning

Den amerikanska Liberal Arts-modellen finns för att erbjuda studenter både bredd och djup: det gör att du kan specialisera dig efter att du har anmält dig så att du kan utveckla dina lustar samtidigt som du arbetar med andra akademiska vägar. Därför införde vi "kärnkrav" i vår läroplan: att uppmuntra våra elever att bedriva ett flertal utbildningar. Medan vi driver våra elever för att bredda sina horisonter lägger vi tonvikten på att låta dem välja hur det flertalet definierar sig. Vårt engagemang för liberala konster närmar sig akademiet på ett praktiskt sätt: Vi tror att alla ämnen är inbördes samband och att de informerar varandra. Våra klassrum är hemma för en mångfald av sinnen som gör det möjligt för en enda klass att fyllas av företagsstudenter, ingenjörer och filosofer. När vi formar studenter så hoppas vi att de kommer att lära sig både från sina lärare och från varandra och skapa på vårt campus ett förenat nätverk av intellektualism.

överkomliga

AUI: s utbildning, avgifter och rum / styrelse prissätts för att vara konkurrenskraftig både på marockanska och internationella marknaden, särskilt för en högkvalitativ utbildning som är ackrediterad av USA.

OBS! Sökande av marockansk medborgarskap eller som har en marockansk förälder kvalificerar sig till den nationella undervisningen, eftersom AUI är ett marockanskt offentligt universitet.

Platser

Ifran

Al Akhawayn University (in Ifrane)

Telefon
+212 (0)-535-862-000

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium