Läs den officiella beskrivningen

Vilka vi är

UCM-källor för världsomspännande innovativa inlärningsmetoder, reinterpreterar och erbjuder dem till studenter som syftar till att vara en del av de nya internationella jobbtrenderna.

Vi engagerar internationella affärsmän och pionjärer i de mest innovativa, tvärvetenskapliga utbildningsteknikerna för att säkerställa högsta inlärningsstandarden.

UCM-hävstång på nästan tjugo års akademisk erfarenhet i Schweiz, där en om dess campus är baserad.

UCM är ackrediterad av National Commission for Higher and Further Education med licens nr. 2015-011. *

Vision

UCM, en utbildningsleverantör av utställningar, fokuserar på de senaste trenderna, nischerna och behoven på arbetsmarknaden, vilket gör det möjligt för UCM att snabbt utforma sina utbildningsmetoder och kurser för att vara i linje med dagens tider. UCM är stolt över en flexibel, flexibel akademisk struktur, vilket ger ett mervärde för studenter.

UCM genomför visionen av grundare Prof. Paolo Sotgiu genom att fokusera på varje students övergripande välbefinnande, deras emotionella, intellektuella, akademiska och sociala själv. UCM betonar därför undervisningsmetoder och utbildningsmiljöer som skapar rika lärande samhällen.

Programmen undervisas på:
  • Engelska
  • Italienska
  • Franska

Skolan erbjuder också:

BBA

United Campus of Malta

BBA i entreprenörskap - utvecklat med stöd av Tiimiakatemia JAMK University of Applied Sciences, är en unik kandidatexamen för företagsekonomi. Den är uppbyggd i tre år e ... [+]

Översikt

BBA i entreprenörskap - utvecklat med stöd av Tiimiakatemia JAMK University of Applied Sciences, är en unik kandidatexamen för företagsekonomi. Den är uppbyggd i tre år en termin för att arbeta med avhandlingen och bygger på en inlärning genom att göra tillvägagångssätt.

Studenter anses inte som elever utan entreprenörer, skapar sitt eget verkliga företag och lär sig hur man leder det.

I början av studieprocessen upprättas ett lärandeavtal mellan studenten, lagföretag och deras tränare. Men de multikulturella, självstyrda lagen kommer att arbeta vid starten i en innovativ engelsktalande miljö.

Vi lever i en värld med snabb förändring, som behöver människor med högt initiativ och modet att vara störande.... [-]

Malta Saint Julians
September 2020
Engelska
Heltid
42 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Kandidatexamen

United Campus of Malta

Online diplom examen i kriminologi undersökande och säkerhetsvetenskap gör akademiker att bli proffs kunna vetenskapligt behandla det som har kallats framväxten av det tr ... [+]

Den treåriga kandidatexamen i kriminologi, undersökande och säkerhetsvetenskap gör akademiker att bli proffs kunna vetenskapligt behandla det som har kallats framväxten av det tredje årtusendet: säkerhet.

Kursen syftar till att förbereda studenterna med ett tvärvetenskapligt angreppssätt, rättstillämpare, säkerhet, undersökande och social.

Eleverna lämnar kursen efter att ha inhämtat:

30 hp, eller mer, kommer att leda till Graduate Certificate;

60 hp, eller mer, kommer att uppnå en grundexamen;

90 hp, eller mer, kommer att uppnå en Grundutbildning Högre examen.... [-]

Malta Saint Julians
Kontakt Skolan
Italienska
Heltid
3 år
Internet
Läs mer på svenska
United Campus of Malta

Psykologi handlar om människor, det är runt omkring oss och berör alla aspekter av våra liv. Den fascinerande graden undersöker socialt beteende och sinne. Om du undrar v ... [+]

Psykologi handlar om människor, det är runt omkring oss och berör alla aspekter av våra liv . Den fascinerande graden undersöker socialt beteende och sinne. Om du undrar varför vi agerar hur vi agerar, vad triggar våra tankar och känslor, du tittar på de rätta studierna!

Psykologi är ett av de mest varierade och dynamiska vetenskapsområdena och programmet förbereder eleverna för ett brett spektrum av möjligheter till doktorandstudier och spännande karriärval.

Med så många olika framtida möjligheter och både praktiskt och teoretiskt tvärvetenskapligt lärande kan de studerande göra ett välgrundat val angående riktningen för framtida studier och eventuella tillgängliga karriärvägar.... [-]

Malta Saint Julians
September 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Why study Criminology? (IT lang)

Address
Panta House, Valley Road, Msida, MSD 9024, Malta
9024 Saint Julians, Malta
Webbplats
Telefon
+ 356 2745 0888