United Campus of Malta

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Vilka vi är

UCM-källor för världsomspännande innovativa inlärningsmetoder, reinterpreterar och erbjuder dem till studenter som syftar till att vara en del av de nya internationella jobbtrenderna.

Vi engagerar internationella affärsmän och pionjärer i de mest innovativa, tvärvetenskapliga utbildningsteknikerna för att säkerställa högsta inlärningsstandarden.

UCM-hävstång på nästan tjugo års akademisk erfarenhet i Schweiz, där en om dess campus är baserad.

UCM är ackrediterad av National Commission for Higher and Further Education med licens nr. 2015-011. *

Vision

UCM, en utbildningsleverantör av utställningar, fokuserar på de senaste trenderna, nischerna och behoven på arbetsmarknaden, vilket gör det möjligt för UCM att snabbt utforma sina utbildningsmetoder och kurser för att vara i linje med dagens tider. UCM är stolt över en flexibel, flexibel akademisk struktur, vilket ger ett mervärde för studenter.

UCM genomför visionen av grundare Prof. Paolo Sotgiu genom att fokusera på varje students övergripande välbefinnande, deras emotionella, intellektuella, akademiska och sociala själv. UCM betonar därför undervisningsmetoder och utbildningsmiljöer som skapar rika lärande samhällen.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • Italienska
  • Franska

Se BBAs » Se Kandidatprogram » Se Magisterexamen » Se Kandidatexamen »

Program

Skolan erbjuder också:

BBA

Bachelor of Business Administration in Entrepreneurship

Campusstudier Heltid 42 månader September 2018 Malta St. Julian

[+]

Studenter anses inte som elever utan entreprenörer, skapar sitt eget verkliga företag och lär sig hur man leder det.

I början av studieprocessen upprättas ett lärandekontrakt mellan student, lagföretag och tränare. Men de mångkulturella, självstyrda lagen kommer att arbeta på att starta i en innovativ engelsktalande miljö.

Vi lever i en värld med snabb förändring, som behöver människor med högt initiativ och modet att vara störande.

Innovativa tillvägagångssätt för kursen inkluderar:

skapa en start med de andra unga internationella företagarna Möjlighet att skapa nätverk med näringslivet lärande genom att göra arbetar på egen hand tränare inte professorer internationella, mångkulturella team inte klassrum närhet till marknaden helhetsutveckling av färdigheter och kompetenser fokusera på autonomi, kreativitet, dialog och känsla av samhälle ... [-]

Kandidatexamen

Kandidatexamen I Kriminologi, Undersökande Vetenskap Och Säkerhet

Campusstudier Heltid 3 år September 2018 Malta St. Julian

Den treåriga kandidatexamen i kriminologi, undersökande och säkerhetsvetenskap gör akademiker att bli proffs kunna vetenskapligt behandla det som har kallats framväxten av det tredje årtusendet: säkerhet. [+]

Den treåriga kandidatexamen i kriminologi, undersökande och säkerhetsvetenskap gör akademiker att bli proffs kunna vetenskapligt behandla det som har kallats framväxten av det tredje årtusendet: säkerhet.

Kursen syftar till att förbereda studenterna med ett tvärvetenskapligt angreppssätt, rättstillämpare, säkerhet, undersökande och social.

innovativa tillvägagångssätt tvärvetenskapligt Praktik förutom föreläsningar Orientering till arbetslivet och forskning Kursen aktiveras vid når det minsta antalet studenter. Närvaro är obligatorisk. Det är planerat att den obligatoriska undantag på motiverad individuell begäran.

Akademiker kan fungera som:

kriminolog Analyst brottslighet och säkerhet i nationella och internationella sammanhang säkerhetsansvarige Professional i psyko rättsliga området Undersökande konsult i verksamheten och forskning ... [-]

Kandidatexamen I Psykologi (hedersbetygelser)

Campusstudier Heltid 3 år September 2018 Malta St. Julian

Psykologi handlar om människor, det är runt omkring oss och berör alla aspekter av våra liv. Den fascinerande graden undersöker socialt beteende och sinne. Om du undrar varför vi agerar hur vi agerar, vad triggar våra tankar och känslor, du tittar på de rätta studierna! [+]

Psykologi handlar om människor, det är runt omkring oss och berör alla aspekter av våra liv . Den fascinerande graden undersöker socialt beteende och sinne. Om du undrar varför vi agerar hur vi agerar, vad triggar våra tankar och känslor, du tittar på de rätta studierna!

Psykologi är ett av de mest varierade och dynamiska vetenskapsområdena och programmet förbereder eleverna för ett brett spektrum av möjligheter till doktorandstudier och spännande karriärval.

Med så många olika framtida möjligheter och både praktiskt och teoretiskt tvärvetenskapligt lärande kan de studerande göra ett välgrundat val angående riktningen för framtida studier och eventuella tillgängliga karriärvägar.... [-]


Videoklipp

Why study Criminology? (IT lang)

Kontakt

Adress, rad 1 Mayfair Complex, Triq Santu Wistin, St Julian's, Malta
St. Julian, Malta