LCI Monterrey

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

50 år av internationellt stöd

Monterrey LCI LCI är en del av utbildning, som grundades 1959 i Montreal, Kanada. I över 50 år har vi arbetat med att skapa en utbildningsmodell som går utöver gränserna, som ger dig flera kreativa alternativ och låter dig få internationellt erkännande med stöd av vår institution.

Vårt mål är att utbilda kreatörer och engagerade så att de har den kunskap och entusiasm för att erbjuda en innovativ strategi för arbetsmarknaden.

Vi förbereder människor med etiska och estetiska principer, alltid respekt för andra och deras miljö, kunna tolka världen djupgående förändringar och förslag och svara med original och effektiv.

MISSION

Vi strävar efter att bilda integrerade yrkesverksamma, frilansare, med projektion; människor med etiska och estetiska principer, alltid respekt för andra och deras miljö.

Vi skapar en omvälvande process ständigt uppdateras, som syftar till akademisk excellens med fokus på nationell och internationell nivå och därmed generera processer forskning, uppsökande och framsteg, principerna för filosofi vår institution.

VISION

Vi kommer att redovisas på medellång sikt som ett flaggskepp institution i den mexikanska utbildningsväsendet som tolkar de djupgående förändringar i nationella och internationella miljön och svara på utbildnings förslag och innovationer.

Följaktligen är det ett exempel på pedagogisk utveckling i konsthantverk, baserat på kvalitet, rättvisa och respekt.

Platser

Monterrey

Address
LCI Monterrey
Hidalgo 380 Pte. Centro

Monterrey, Nuevo Leon, Mexiko

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium